Dodaj do ulubionych

Rutkowi odjechał peron

21.05.17, 12:36
" Zaręczyny dzisiaj przed praktycznie z całą Polską i z pewnością nigdy nie będzie się musiała Maja wstydzić za mnie i na pewno nie zrobię niczego niezgodnego z tym, co zostało jej założone na palec" wtf? nie zrobi niczego niezgodnego z pierścionkiem? Czyli co, nie będzie kolczykami?

oświadczył się przed kamerami, lans na plecach biednej Magdy Żuk. Oczywiście cała ta szopka jest wyreżyserowana, na Boga, czy ktoś jeszcze w tym kraju uważa, że Rutkowski to detektyw od wykrywania przestępstw? A Polsat tą żenadę promuje.
Poza tym, spójrzcie na to, w jaki sposób pierścionek jest wkładany na palec Mai "dawaj tą rękę, kobieto, będę teraz wkładał pierścień czy tego chcesz czy nie":

https://e5.pudelek.pl/b329799d9ae1f8f7ee3ecf5fad51634b81b921a6.jpg
Obserwuj wątek
    • spanish_fly Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 12:54
      Przecież już dawno mu odjechał. Nie rozumiem czemu media cały czas reklamują te jego szemrane usługi.
      • sanrio Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 12:59
        no właśnie, jak nie jestem zwolenniczką spiskowych teorii, tak zaczynam wierzyć, że ten pani działa na usługach i poleceniach kogoś bardzo wysoko postawionego. Bierze się za sprawy medialne, które jakoś nigdy nie zostają do końca rozwikłane. Vide np. Olewnik.
    • lalkaika Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:10
      Zenada
    • mamolka1 Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:33
      Ja pierdziutam ale by w trąbę na wizji dostał mój chłop jakby mi taki numer wywinął.. i ten tekst Maja jeszcze nie wie ale 18 sierpnia jest nasz ślub... co to kurtwa jest ? Przedmiot z którym robię co chcę, bezwolna kukła? Ani przez moment bym się nie zastanawiała tylko kipisz zrobiła taki jakiego najstarsi górale nie pamiętają... Porażka totalna
      • wiosennaburza1 Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:40
        oni są straszni.
      • gama2003 Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:41
        Spoko, ślub będzie transmitowany, przed i po konferencja, z cennikiem wydatków. James Bond z przedmieścia
        • kfugktru23 Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:43
          A noc poślubna?
          • onnomatopeja Re: Rutkowi odjechał peron 22.05.17, 06:46
            A fuj, weź przestań
      • sanrio Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:53
        zobacz jak ona siedzi - odsunięta do tyłu na tym krześle na maksa. Albo jest zdominowana przez tego człowieka albo to wszystko bajeczka, tak czy inaczej lekko mi niedobrze jak na nich patrzę.
        • gama2003 Re: Rutkowi odjechał peron 21.05.17, 20:59
          Jest zdominowana, widzialam kiedys reportaz o nich, dom dziwny, wszystko MUSI byc tak jak Krzysio chce. Dyktator i despota a pani to chyba pasuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka