Dodaj do ulubionych

Steczkowska sie kończy

28.08.17, 12:15
i kobita chwyta sie wszystkiego by wypromować koncerty. Tanie i żenujące. A na Justysi widać już botox i skalpel.
www.fakt.pl/kobieta/plotki/justyna-steczkowska-w-nowym-saczu/ebcbcrb
Obserwuj wątek
    • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:17
      Figure ma genialna
      • znowu.to.samo Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:19
        Ale cycki ma robione....
        • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:21
          Wszystkie w pewnym wieku celebrities, a nawet i mlodsze, maja robione cycki. A ona ma ladnie, nie tak jak brrr Doda
          • issa-a Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:36
            >Wszystkie w pewnym wieku celebrities, a nawet i mlodsze, maja robione cycki. A ona ma ladnie, nie tak jak brrr Doda

no ale ja cie przepraszam, czy mowimy tu o wygladzie kobiety (nie celebrytki, piosenkarki), czy robimy ranking chirurgow plastycznych?
            No ludzie...idac od gory - peruki, doczepki i co tam jeszcze, potem zmiana koloru oczu dzięki soczewkom, sztuczna szczęka, botox, skalpel, sztuczne cycki, sztuczne posladki i gdzie tam jeszcze da sie wsadzic implanty i co odessac.
            Toz to nie kobiety są a monstra jakies, gumi lale...
            Nie ma sie co zachycac kobieta (jej uroda i figura), która ma w sobie 20% siebie.
            Tak to każda potrafi, wystarczy miec tylko kase.
            • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:41
              Nie mowie o hardkorowych przykladach. Mowie o normalnych dziewczynach, nawet modelkach, ktore chca zachowac ladny ksztalt i nie musiec nosic stanikow caly czas. Naprawde sadzisz ze chirurgia plastyczna i dermatologia estetyczna sa tylko dla sztucznych monstrow (monstruow?)? Steczkowska ma zapewne duzo wiecej niz 20% siebie. Nawet Doda ma wiecej.
              • issa-a Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:00
                >Mowie o normalnych dziewczynach, nawet modelkach, ktore chca zachowac ladny ksztalt i nie musiec nosic stanikow caly czas

ja nie nosze stanikow caly czas, tylko kiedy wychodze. W zasadzie w ogole nie nosilabym gdyby mi sie brodawki nie odznaczały pod bluzka a tego nie lubię eksponowac. I cycki mam normalne, na swoim miejscu a nie 20 cm nad ziemią, kształt w porządku. I mam wiecej lat niz doda czy steczkowska.
                Uwazam, że mozna chwalic kobietę za jej wygląd tylko wtedy, kiedy jest to jej wyglad naturalny a nie praca chirurgów. I dotyczy to wszystkiego, takze "tylko" cycków.
                Ok, kazda moze sobie zrobic, co chce. Tylko nie powinno sie jej chwalic "za urode" bo to nie jest jej uroda tylko jej pieniadze.
                ps. 20% to było celowe przerysowanie, majace na celu podkreślenie i wyeksponowanie problemu.
                • jolie Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:09
                  Zgadzam się z Issą w 100%. (Chociaż ciało Steczkowskiej to też efekt jej treningów czyli jej ciężkiej pracy.)
                  Dziwnie się czuję, gdy ktoś zachwyca się Siwiec czy Rozenek - są kobietami atrakcyjnymi, ale to nie jest uroda w moim rozumieniu. Ale zauważyłam, że ludzie stawiają znak równości między dobrym wyglądem a urodą i twierdzą, że liczy się tylko efekt.
                • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:22
                  Ale uroda sama w sobie nie jest niczyja zasluga tylko matki natury. Wiec chyba wiekszy sens byloby chwalenie kogos kto sobie te urode zmienil bo to sa naprawde jego wybory.
                  • jolie Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:51
                    No właśnie - dzieło matki natury, coś, co zachwyca doskonałością samo w sobie, jak Bieszczady jesienią czy wzburzony Bałtyk, że tak poetycko to ujmę. Może jestem w mniejszości.
                    • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 17:15
                      Tylko piekno gor nie jest ustalane kulturowo jak piekno ludzkie.
                      • jolie Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 17:35
                        Są przecież badacze, którzy uważają, że piękno fizyczne obiektywne istnieje - większości ludzi (różnych ras, z różnych krajów) wskaże dokładnie te same twarze jako atrakcyjne i te same jako mniej atrakcyjne. Chodzi o symetryczność rysów i odpowiednie proporcje w twarzy. W przypadku ciała jest trochę większe zróżnicowanie, ale też raczej zgodność.
                        • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 17:40
                          Najnowsze badania tego nie potwierdzaja
                          www.bbc.com/future/story/20150622-the-myth-of-universal-beauty
                          • jolie Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 18:29
                            Z tego, co pamiętam to nigdy nie było zgody i były dwie szkoły. Ale nie będę się wymądrzać i upierać. Natomiast to, co robią celebrytki z twarzą to bardzo często poprawianie proporcji. Na pierwszy ogień idzie chyba nos.
                        • ichi51e Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 19:17
                          Nie ma jak wielokrotnie forum wykazalo w roznych konkursach pieknisci big_grin
              • regina-phalange Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 22:15
                To jest dobre porównanie - Doda i Steczkowska są zrobione. Dzieli je kilkanaście lat. Po Dodzie widać, że poza upiększaniem się także ćwiczy, bo ma jędrne ciało. Ale natura dała jej krótkie nogi, szerokie ramiona, wąskie biodra i brak talii. Za to taka Steczkowska, ze swoimi proporcjami i świetnymi nogami, w kwestii figury nie musiała pomagać naturze aż tak bardzo.
        • jolie Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:24
          I tak naprawdę jej figura zyskała te dobre proporcje właśnie po powiększeniu piersi. Steczkowskie nie mają tendencji do tycia, Magda Steczkowska też ma fajną figurę.
    • ichi51e Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:17
      Ze ona daje rade spiewac w tych pozach...
      • kk345 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:24
        Tak się przyglądam i ta leżąca babeczka w butach do tańca to chyba jednak nie jest ona, nie ma mikrofonu...
    • miss_fahrenheit Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:19
      Szkoda. Głos ma taki, że nie potrzebowałaby uciekać się do tanich sztuczek.
      • eilian Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:47
        Serio? To wycie nazywasz głosem? Na jednej z płyt smoothjazzowych Niedźwieckiego jest jej piosenka i zawsze ją przełączam, bo nie jestem w stanie tego wytrzymać. Śmiejemy się z mężem, że śpiewa po waleńsku.
        • kk345 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:02
          Można ją lubić lub ignorować, ale sugerowanie, ze nie ma głosu jest dowodem na złą wolę- albo zły słuchwink Nie, nie jestem fanką.
          • mozambique Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:29
            bo Jusa ma głos potezny z tym ze to wcale nie jest przyjemny dla ucha dzwiek , którry ona wydaje paszczą
            szczegołnie w wyzszych rejestrach

paradoksalnie jej najwieksze hity to te spiewane "zwykłym" głosem , w zakresie przecietnego popu
        • miss_fahrenheit Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:15
          Tak, nazywam to głosem. W dodatku dobrym.
          • memphis90 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:21
            Cała rodzina jest bardzo utalentowana muzycznie, co stwierdzam nie będąc fanką steczkowskiej.
            • znowu.to.samo Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:16
              Ona ma fajną piosenkę którą śpiewa wraz z Turnauem "pejzaż bez ciebie" . Ale tam śpiewa normalnie bez tych wszystkich udziwnień. Inna sprawa że dxięki temu jest charakterystyczna, bo nikt tak dziwnie nie wyje jak ona
    • stacie_o Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:21
      A kiedy ona ostanio "była", żeby się kończyć?
      Ostatnie hity to za czasów śp Ciechowskiego. Ostatnio chałtury tylko jako: prezenterka Gwiazd śpiewających na żużlu czy Krzesła Obrotowego.
      • znowu.to.samo Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:03
        Miałam to samo napisać. Po Ciechowskim już nie nagrywała hitów. Inna sprawa że czasy sie zmieniły, na rynku pojawiło sie wiele innych fajniejszych piosenkarek i nikt już nie chciał słuchać chałturzenia
    • lauren6 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:25
      Kolejny dowód na ciężki kryzys wieku średniego. Na to botoks, dieta i skalpel chirurga nie pomogą.
      • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:29
        Botoks sie robi duzo wczesniej niz w wieku srednim. Skalpel na twarz duzo pozniej i coraz rzadziej. Na cialo, wieku nie ma, nawet modelki po niego siegaja. A z dieta to akurat Steczkowska problemu nie ma.
        • lauren6 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:55
          Tak, dzięki ematce zostałam uświadomiona, że botoks robi się w wieku 20 lat, bo potem już po ptokach. Zostają złote nici przed 40-tymi urodzinami.
          • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:57
            Lauren, jakie jest dzialanie botoksu i dlaczego nie ma sensu go robic po 40tce?
            • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 12:58
              Ps. Zlote nici to bujda na resorach, nie wyrzucaj kasy w bloto
              • lauren6 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:54
                Nie do mnie o tym pisz big_grin
                • nathasha Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:10
                  Jak nie jak nawet nie wiesz jak botoks dziala
                  • livia.kalina Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 22:17
                    A musi wiedzieć? Ja też nie wiem i zamierzam tę cenną niewiedzę zabrać do grobusmile
    • znowu.to.samo Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:13
      Najwyraźniej są ludzie którzy nie cofną sie przed niczym by się sprzedać vide pamiętna sesja Justysi na grobach, a teraz to. Chyba czas zejść ze sceny.
      • mozambique Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:16
        pamietam jeszce fotka "z ręki" z karmienia piersią tego jej trzeciego dzieca

dziecko bylo schowane, jusia w szlafroku a na pierwszym planie noga w kozaku z widocznym logo drogiej firmy

juz nie dizwi mnie ze jusia w domu popyla w szlafroku i kozakach smile
      • nuta15 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:29
        W ostatnich latach Steczkowska bardziej skupia się na tworzeniu wizerunku divy, gwiazdy niż na śpiewie. Epatuje zgrabnym ciałem, przybiera seksowne pozy i jest w tym wszystkim strasznie sztuczna, egzaltowana , zmanierowana. Jej występy i koncerty mają bogatą oprawę scenograficzną i taneczną. Szkoda, że w tym wszystkim ginie jej wokal, a możliwości ma ogromne.
      • mildred.pierce Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 13:43
        To nie było na grobie jej ojca, tylko na innym cmentarzu w zupełnie innym mieście.
        Tak samo na tym zdjęciu, gdzie leży rozkraczona, to jakaś tancerka, a nie ona.
        Jak dla mnie Steczkowska skończyła się po Dziewczynie szamana i Oko za oko. Więcej piosenek chyba nie znam. Ona i Górniak są siebie warte.
        • astrum-on-line Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 16:28
          Dokładnie, też z niczym innym jej nie kojarzę. Górniak tak samo, zaśpiewała trochę w latach 90tych, i tyle tego było. Obecnie o Steczkowskiej słyszę najczęściej w połączeniu z rajstopami, a o Górniak w kwestii problemów rodzinnych. No cóż, szkoda, bo akurat Górniak miała głos i talent wokalny.
    • conena Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 14:25
      trasa cygańska, czyli co ma być? stosy encyklopedii, doświadczenia chemiczne czy co? cyganeria kocha kicz, kocha seks, kocha muzykę. Steczkowska robi trasę cygańską, to na scenie jest kicz, seks i muzyka.
      • livia.kalina Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 17:55
        >cyganeria kocha kicz, kocha seks, kocha muzykę.
        Cyganeria to synonim bohemy. Z Cyganami ma tyle wspólnego, na ile ci Cyganie są artystami.
        • memphis90 Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 20:19
          Szczerze mówiąc- ani Cyganów, ani cyganerii nie kojarzę jakoś że stosunkami seksualnymi odgrywanymi na scenie...
          • livia.kalina Re: Steczkowska sie kończy 28.08.17, 20:43
            Romowie to w ogóle zdają się dla mnie grupą społeczną bardzo zachowawczo, tradycyjnie traktującą sprawy seksu, seksualności. A artyści- różnie, jak to ludziesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka