Dodaj do ulubionych

A autobus Arabów

02.08.17, 10:34
był?
www.planeta.fm/Newsy/O-tym-sie-mowi/Atak-na-muzulmanki-w-burkach-Okazalo-sie-ze-to-siedzenia-w-autobusie
www.independent.co.uk/news/world/europe/anti-immigrant-fedrelandet-viktigst-norway-empty-bus-seats-muslim-women-burqas-a7871941.html
Narodowcy ostrzy jak nóż big_grin
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: A autobus Arabów 02.08.17, 10:43
      Odwróćmy teraz ostrze. Ja można być przekonanym, że widok kobiety, która musi wyglądać jak siedzenia w autobusie, jest dopuszczalny gdziekolwiek na świecie i trzeba go tolerować. Jak można tolerować takie uprzedmiotowienie?
      • nathasha Re: A autobus Arabów 02.08.17, 10:52
        Jak mozna tolerowac to ze kobieta za wszelka cene powinna rodzic dziecko, nawet z gwaltu, nawet takie ktore przezyje jedynie kilka dni bo jest tak chore? Jak mozna tolerowac takie uprzedmiotowienie?
      • ola_dom Re: A autobus Arabów 02.08.17, 11:04
        alpepe napisała:

> Odwróćmy teraz ostrze. Ja można być przekonanym, że widok kobiety, która musi
        > wyglądać jak siedzenia w autobusie,

A dowcip o żołnierzu zna? Któremu wszystko się kojarzy?
        Niekoniecznie to wina kobiet czy siedzeń.
      • kaz_nodzieja Re: A autobus Arabów 02.08.17, 11:10
        A kto toleruje? Nikt tego nie toleruje. Są protesty w całej Polsce. Niektórzy rodzice mający na to siłę zaskarżają potem szpital (sprawa Chazana).
        To nie oznacza, że nasze kobiety ogółem (słowo-klucz) mają więcej praw od burek.
    • lauren6 Re: A autobus Arabów 02.08.17, 10:55
      Myślałam, że chodzi o to:
      m.youtube.com/watch?v=ZkOuBC78qV8

big_grin
    • olena.s Re: A autobus Arabów 02.08.17, 11:14
      No, bystrzy nie byli nigdy. Plus stan nieustannego wzbudzenia nie ułatwia posługiwania się zwojami w mózgu.
    • sumire Re: A autobus Arabów 02.08.17, 11:16
      Dla kogo wyglądają, dla tego wyglądają. Niektórzy w każdej plamie widzą Matkę Boską albo gołą babę.
      • olena.s Re: A autobus Arabów 02.08.17, 11:43
        O, słuszna uwaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka