Dodaj do ulubionych

buty do ramoneski

24.09.17, 19:31
Pięknie proszę o poradę, bo zbiorowa świadomość ematki miewa bardzo dobre pomysły smile
Mam taką kurtkę:
https://sklep.wolfmoto.pl/userdata/gfx/646d9edcb906aef281c266b26a878a9a.jpg

Zastanawiam się, jakie kupić do niej buty jesienno-wiosenne (zimowe mam). Najchętniej maksymalnie uniwersalne, czyli pasujące zarówno do czarnych, prostych dżinsów, jak i do spódnicy. Oraz pasujące zarówno do tej kurtki jak i do trencza/zimowego klasycznego płaszcza wink Obcas płaski albo bardzo niski. Pierwsze, co przychodzi mi do głowy to czarne proste botki, a może coś innego? Może sportowe, chociaż w pierwszym odruchu jakoś mi zgrzytają takie zestawienia...
Z góry serdeczne dzięki.
Obserwuj wątek
    • butch_cassidy Re: buty do ramoneski 24.09.17, 20:44
      Botki do takiej noszę, takie stylizowane na motocyklowe (ale nie są czarne i czarnych bym chyba nie wybrała, bo to monotonne - i kurtka i buty w tym samym kolorze). Albo takie do kostki, wyższe półbuty z klamrami, też nie są czarne.
    • fil.lo Re: buty do ramoneski 24.09.17, 20:46
      Sztyblety.
    • anika772 Re: buty do ramoneski 24.09.17, 20:51
      Z ciekawości wrzuciłam w grafikę "stylizacje z ramoneską", zobacz sobie, ta kurtka wygląda świetnie z wieloma różnymi rodzajami butów.
      • butch_cassidy Re: buty do ramoneski 24.09.17, 23:20
        Podobają mi się ze szpilkami, kolorowymi. No ale nie są płaskie - mnie też by się nie chciało w takich chodzić... Ale ładnie smile
    • wiosennaburza1 Re: buty do ramoneski 24.09.17, 20:56
      kurczę, ja do takiej nosiłam glany. i nawet nie wiedziałam, że to się ramoneska nazywa.
      ps. pozdrawiam mało serdecznie koleżankę , która moją kurtkę pożyczyła i nigdy nie oddała. jak to czytasz ( a wszystko jest możliwe) - wstydź się. niejako ją ukradłaś, skoro nigdy nie oddałaś.
    • solejrolia Re: buty do ramoneski 24.09.17, 21:00
      Do takiej kurtki noszę póki co tramki wysokie.
      Jak się zrobi zimno to wskoczę w martensy.
    • lady-z-gaga Re: buty do ramoneski 24.09.17, 23:53
      łatwiej byłoby napisac, jakie buty nie pasują smile na pewno kierpce, sandałki, melisski i emu smile
      • tryggia Re: buty do ramoneski 25.09.17, 03:24
        Ramoneska i kierpce! <3
      • domowapani Re: buty do ramoneski 25.09.17, 08:17
        Emu pasują do wszystkiego tongue_out
        • lady-z-gaga Re: buty do ramoneski 25.09.17, 11:31
          Taaaak.....
    • domowapani Re: buty do ramoneski 25.09.17, 08:16
      Noszę z typowymi bikerami, takimi ciężkimi - fajnie wyglądają do krótkich spódnic i grubych rajstop, albo do sukienek w kwiatki i też rajstop.
      Noszę też z balerinami i prostymi kieckami oraz z oficerkami i wtedy albo skinny, albo prosta sukienka / spódnica.
      Że szpilkami nie noszę, bo szpilki noszę od wielkiego dzwonu - przy moim wzroście i figurze nie muszę.
    • muchy_w_nosie Re: buty do ramoneski 25.09.17, 10:22
      Noszę na koturnie, szpilki, trampki, i kowbojki.
      • nuta15 Re: buty do ramoneski 25.09.17, 11:30
        Ciężkie mokasyny , będą uniwersalne www.rylko.com/pl/produkt/3HP34_P1_WC6,133983,93.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka