Dodaj do ulubionych

fidget spinner to narzedzie szatana :D

06.06.17, 13:41
jak daleko moze mózg wyprac? jak oni mogą bez tych mózgów zyc, co wypłynęły? ja można w ogóle ufać, zgadzac sie etc w czymkolwiek z kimś, kto potrafi takie głupoty sadzić? czy panie prawicowe, czytając niezależną, ogladające republikę- mogą coś skomentować?
tutaj link
Obserwuj wątek
    • beataj1 Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 13:44
      Wiedziałam co robię jak zamówiłam córce 3 sztuki na Ali. My już od dawna czcimy szatana pod postacią hello Kitty to teraz te ustrojstwa jeszcze dodamy. Godne to i szatanskie...
    • edelstein Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 13:46
      Ave satanbig_grin
    • zle_emocje Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 14:01
      News zarzucił Telikowski, a on nie robi takich rzeczy z powodu uwiądu umysłowego; to jest cynik - kiedyś wprost się przyznał, że na zewnątrz prezentuje się jako radykał, bo wie, że to przyciąga publikę, gwarantuje klikalność i cytowania.
    • elle-hivernale Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 14:05
      Faktycznie, jak strzelisz się w palec to boli jak szatan.
    • asia_i_p Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 14:09
      Generalnie z tym, że trójkąt równoboczny to szatański znak, moi uczniowie po ostatnim sprawdzianie z matematyki by się zgodzili, acz myślę, że rozszerzyliby to na wszystkie wielokąty foremne.
    • czarneoczy Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 14:16
      oh my grzeszni szataniści.... Księżna Pani zażyczyła sobie metalowy, bo świecący to za mało dla dziecka na HK wyhodowanego... czy różowość obniża, czy też podnosi poziom szataniczności i zdeprawowania?
      • hemp_plant Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 14:32
        tez mamy metalowe- są jeszcze fajniejsze, bo cięższe big_grin
        • livia.kalina Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 15:56
          To podpowiedzcie proszę bo na all zatrzęsienie a rozrzut cenowy niebotycznysmile I wszyscy piszą, że mają te oryginalne. Jaka cena jest tą prawidłową, jaka firma, nazwa, ukryty klucz?smile
          • hemp_plant Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 16:43
            hmm, ja kupiłam stacjonarnie- za 20 zeta, na 100% nie oryginalne, ale kręci sie przednie big_grin
    • kawka74 Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 15:53
      To są sprawy dla lekarzy specjalistów, także, obawiam się, nikt nie pomoże.
    • butch_cassidy Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 16:55
      Przekonałaś mnie, żeby wreszcie córce zamówić smile Ucieszy się smile
    • ult.ramaryna Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 21:46
      Kasa, kasa, kasa, chodzi o to żeby te ciemne owieczki nie wydawały na głupoty tylko grzecznie przynosiły banknoty na tacę, najlepiej w zębach
    • mid.week Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 06.06.17, 21:57
      Nic dziwnego. To coś jest łożyskiem, a łożysko siedzi w macicy. Macica zaś to siedlisko zła!
      • yvona73pol Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 07.06.17, 12:08
        o rany....

Tez mamy smile
        Ale z tym trojkatem.... troche sie slabo broni, bo fidgety sa tez dwuramienne i wieloramienne, wiec skucha
        • raczek47 Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 07.06.17, 18:07
          Ooo
          dobrze że zrobił się ten wątek, bo miałam to ustrojstwo synowi zamówić i zapomniałam.
          Zaraz zamawiam.
    • ophelia78 Re: fidget spinner to narzedzie szatana :D 07.06.17, 18:50
      U Mlodego w SP sprzedaja w szkolnym sklepiku smile Dziw ze katecheci jeszcze egzorcysty nie sprowadzili smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka