yezyk 02.11.04, 13:03 wysłałam maila do pracy i nie mam od ciebie odzewu. jesteś tam gdzieś??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 13:05 Chyba jest jakieś opóźnienie na sieci, bo ja już dość dawno na Twoje meile odpisałam... Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 13:13 a ja nic nie dostałam. a wcześniej nie było takich problemów z mailami. no to czekam cierpliwie i już. a i udało mi się tą sprawę pchnąc. uffff Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 13:21 Widze, że cos jest z siecią,bo z innych źródeł też jakoś ciężko i dlugo schodzą... A co do sprawy, to mowiłam, że będzie dobrze i jest :) Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 13:51 nadal nic nie mam ... ale za to mamy ubaw w pracy. mamy mieć wyjazd integarcyjny (nie znoszę tego typu imprez). dostałam przed chwilą maila i chyba zacytuję fragment "Ciągłe zmiany są nieuniknione. Niezmienna natomiast jest nasza wewnętrzna kultura w pionie ryzyka, którą tworzymy my wszyscy, a którą chcemy zachować i rozwijać." no po prostu posikać się ze śmiechu można ..... a wyjazd będzie do Mszczonowa. niedaleko Grodziska Maz. dziura zabita dechami. oprócz hotelu, w którym ma być impreza nic tam nie ma .... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 13:53 ja też nic od Ciebie nie mam i nie za bardzo wiem, co się dzieje... spróbuj tego meila skopiowac i wrzuć na gazetę, może dojdzie... A tekst cytowany jest interesujący :) Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 14:17 och ja wysyłam bez zachowanai co wysłałam. przed chwilą napisałam, że gdy w kolejnych dnaich system będzie działał tak jak dzisiaj to wrócimy rozmawiać na gazetę ;))) tylko, że w mailu jakoś prywtaniej, nie ... no i nadal mam opory, żeby jechac na ten wyjazd ... Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 14:25 Izo, dwa posty wyżej ... :-))) po prostu pisałyśmy prawie w tym samym czasie. ot. mielismy spotkanie w pracy. a teraz siedzę. tylko żałuję, że nam ta droga mailowa nie działa :((( Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 14:32 nie odpisałam ci tu na forum. a teraz piszę do ciebie do pracy, bo huraaaa dostałam maila :))) Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 14:38 działa a i owszem. mam nadzieję, że tak zostanie. bo jakoś trudno mi obserwować forum, skrzynkę oraz to co muszę zrobić w pracy ... Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 14:50 widzę że znowu nie dochodzi, więc robie swoje rzeczy, zaglądam do ciebie, piszę i dalej robię. he, chyba jakieś odblokowanie sieci bo zaczynają przychodzić wszystkie twoje maile. huraaa. mam nadzieję, że system będzie się sprawdzał ostatecznie. a ja mam taką wizję załatwienia jeszcze jednej rzeczy dziś. tylko tym razem muszę dobrze pzreczytać to co chcę dać szefowej ;))) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 14:51 Zaraz zrestartuję kompa, bo coś muli, może to jeszcze bardziej pomoże... Wszystkie na raz, czyli sporo ich :) Własnie... tym razem dwa razy przeczytaj zanim pobiegniesz :) Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 15:00 no dobra to już biorę się do czytania właśnie wyszło mi (na gazecie -> poradnik domowy), że dożyję 112 lat ... chyba nie chcę ... ;))) czyli moja odpowiedź jeszcze nie dotarła w okolice pl. inwalidów :( Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 15:32 cholerna sieć. jutro z rana postaram się coś zawalczyć z informatykami. moze to wina moich wiadomosci. ale nigdy nie było takich problemów. tylko dziś dostałam jakąś niepokojącą wiadomość o blokowaniu moich wiadomości ... może to dlatego. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 15:35 Hmmmm... może administrator sieci blokuje wiadomości prywatne?? Sprobuj mi skopiowac swoje odpowiedzi na poczte na gazecie?? może tutaj dojdą?? Przyznam, że martwi mnie brak kontaktu z Tobą :( Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 15:42 nie arczej nie blokuje. dziś korespondowałam z moim bratem i wiadomości szły b. szybko. już gdzieś wcześniej pisałam, że nie mogę ci skopiować bo ich nie zapisuję. jak jutro nie będzie lepiej to nadal będziemy forumować. nie jest źle. tylko dziś taki dzień. a potem będzi oki. i na pewno sobie pogadamy ... ależ jestem, jestem i pamiętam i pisze, no może cit rzadziej niż w piątek ale, ale staram się podtrzymywac rozmowę :-)) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 15:51 Wszyściuteńko rozumiem i też mam nadzieje, że to tylko dziś takie zamieszanie i jutro wszystko będzie na dobrej drodze do łączności bezpośredniej :) To ja tej informacji o niemożności skopiowania jakos nie wyłowiłam w tlumie innych wieści :) Ale jest OK :) Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 15:58 a jakie literówki robię przy okazji tego pisania. za głowę się łapię... ale widzę, że zbyt dużych problemów nie masz z odczytaniem mnie :P jak dojdzie do ciebie w końcu mój mail to będziesz tez wiedziała dlaczego jutro o 13 wychodzę. ale do tej godziny będę, będę... no i dziś udało mi się załatwić dwie sprawy. nawał idzie na czwartek, wiem o tym. ale są to wielkie sprawy, więc tez nie będzie się przy nich trzeba aż tak spieszyć. po prostu będzie trzeba pisać dłuższe posty. wtedy odpisywanie zajmuje trochę więcej czasu i sprawa załatwiona ;))) a dziś o której wychodzisz??? a w tą sobotę też masz szkołę?? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: szukam_cie 02.11.04, 16:16 Literówki mało ważne, gorzej gdybyś wstawiała jakieś chińskie znaczki :) Dotarł meil i wiem co jest jutro :) Czyli na spokojnie sobie wszystko przeczytasz i zatwierdzisz :) Dzis wychodze za chwilke, bo na 17.00 zebranie w szkole, jeśli zdążę... W ten weekend nie mam zajęć na uczelni :) Pozdrawia, miłego wieczoru i do juterka... Odpowiedz Link
yezyk Re: szukam_cie 02.11.04, 16:18 ja też już idę. już zaraz. jutro napiszę. mail doszedł jeszcze dziś a więc spoko. może być. jutro pogadamy. huraaaaaaa Odpowiedz Link