Dodaj do ulubionych

Za stara Miss

27.11.17, 17:42
Zawsze uważałam takie konkursy za głupotę...
A teraz to. I tak miss mi się nie podoba. Tzn jest tysiąc razy ładniejsza ode mnie, ale czy najładniejsza z tych finalistek...
www.pudelek.pl/artykul/120919/tylko_u_nas_organizator_miss_polonia_broni_sie_oszczerstwa_sa_wynikiem_rozzalenia_jednej_z_finalistek/?statid=af225e01a9c67aa15f30602c67c4575d:3eb3f6:1498758857:v3
Obserwuj wątek
    • pade Re: Za stara Miss 27.11.17, 17:53
      Nie jest ładna.
      • mallard Re: Za stara Miss 27.11.17, 22:45
        pade napisała:

> Nie jest ładna.

Potwierdzam, a jako żem facet, o zazdrość posądzić mnie nie można wink
        • bialeem Re: Za stara Miss 27.11.17, 23:26
          Nie no, serio? Nie chciałabym wyglądać jak ona, ale wg kanonów piękna 21 wieku jest całkiem całkiem. Trochę za bardzo kopiuj/wklej jak na mój gust, ale mój gust jest wyrafinowany. Reszta pań z tego finału jest wyraźnie na minus.
          • noemi29 Re: Za stara Miss 01.12.17, 01:10
            Wygląda jak facet uncertain przerobiony chłopiec.
      • princesswhitewolf Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:35
        nie, no bez przesady. Ladna to jest tylko, ze nie piekna. Piekniejsze byly na konkursie.
        • princesswhitewolf Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:37
          https://zw.lt/timthumb.php?src=http://zw.lt/assets/biernat-01.jpg&w=780&h=520&f=&zc=2&cc=d4d4d4
          • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 28.11.17, 11:54
            Sliczna dziewczyna. Taka moze faktycznie ciut kolumbijska, ale w dalsztm ciagu sliczna.
    • wiosennaburza1 Re: Za stara Miss 27.11.17, 17:59
      ordynarna uroda. nie podoba mi się.
    • afro.ninja Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:02
      Ona ma coś z policzkami.
      • nolus Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:15
        Ładna czy nieładna, najlepsze jest to, że w necie ciągnie się dyskusja o tym, że wybór takiej a nie innej miss był ustawiony i coś w tym jest...bo jeszcze przed wyborami było sporo wątpliwości, co do tej kandydatki (wiek własnie i chyba dołączyła do innych finalistek trochę później, a do tego startowała w wyborach Miss Polonia x lat wcześniej) i sugerowana jakieś drugie dno w tym wszystkim (że nie jest tam przypadkowo). Na godzinę przed ogłoszeniem werdyktu inne finalistki już wiedziały, kto wygra i to się sprawdziło, więc trudno się dziwić ich rozżaleniu. Co tu dużo gadać - ten konkurs stracił swoją renomę i zbyt prędko jej nie odzyska. Najpierw organizatorka - oszustka (Herde), brak wyborów przez kilka lat i kolejni zmieniający sie organizatorzy oraz odwołanie jednego finału. No cóż, nie mamy ręki do tego typu imprez.
        • semihora Re: Za stara Miss 27.11.17, 19:05
          Przecież to, jak odbywają się takie konkursy, jest tajemnicą poliszynela...
          • nolus Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:51
            semihora napisała:

> Przecież to, jak odbywają się takie konkursy, jest tajemnicą poliszynela...
            >
            Wiem i nie od dzisiaj. Trochę szkoda...
    • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:11
      Bardzo mi sie podoba.
    • 1st.world.problems Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:13
      zmienili kryterium wiekowe, nie tylko w miss polonia, ale i w miss world.
      (18 do max 28l.)
      w czolowej dwudziestce jest kilka (subiektywnie, ale czesc z Was moze tez miec podobne zdanie) ładniejszych www.misspolonia.com.pl/finalistki

www.newsweek.pl/polska/wybory-miss-za-seks-co-robia-kandydatki-by-wygrac-newsweek,artykuly,362429,1.html
      • nolus Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:20
        1st.world.problems napisał(a):

> zmienili kryterium wiekowe, nie tylko w miss polonia, ale i w miss world.
        > (18 do max 28l.)

Podobno u nas organizator zmienił wytyczne odnośnie wieku, własnie po to, aby ta dziewczyna mogła się w nie zmieścić, bo teraz ma chyba 27 lat. Jeśli w przyszłym roku będzie nas reprezentować w świecie, to będzie mieć te 28 lat - to już max maxów, na tego typu konkursach. Miss Polonia ma licencję na konkurs Miss Universe, a nie Miss World smile Na Miss World jeżdża na ten moment kandydatki Miss Polski (ale to jest zmienne własnie)

> w czolowej dwudziestce jest kilka (subiektywnie, ale czesc z Was moze tez miec podobne zdanie) ładniejszych

Oczywiście, że były ładniejsze dziewczyny. Ale jakoś tak dziwnie się tam dzieje, że te najładniejsze nie wygrywają wink
      • ichi51e Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:24
        Kurcze - wszystkie jakies dziwne. Z tym ze ta co wygrala wyglada na ich starsza siostre
        • 1st.world.problems Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:30
          nic dziwnego - wiekszosc jest z przedzialu wiekowego 19-21. te szesc i wiecej lat roznicy po prostu widac, nawet u pieknych i bardzo zadbanych dziewcząt.
          ona w 2009 brala już udzial w tym samym konkursie - też wtedy miala 19.
        • black.emma Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:17
          Dokładnie, wszystkie dziwne, od jednej sztancy i wyglądające na starsze o 6-7 lat.
      • leanne_paul_piper Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:40
        Ta Weronika Marzęda (ta, która głośno powiedziała o ustawionym konkursie) jest naprawdę piękną dziewczyną
        O wiele piękniejszą od wybranej miss.
        A że takie konkursy są ustawiane - cóż, nihil novi sub sole

https://www.misspolonia.com.pl/wgrane-pliki/big_miss-polonia-2017312411.jpg
        • aguar Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:10
          Ale ona jest dość niska (169), a tamta, co wygrała ma fajny wzrost (182), pewnie to też jest brane pod uwagę.
          • claudel6 Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:43
            ale to nie jest Top Model tylko wybory Miss. 169 to nie jest tak źle
      • stacie_o Re: Za stara Miss 27.11.17, 19:09
        Ano właśnie, tu widać, że to nie ematka i o dowód nie proszą, bo przy reszcie wygląda jak starsza siostra.
      • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 27.11.17, 19:48
        Jak przeglądam te zdjecia ze strony z pierwszego linka, to sie absolutnie nie dziwie ze wygrala. Mooooze ze cztery jej dotrzymuja kroku w urodzie.
        • afro.ninja Re: Za stara Miss 28.11.17, 06:51
          Ty tak na serio??
          • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 28.11.17, 11:52
            Tak.
    • ichi51e Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:21
      Mniebuderzylo ze jak na miss to bardzo dojrzala
      • ichi51e Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:22
        Dodam ze mi sie nie podoba - i zaloze sie ze nie jest duzo piekniejsza od watkodajki tylko zrobiona
    • sasanka4321 Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:21
      Wysoka, zgrabna, piekne wlosy, piekne zeby, brzydkie rysy twarzy. Eh, niewiele jest takich, u ktorych to wszystko jest cudne.
      • barbibarbi Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:28
        Chudziutka góra, masywne nogi, twarz niby ładna ale coś nie tak z nosem, lekko męskie rysy twarzy.
        • jolie Re: Za stara Miss 27.11.17, 21:54
          Zgadzam się, ma coś męskiego w twarzy. Linia szczęk? Plus niezbyt ładny nos.
        • claudel6 Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:45
          ma bardzo męskie rysy twarzy, jakby mi ktos powiedział, że to osoba po zmianie płci, to bym uwierzyła.
    • juuuu7 Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:25
      Nie podoba mi sie, ma meskie rysy twarzy...figura tez mnie nie zachwyca-wysportowana ale czy jest zgrabna? Do Pauliny Krupinskiej sie nie umywa mowiac szczerze.
    • zlababa35 Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:37
      Ale grube rysy twarzy. Przaśna. Choć na pewno zdecydowanie ładniejsza i bardziej efektowna od wielu młodych kobiet mijanych na ulicy, przyznaję.
      • zlababa35 Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:42
        A kto jest taki wiekowy jak ja i pamięta skandal z Moniką Nowosadko? Ta z kolei miała typową bitch face, jakoś sobie ugadała kogoś i szanowne jury zostało chyba zamknięte w garderobie czy gdzie na czas ogłoszenia wyników big_grin.
        • chatgris01 Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:00
          zlababa35 napisała:

> A kto jest taki wiekowy jak ja i pamięta skandal z Moniką Nowosadko? Ta z kolei
          > miała typową bitch face, jakoś sobie ugadała kogoś i szanowne jury zostało chy
          > ba zamknięte w garderobie czy gdzie na czas ogłoszenia wyników big_grin.
          >

Ja pamietam, ja! Kibicowalam wtedy Sworowskiej i straszliwie sie wpienilam, do dzis mnie to wkurza. To bylo moje pierwsze zetkniecie z tym, ze na konkursach Miss przewaznie wcale nie wygrywaja te naprawde najpiekniejsze, grrr.
          Po obejrzeniu jeszcze parenascie razy innych wyborow (w tym wielokrotnie Miss Francji) w koncu sobie odpuscilam, to nie o urode chodzi, a co ja sie bede denerwowac. Szkoda moich nerwow big_grin

• zlababa35 Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:05
            O tak, też kibicowałam Sworowskiej, zdecydowanie smile. Jak i z pół Polski pewnie.
            Byłam jeszcze g...niarą, nie wyedukowaną tak jak dzisiejsze dzieci, stąd też nie wpadłam wtedy na to, że kwestia ukartowanych wyników miała ewidentne podłoże łóżkowe wink.
            • wiosennaburza1 Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:12
              i Sworowska ciągle jest piękna. a Nowosadko... przeciętna.
              • zlababa35 Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:36
                Ototo.
                • riki_i Re: Za stara Miss 29.11.17, 09:38
                  Co wy wygadujecie? Przecież było dokładnie odwrotnie! To Sworowska od początku miała wygrać, nachalnie ją wciskali, jeszcze tuż przed rozpoczęciem konkursu w 'Dzienniku Telewizyjnym' Pan redaktor Bartnicki walnąl że będzie głosował na dziewiątke. To Sworowska była bitch (i jest nadal, kto tego podstarzalego q... ona wciąż lansuje w tvn?). Nowosadko była b. ładną dziewczyną, wybór był dobry. A że ustawione jury zblatowane na Sworowska trzeba było zamknąć na klucz w trakcie imprezy to inna sprawa.
                  • aguar Re: Za stara Miss 01.12.17, 09:23
                    No, ja też to tak pamiętam.
    • mary_lu Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:57
      Piękna jest... I bardziej efektowna od większości kandydatek. Ale właśnie w porównaniu z tymi lekko nieopierzonymi jeszcze dziewczątkami widać o co chodzi - bardzo szybko jej się sypie twarz wokół ust, same usta wypełnione kwasem... No nie tego oczekuję od kandydatek na miss. Krupińska i Zawadzka na przykład promieniowały naturalnością, młodością miały i idealne rysy i wszystko jędrne jak u niemowlaka. A tu kolejna miss, która nie powinna stawać na imprezach przy Krupińskiej. Dwie poprzednie były w porównaniu do niej po prostu brzydkie, ta wygląda na dużo starszą.
      • aguar Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:17
        Ale faktycznie jest młodsza od Krupińskiej.
    • ksionzka Re: Za stara Miss 27.11.17, 18:59
      Dojrzala owszem. Postarza ja strasznie makijaz. Nawalili jej tego jakby miala 15 lat i trzeba bylo jej dodac lat. Niestety ma meskie rysy. A to razi. Na szczescie dla niej takie wielkie kobiety robia wrazenie. A brzydka nie jest.
    • bialeem Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:00
      Widać, że ona poprawiana, ale wszystkie inne są urody conajwyżej ponadprzeciętnej. Większość nie ma, wygrywającej w tym konkursie, symetrii. Jak mi się jedna z twarzy podobała, to figura okropna albo widać, że ma tylko jeden dobry profil i minę.
      Ta jest zdecydowanie ładniejsza od poprzednich trzech, które pamiętam.
    • iziula1 Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:13
      bez makijażu wygląda zdecydowanie lepiej. No i ktoś "zepsuł " jej usta. Koszmarnie zrobiona dolna warga.
    • lady-z-gaga Re: Za stara Miss 27.11.17, 20:41
      To chyba znak czasów - całkiem jak w polityce, nikt juz sie nie wstydzi, że przekręt wali po oczach.
      Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?
      Powołujemy na stanowiska, kogo chcemy, i możecie nam nagwizdać.
      Uchwalamy, co chcemy i nikogo się nie boimy.
      Policja może zatrzymać za cokolwiek i nie musi mieć sensownego uzasadnienia.
      Wybralismy taką miss, bo możemy wybrać, kogo chcemy.
      I tak dalej...
      • stacie_o Re: Za stara Miss 27.11.17, 21:14
        Niestety ale masz racje.
      • znowu.to.samo Re: Za stara Miss 28.11.17, 17:06
        100/100
    • inguszetia_2006 Re: Za stara Miss 27.11.17, 21:34
      Witam
      Ładna, tylko twarz nie do makijażu. Jak nie jest wymalowana to śliczne dziewczę z niej.
      Pzdr.
      Ing
      • anorektycznazdzira Re: Za stara Miss 28.11.17, 05:19
        to może makijażysta konkursu do wystrzelenia w kosmos
    • obrus_w_paski Re: Za stara Miss 27.11.17, 21:47
      te konkursy są ogólnie żenujące i trudno mi uwierzyć, ze nie ma przekrętów. Poza tym to bardzo bardzo subiektywnie, bo obiektywnej rzecz biorąc to wszystkie te kobiety są pięknewink

Oczywiście na stronie pudla Agata wyglada beznadziejne, No ale tam chyba ładnych ujęć nie wrzucają. I chyb makijaz ma okropny, bo już na zdjęciach z siłowni wyglada wg mnie bardzo ładnie i naturalnie.

Przeglądając zdjęcia z linku poniżej i nie znając jesczs s zwyciężczyni, od razy wytypowałam Agatę jako najładniejsza : www.misspolonia.com.pl/finalistki

Oprócz pojedynczych wyjątków, reszta ma nosy jak klamki od zachrystii albo wyglądają jak 12-latki z przylepionym na rzep biustem
      • claudel6 Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:54
        nie jest ładna, równiez na tym zdjęciu. u mnie zajęłaby daleką dziesiątkę. dla mnie bezapelcyjnie wygrywa Marzęda, jest o kilka długości przed resztą.
        • mag1_k Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:32
          a wg mnie numery 1,2,7,10,11,12
          ale dwójka i siódemka wg mnie są najładniejsze.
          Nasza obecna miska może na trzecim miejscu od końca, bardzo nienaturalna i bardziej nadająca się na casting fotomodelek.
    • chatgris01 Re: Za stara Miss 27.11.17, 21:58
      Na tych zdjeciach w pudlu wyglada jak transwestyta, mozliwe, ze to wina zdjec.
      A moze jest zwyczajnie niefotogeniczna? Choc w przypadku Miss niefotogenicznosc to jednak defekt.
      • jolie Re: Za stara Miss 27.11.17, 22:03
        Całkiem możliwe, że to niefotogeniczność + coś z proporcjami w twarzy.
        • bazia8 Re: Za stara Miss 28.11.17, 03:19
          I słaby chirurg plastyczny, z kilometra widać igłę.
      • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 28.11.17, 12:04
        Pudel raczej nie publikuje korzystnych zdjec isob ktorym chce dowalic.
    • anorektycznazdzira Re: Za stara Miss 28.11.17, 05:17
      Jedno zdjęcie niekorzystne, mogło się zdarzyć, ale ogólnie nie podoba mi się- szczególnie w kontekście innych kandydatek.
      To znaczy, na ulicy bym powiedziała, że atrakcyjna, ładna kobieta, ale jednak to ma być najładniejsza w kraju, śmiem twierdzić, że dość łatwo o ładniejsze.
      Tylko kolejny argument, że te konkursy są nie tylko durne, ale w ogóle bez sensu.
    • afro.ninja Re: Za stara Miss 28.11.17, 06:54
      Nie sądzę by zawsze wyniki byly ustawiane, Rozalia Mancewicz, Marcelina Zawadzka, byly bezapelacyjnie doskonałymi miss. Piękne kobiety.
      • nolus Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:29
        afro.ninja napisała:

> Nie sądzę by zawsze wyniki byly ustawiane, Rozalia Mancewicz, Marcelina Zawadzk
        > a, byly bezapelacyjnie doskonałymi miss. Piękne kobiety.

Nie chcę Cię martwić, ale organizatorka konkursu Miss Polonia w tamtym latach, dla której te panie były podopiecznymi okazała się oszustką i to przez nią konkurs na kilka lat upadł. Ok, babka na pewno miała świetny gust i nie da się jej tego odmówić, ale...Te 4 czy ile lat temu, kiedy zwyciężyła Paulina Krupińska mówiło się również, że wynik był ustawiony. Paulina była dość doświadczoną modelką wcześniej i oczywiście nikt nie broni takim dziewczynom występowania w konkursach piękności a nawet dobrze, że mają już pewne obycie, ale...Paulina podobno zakwalifikowała się do konkursu chyba w ostatnim rzucie albo już po wstępnych kwalifikacjach na zasadzie jakiejś wymyślonej "zielonej karty" i wcale nie była zaskoczona swoją wygraną. Jej konkurentki też wiedziały o prawdopodobnym przebiegu wydarzeń i trochę o tym plotkowano, że Paula znała się z panią Herde wcześniej. Co nie zmienia faktu, że była dobrą Miss i cieszę się oraz nie dziwi mnie, że to akurat ona nosiła koronę tak długo.
    • afro.ninja Re: Za stara Miss 28.11.17, 07:05
      Przejrzalam www mispolonia. Ja bym postawila na młodość. Malwina Ratajczak i Magdalena Mitura, bardzo ladne kobiety o wiele bardziej od aktualnej miss.
      • nolus Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:12
        afro.ninja napisała:

> Przejrzalam www mispolonia. Ja bym postawila na młodość. Malwina Ratajczak i Ma
        > gdalena Mitura, bardzo ladne kobiety o wiele bardziej od aktualnej miss.

Ja wcześniej stawiałam na Ratajczak. Miała też niezłe notowania w siecie, więc dla mnie była gotową faworytką. Było parę ciekawych dziewcząt, ale na zasadzie - że po prostu ładnego, mają w sobie coś fajnego.

Ogólnie wybrana Trójca poza jej jednym skrzydłem(Ratajczak) w ogóle mi się nie podoba.Magdalena Swat (pokazała się już wcześniej w tvn - owskim Top Model oraz "Runway - Projektanci na start") chyba przerobiła sobie swoją naturalną urodę na potrzeby konkursu - no i mamy komercyjny wygląd, czyli blond włosy i wypełniacze.Wcześniej było chybo lepiej, a na pewno ciekawiej:

cdn.modelturnedsuperstar.com/wp-content/uploads/magdalena_swat.jpg
        No ale z takim wizerunkiem ciężko być miss suspicious
      • jowita771 Re: Za stara Miss 01.12.17, 12:59
        Mieliśmy parę lat temu miss, która się nazywała Malwina Ratajczak, rzadkie imię, nazwisko też nie jakieś często spotykane, a jak byłyby dwie misski takie, to ktos mógłby pomyśleć, że u nas Sporo takich Malwin Ratajczak chodzi po ulicach.
    • alpepe Re: Za stara Miss 28.11.17, 07:10
      Jednego nie rozumiem, ona jest zdecydowanie ładniejszą wersją Marty de domo Kaczyńskiej. Naprawdę żadnej z Was to się nie rzuciło w oczy? A co popularne, to rzuca się na oczy i może wcale się nie musiała przespać z żadnym jurorem, tylko im kogoś przypominała. Nos zgrabniejszy, ale szczęka, oczy, bitch face w makijażu, wszystko Martusia.
    • heca7 Re: Za stara Miss 28.11.17, 07:10
      Co za różnica jak wygląda? I tak obecnie nie ma trendu aby wybierać na Miss World kobiety z Europy. Najwyżej wywoła krótką sensacje swoim wiekiem.
      Na ulicy można znaleźć ładniejsze- problem z tym , że nie zgłosiły się na eliminacje .
    • princesswhitewolf Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:40
      No ale chodzi o to ze ktoras z wicemiss miala wygrac?

https://zw.lt/timthumb.php?src=http://zw.lt/assets/miss-polonia-agata-biernat.jpg&w=780&h=520&f=&zc=2&cc=d4d4d4
      • heca7 Re: Za stara Miss 28.11.17, 08:58
        Po prostu wybrano z tych, które się zgłosiły. A, że się zgłosiły bardzo przeciętne? No cóż... to już nie te czasy co kiedyś kiedy cała Polska się tym programem ekscytowała a konferansjer dodawał, że uczestniczki mogą zatrzymać ubrania, w których występowały big_grin
        • nolus Re: Za stara Miss 28.11.17, 09:21
          heca7 napisała:

> Po prostu wybrano z tych, które się zgłosiły. A, że się zgłosiły bardzo przecię
          > tne? No cóż... to już nie te czasy co kiedyś kiedy cała Polska się tym programe
          > m ekscytowała a konferansjer dodawał, że uczestniczki mogą zatrzymać ubrania, w
          > których występowały big_grin
          >
          No cóż, konkurs juz dawno stracił swoja renomę i raczej prędko jej nie odzyska.

Ale ja bym nie była taka krytyczna w odniesieniu do teraźniejszej, trochę przerobionej miss...Na wyobrach miss na całym świecie panują takie kanony urody, że zwyciężają zazwyczaj Azjatki albo poprzerabiane miss Ameryki Łacińskiej. Więc w dobie wypełniaczy, sztucznych ust, piersi,zębów oraz doczepianych włosów i rzęs, ta dziewczyna wcale nie jest pozbawiona szans - wszelkie Miss Meksyku/Wenezuelii/Brazylii/Peru czy Chile są zwykle dość wulgarne i tak przerobione, że przypominają transy. Do tego wyglądają na kilka , a czasem nawet 10 lat starsze (była miss Universe Gabriela Isler np.). Nasza kandydatka to wszystko ma - ciut egzotyczną urodę (ale to też efekt przerobienia), trochę a może sporo sztuczności w sobie, no i wygląda stosunkowo staro. Kto wie, może nawet jej się coś uda w przyszłym roku - na pewno jest popyt na taka urodę na świecie, serio tongue_out
          • mag1_k Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:48
            no to jest chyba jedyny argument przemawiający za wygraną
        • sniyg Re: Za stara Miss 29.11.17, 10:45
          Blondynka wygląda nieźle.
          • black_magic_women Re: Za stara Miss 29.11.17, 11:00
            A powiedzcie mi tak OT, po co startuje sie w takim konkursie? Przecież miski to nawet nie modelki. Kiedyś może miało to jakieś uzasadnienie, otwierało drzwi, dawało paszport itp. A dzisiaj? Czy to nie jest targowisko próżności? I jak taka decyzje przyjęłyby wasze rodziny? U mnie (u rodziców) byłby chyba niesmak, że takimi głupotami sie zajmuje.
      • lady-z-gaga Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:12
        Na tym zdjęciu - żadna nie powinna wygrac. A miss po prostu straszy, prawie jak Melania Trump.
        • princesswhitewolf Re: Za stara Miss 28.11.17, 23:48
          No ale Melania ma 46lat... Niw porownywalabym jej z 20 lat mlodsza dziewka
    • znowu.to.samo Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:02
      Uroda dyskusyjna, bynajmniej nie zjawiskowa, za ostry i za ciemny makijaż oszpecił dziewczynę i podkreślił wszelkie mankamenty jej urody.
      Wszędzie jest walka o władze, o pozycje, o stołki. Widać że w tym konkursie jest to samo: nie wygrywają najpiękniejsze tylko te najcwańsze. Jak ją zobaczyłam od razu mi przemknęło, że musiała sie nieźle "napracować" by dostać tę koronę
      • nolus Re: Za stara Miss 28.11.17, 10:35
        znowu.to.samo napisała:

> Wszędzie jest walka o władze, o pozycje, o stołki.

No dokładnie - wszędzie, wszędzie, gdzie nie spojrzysz tongue_out I wszędzie ludzie jednakowo sie oburzają i nic się nie zmienia.

Widać że w tym konkursie jes
        > t to samo: nie wygrywają najpiękniejsze tylko te najcwańsze. Jak ją zobaczyłam
        > od razu mi przemknęło, że musiała sie nieźle "napracować" by dostać tę koronę
        >
        Z tego co słyszałam to jest dobrą znajomą obecnego organizatora konkursu - agencji Igo - A...
      • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 28.11.17, 12:10
        Czyli co sugerujesz? Napisz wprost, badz odwazna.
        • znowu.to.samo Re: Za stara Miss 28.11.17, 17:10
          A co ci będe opowiadać :p :p :p żadna to nowość, że są dziewczyny gotowe na wszystko by zdobyć wymarzone laury
          • dziennik-niecodziennik Re: Za stara Miss 28.11.17, 22:11
            Ale o tej konkretnie coś wiesz czy tak sobie oczerniasz dziewczyne?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka