71tosia 23.06.17, 18:13 Była ktoras? Znalazlam promocje AirFrance i sie zastanawiam. Czy dla kogoś kto lubi plaze w tropikach umiarkowanie (ale lubi nurkowanie) bedzie interesujaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Gwadalupa 23.06.17, 18:21 To ja sie podlaczam pod prosbe, z tymze ze nurkowac nie umiem a promocja na kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Gwadalupa 23.06.17, 18:24 bilety sa w cenach promocyjnych (ok 1700) od października chyba do lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Gwadalupa 23.06.17, 18:23 jak atrakcyjna cena, to bierz i leć! Nie byłam na Gwadelupie, z tego regionu bezpośrednio znam tylko Kostarykę i uważam, że przynajmniej wakacyjnie, nie może tam być źle. W najgorszym wypadku będziesz ćwiczyła zen w 1001 odcieniach błękitów i turkusu. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Gwadalupa 23.06.17, 18:28 O jezu, teraz to ja chyba tez polece po te lazury. Opowiedz cos wiecej, jest cos zwiedzac? Bo mi facet nie pojedzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Gwadalupa 23.06.17, 19:07 nathasha napisała: > Opowiedz cos wiecej, jest co zwiedzac? szczerze? To zależy. Ponoć dla entomologów to raj, wulkanolodzy i speleolodzy podczas dwytygodniowego urlopu też nie będą się nudzić. Pozostałej części ludzkości imo wystarczą 3 dni dla przeprowadzenia dokładnej inwentaryzacji kraju. O nurkowaniu nic nie powiem, bo nie nurkuję. Mam to szczęście, że kuzynka wyszła za mąż za Kostorykańczyka i poza tym pierwszym razem, kiedy zostałam obwieziona po kraju, szkoda mi czasu na ruszanie się z "ich" kawałka plaży. Jak zasadniczo nie wyobrażam sobie życia bez książek, to tam, od świtu do zmierzchu, jestem w stanie zapomnieć o każdej, ten bezmiar falującej niebieskozieloności dla mnie jest hipnotyczny. A poza tym kokosy same pod nogi lecą). Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Gwadalupa 23.06.17, 22:15 No dobra, przekonalas mnie teraz tylko chlopa do.pazdziernika przekonam do wulkanologii i lecimy Odpowiedz Link Zgłoś
bradko Re: Gwadalupa 23.06.17, 18:56 segritta.pl/dzien-w-dzungli/ i sąsiednie blogonotki. Odpowiedz Link Zgłoś