krejzimama 04.11.17, 12:15 Moja dzilalność na tym forum mająca pozbawić forum marazmu, płytkości, zaściankowości i zmusić do tworczego fermentu została doceniona! www.facebook.com/ZapytajForum/posts/1892824487713907 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia-loi Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:00 krejzimama napisał: > Moja dzilalność na tym forum mająca pozbawić forum marazmu, płytkości, zaściankowości i zmusić do tworczego fermentu została doceniona! krejzi, a możesz wkleić co ciekawsze fragmenty, bo mnie nie ma na fejsie i nie mam dostępu do tego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:16 Nie ma czego wklejać, bo to profil oficjalny forum gazetowego i po prostu dają linki do wybranych dyskusji. Komentarzy pod nimi raczej garstka. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:16 A nic innego co tu. Przekleili. Jak tam patrze to ogólnie emama jest czołowym dostawcą lolcontnentu. Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: Jestem na fejsbukach!!! 05.11.17, 14:26 na fp "beka z mamuś na forach" (dopóki nie zamknęli ww.) była jeszcze bardziej prominetnym miejscem inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:40 Daleka jestem od pouczania kogokolwiek, ale za sposób w jaki wypowiadałaś się w tamtym wątku powinnaś się wstydzić, a nie chwalić. Kontrowersyjne tematy można omawiać z klasą i poszanowaniem. Ty zachowałaś się nagannie. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:54 Wstyd to kraść, na pis głosować i do kościoła chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 14:56 mildenhurst napisała: > Daleka jestem od pouczania kogokolwiek Nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 15:08 Przeciez Krejzi to troll, trolle sie nie moga wstydzic niczego, bo by im to odbieralo skutecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 15:38 w tym są skuteczni? Retoryka w powyższym wątku pokazuje, że katolik może być bardziej wyrozumiały niż ura bura ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 15:45 No akurat w tamtym watku dziewczyny ostro pojechaly (nie trolle). Tylko,ze ja je rozumiem. Mnie samej jeszcze nie puscily nerwy, ale czuje,ze predzej czy pozniej "praktykujacy katolicy, ktorzy nie odpowiadaja za swoj kosciol" sie doczekaja duzo ostrzejszych atakow. Nie tylko na forach. Pracuja na to. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 15:10 Połowa e-mam może tym samy się pochwalić nie wiem czy to dobrze czy źle Odpowiedz Link Zgłoś
pelissa81 Re: Jestem na fejsbukach!!! 04.11.17, 15:13 Ta...Gazeta sobie robi darmowy content na FB!!! Mnie to wkurza od dłuższego czasu, bo dodatkowo ludzie sobie komentują pod postami na fejsie. DLa mnie słabe zagranie gazety. To niby publiczne dyskusje, ale w dość zamkniętym gronie. Gdzie dalej wylądujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
1st.world.problems Re: Jestem na fejsbukach!!! 05.11.17, 14:28 co wiecej Gazeta dzieki forom typu emama czy oszczędzamy sobie robi darmowa baze tematow pod zapchaj-artykuliki. wystarczy zmontowac metoda ctrl c/v kilka wypowiedzi pasujacych pod teze artykulu i voila. Odpowiedz Link Zgłoś