krejzimama 29.09.17, 11:11 Wszystkiego najlepszego Prezydencie. Dziękuje za wszystko. Cześć i chwała Bohaterom!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 12:13 Najlepszego! I dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 12:19 Wszystkiego najlepszego!!! Polska i świat pana nigdy nie zapomni. Zazdrosna, zawistna kaczka wyląduje na śmietniku historii (zostanie zapamiętany ale tylko ze złej strony). Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 22:58 > Wszystkiego najlepszego!!! Polska i świat pana nigdy nie zapomni. Zazdrosna, za > wistna kaczka wyląduje na śmietniku historii (zostanie zapamiętany ale tylko z > e złej strony). Cóż sądzić o stanie umysłu niektórych zwolenników opozycji, kiedy przechodzą do wydawania wyroków w imieniu historii? Cóż tu mówić o historii, jak całkiem niedawno sama "Gazeta Wyborcza" pisała o Wałęsie tak: "Płynący na fali antysemickiej fobii dyktator, bolszewik, pijany ojciec bijący żonę, zagrożenie dla demokracji i jej groteskowa karykatura, ten co zniszczył „Solidarność”, podobny do Lenina i Stalina" wiadomosci.wp.pl/michnik-przestrzega-przed-walesa-6037099318899841a no jak cenzura? cytaty z Wyborczej mi wytniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 15:46 Cenzura rodem z PRL nadal aktywna na forum? Ponownie więc przypomnę tekst, w którym załozyciele Wolnych Związkow Zawodowych piszą o roli Wałęsy. Pisza to ludzie którzy tworzyli prawdziwą, a nie koncesjonowaną opozycję. wzzw.wordpress.com/2016/02/29/%E2%96%A0%E2%96%A0-oswiadczenie-dzialaczy-wolnych-zwiazkow-zawodowych-wybrzeza-%E2%96%A0%E2%96%A0/ Oświadczenie podpisali: Andrzej Bulc Jan Karandziej Kazimierz Maciejewski Andrzej Runowski Krzysztof Wyszkowski Lech Zborowski Cześć i chwała Bohaterom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiszantul Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 23:01 1elka26 napisał(a): > Cenzura rodem z PRL nadal aktywna na forum? nie nadążasz. Cenzura na forach wydawcy Gazety Wyborczej kasuje wypowiedzi w imię walki o demokrację i wartości europejskie. Wartości europejskie polegają na tym, że tacy jak Ty i ja mają się nie odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 16:10 Wiem, wiem, bo tego samego dnia urodziny obchodzi moja siostra (i piłkarz Szewczenko). Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
anetapzn3 Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 16:15 Przyłączam sie do życzeń, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusiapobuleczki Re: Dziś urodziny Lecha Wałęsy 29.09.17, 22:43 Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i sily. Odpowiedz Link Zgłoś