czarniejszaalineczka 18.09.17, 09:50 Big Little Lies rulezzzzz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkacom Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 10:16 Chciałam aby nagrodzono Aziza Ansari i oczywiście Master of None. Niestety. Za to cieszę się, że doceniono rolę którą grał w The Crown John Lithgow. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 17:08 nikt więcej nie ogladal ? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 17:41 ja nie oglądałam ale muszę zapytać. Ta pani na zdjęciu, po środku, to kto? Nicole Kidman, Laura Dern. Ktoś jeszcze inny?? Bo nie przypomina żadnej z aktorek... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 17:45 Piękna kobieta w zjawiskowej sukni, świetna aktorka, która odbiera w pełni zasłużoną nagrodę. Pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 18:07 Nie, tak bardzo nie pomogłaś Nikt nie kwestionuje urody, ale ja sama się zastanawiam, kto to jest. Serialu nie oglądałam, dla ścisłości. Jakby mi ktoś przyłożył spluwę do skroni, to obstawiłabym Nicole Kidman ale prawdę mówiąc, pewności nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 23:08 >Piękna kobieta w zjawiskowej sukni, świetna aktorka, która odbiera w pełni zasłużoną nagrodę. Pomogłam? Nie, jak zwykle nic nie zrozumiałaś ale spoko, nie sadzę, żeby ktoś się spodziewał po tobie czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 19:33 Co zaglądam na tn tytuł to czytam :"emamy rozdane". Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 19:34 Ja też. Chyba muszę na chwilę odstawić forum 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Emmy rozdane :) 18.09.17, 23:30 Ja tam sie ciesze, ze chociaz na tzw. "stare lata" MA zaczela wreszcie zarabiac konkretne pieniadze za swoje pisanie i ze tzw. publika docenia. To jest, swoja droga, niesamowite, ze ksiazka z 1985 roku budzi teraz tyle emocji i current reflections dzieki TV series ale lepiej tak niz wcale. Nagrody wszelakie entertainment industry w sumie mi wisza ale cieszy gdy tzw. "cos wartosciowego" jednak sie czasem przebije ... wybije. Cool stuff Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Emmy rozdane :) 19.09.17, 00:39 Wychodzi na to, ze kobiety rządzą! I o ile "Opowieści podręcznej " kompletnie mnie nie ruszają, czytałam ,widziałam ,a nawet powtórzyłam sobie film z Faye Dunaway , no chyba ,ze doszukiwać się głębszych sensów ( czego mi się za diabła nie chce ) miast odbierać po prostu serial jako powieść fantastyczną, o tyle bardzo się cieszę z nagrody dla "Wielkich kłamstewek", dawno nie widziałam tak sprawnie zrobionego filmu gdzie wszystko się zgadza: i fabuła i gra aktorska i scenografia, a na dokładkę jak wisience na torcie, wszystkiemu temu towarzyszy genialna muzyka. Kto nie widział niech koniecznie zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś