lauren6 Re: Seriale wybitne 05.11.17, 13:37 Battlestar Galactica Breaking Bad Six Feet Under Lost pierwsze 2 sezony Rome True Detective sezon 1 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_glusia Re: Seriale wybitne 05.11.17, 14:09 Moja 12, kolejność dowolna 1 .Fargo - sezon 1 2. House of cards sezon 1 3. Breaking Bad 4. Sherlock sezon 1 i 2 5. Doctor Who (wybrane odcinki) 6. Broadchurch sezon 1 7. House pierwsze 3 lub 4 sezony 8. Sense 8 sezon 1 9. Mad Men początkowe sezony 10. Twin Peaks 11. Ostry dyżur początkowe sezony 12. Przystanek Alaska Polskie, w kolejności od najlepszego: Noce i dnie, Dom, Alternatywy4 Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: Seriale wybitne 05.11.17, 14:10 Dla mnie najlepszy: "Sześć stóp pod ziemią" Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom A Herkules Poirot? 05.11.17, 14:14 Z Davidem Suchetem. Widziałam nawet ostatni odcinek Dla mnie to jednak jest właśnie wybitny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre1 Re: A Herkules Poirot? 05.11.17, 16:16 kropkacom napisała: > Z Davidem Suchetem. Widziałam nawet ostatni odcinek Dla mnie to jednak jest > właśnie wybitny serial. > > Zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Seriale wybitne 05.11.17, 16:08 Yes minister & yes prime minister. To jest tak ponadczasowe, że jak tylko odbyło się głosowanie za brexitem pomyślałam o tym: Yes Minister — Why Britain Joined the European Union MASH House American Gods Ally McBeal (ale jak próbowałam oglądać ostatnio o już się nie dało) Na południe BSG (chyba najlepszy serial SF poza trekami) Eureke oglądałam chyba ze 4 razy i nigdy mi się nie znudzi Futurama West Wing Sherlock Taboo & Westworld Kompletnie nie rozumiem fenomenu Przyjaciół. Prawie każda postać powodowała u mnie agresje. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Seriale wybitne 05.11.17, 22:39 A propos MASH. Czy tylko mmie bylo czasem zal, jak sie znecali nad postacia Franka? On na poczatku byl w miare, potem stopniowo zrobili z niego glupola, przez Sokole Oko. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Seriale wybitne 05.11.17, 22:47 Frank wiedział swoje! Wszyscy wiedzą, że Frank wie wszystko i tylko oko przymknie Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Seriale wybitne 05.11.17, 16:18 "Klejnot w koronie" (dzieje brytyjskiego Raju u zmierzchu epoki) Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: Seriale wybitne 05.11.17, 16:26 MASH Gilmore Girls Buffy the Vampire Slayer Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Seriale wybitne 05.11.17, 20:48 Gra o tron, The Knick, Breaking Bad. I chyba Moda na sukces, skoro tyle lat to leci (leciało??) i ktoś chciał to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
maj18-98 Re: Seriale wybitne 05.11.17, 22:29 Gotowe na wszystko Dexter Gra o tron Alternatywy 4 Kariera Nikodema Dyzmy Przyjaciele Mentalista BUFFY POSTRACH WAMPIRÓW True Blood pierwsze sezony Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Seriale wybitne 05.11.17, 22:50 Gotowe na wszystko Sex w wielkim mieście Przed chwilą skończył się belfer , no powiem że rozkręciło się , dobry serial który wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Seriale wybitne 06.11.17, 17:59 Chyba nie zrozumiałaś. Chodziło o seriale wybitne a nie dobre i nie gnioty. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Seriale wybitne 05.11.17, 22:49 Wybitne w sensie rzemiosła, samoświadomości gatunku, obliczenia na coś więcej niż tylko sukces komercyjny: Twin Peaks a z najnowszych to The Young Poe The Handmaid's Tale Odpowiedz Link Zgłoś
yola_d Re: Seriale wybitne 06.11.17, 13:23 M*A*S*H*; Allô, allô wybitne pod kazdym wzgledem to on nie sa, ale czekalam na kolejne czesci z prawdziwa niecierpliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
inka.1982 Re: Seriale wybitne 06.11.17, 14:54 Fargo 1 sezon - dawno nie oglądałam czegoś tak zaskakującego i aktorstwo nieziemskie Duma i uprzedzenie z 1996 r. - Mr Darcy może być tylko jeden Przyjaciele - wspomnień singla czar... Daleko od szosy- jakbym ogladala opowieści moich rodziców Noce i dnie - perfekcyjny w każdym calu a scena ze zrywaniem kwiatów i walc - nikt już czegoś takiego nie nakręci. Teraz czas na nowe seriale Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Seriale wybitne 06.11.17, 15:26 Przypomnialas mi-"McGyver"!! Pewnie nie wybitny, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Seriale wybitne 06.11.17, 23:39 Ja Klaudiusz ,Saga rodu Forsythów, Alfred Hitchcock przedstawia, Królowa Bona, Dom, Alternatywy 4, Noce i dnie ,Wojna domowa,Star Trek zwłaszcza TOS i DS9. Odpowiedz Link Zgłoś
cat4 Re: Seriale wybitne 06.11.17, 15:12 Black Mirror (Czarne Lustro) Dr House True Detective sezon 1 Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Seriale wybitne 06.11.17, 18:06 Nikt nie wymienil Peaky Blinders, jestem zdziwiona ☺️ super, wciągający, wspaniale zdjęcia, scenografia i muzyka (Nick Cave). Ale ja uwielbiam gangsterskie wiec dlatego kolejny to the Sopranos ☺️ Z polskich Pakt, zwłaszcza I sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Seriale wybitne 06.11.17, 20:47 Warte obejrzenia.Polskie: Daleko od szosy, Dom, Królowa Bona, Wataha .Zagraniczne: GoT, Cudowne lata (szkoda, że teraz młodzi nie mogą go obejrzeć...), Gotowe na wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Seriale wybitne 06.11.17, 22:19 >Cudowne lata (szkoda, że teraz młodzi nie mogą go obejrzeć...) leci teraz na Comedy Central Family Odpowiedz Link Zgłoś
tmk123 Re: Seriale wybitne 06.11.17, 22:46 Ja z innego, chyba, pokolenia. Najlepszy serial to Dom i Polskie drogi Nastepnie Ostry dyżur McGyver Archiwum X z ostatnich The 100 Co nie znaczy , że nie czekałam na kolejne odcinki Dynastii czy Niewolnicy Isaury czy Korzeni (Kunta-Kinte). Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Seriale wybitne 06.11.17, 23:13 Ja już w młodości nie mogłam znieść tego cholerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Seriale wybitne 06.11.17, 23:48 wojna domowa noce i dnie ranczo alternatywy 4 nie wybitne - dom, daleko od szosy Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Seriale wybitne 06.11.17, 23:53 z zagranicznych staroci: saga rodu Forsyth'ów i Whiteoaków, Allo allo, MASH, Odpowiedz Link Zgłoś
handzia.kaziukowa Re: Seriale wybitne 07.11.17, 23:08 kompania braci przyjaciele stranger things 1 Odpowiedz Link Zgłoś