Dodaj do ulubionych

Siara się przyznawac

15.08.17, 13:30
Na podstawie wydarzeń ostatnich miesięcy, w polityce, szczególnie ostatnie tygodnie, te "newsy" w TVP, Janów, Mon i generałowie, wypowiedzi Błaszczak przy okazji odwiedzin w miejscach klęski żywiołowej, oklepane wersety Broszki - nie macie wrażenia, że o ile jeszcze rok czy dwa temu ktoś mógł mieć poglądy zbieżne z ich programem, choćby pojedyncze założenia, to teraz nawet jak ktoś tak ma to już po prostu siara się przyznawać? Że to już jest po prostu obciach? Że z nimi zostaną już tylko oszołomy? Przecież każda partia, z różnych stron sceny politycznej, może mieć jakiś program z którym ktoś się zgadza a ktoś nie i można o tym dyskutować itd, ale tu już sytuacja nabrała takich cech, że wstyd się przyznawać nawet jak ktoś w głębi duszy był zwolennikiem.... jestem porazona rozmiarem groteski.
Tak tylko gwoli wyjaśnienia, nie głosowałam na PiS. Ale zawsze byłam gotowa bronić swoich poglądów politycznych i teraz mam wrażenie, że gdybym jednak - to już bym ich nie była gotowa bronić, bo to w jaki sposób to się wszystko dzieje - to już jest po prostu obciach. Śmieszno i straszno.
Przepraszam jeśli nieskladnie.
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Siara się przyznawac 15.08.17, 13:45
      Babo, z innej beczki, jak Twoje zdrowie? Jak synek?
      • baba_za_kolkiem Re: Siara się przyznawac 15.08.17, 14:03
        smile a dziękuję, synek wspaniale (odpukac). Zmienił się niesamowicie, rozmowy, dyskusje, współpraca, argumenty, rozważania itd smile agresja i autoagrsja praktycznie znikły, jest rewelacyjny a dawne czasy odsunelam w niepamięć. Nadszedł czas bycia małym, rezolutnym, czasem trochę dziwnym i uroczym aspiemsmile
        A ja walczę bo mam dla kogo. Również że sluzba zdrowia niestety.
        Jakoś dajemy radę.
        • juuuu7 Re: Siara się przyznawac 15.08.17, 21:19
          Milo czytac😀.
          Duzo zdrowka dla Ciebie!
    • mamablue Re: Siara się przyznawac 15.08.17, 17:09
      Kochana, jak ja bym chciała,żeby to była prawda! Ale nie jest, oni się nie wstydzą.
      • chocolate-cakes Re: Siara się przyznawac 15.08.17, 21:23
        Też bym chciała. Ale oni się nie wstydzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka