zlamaneserce8888
11.12.17, 07:58
Doszłam do wniosku, że chyba nie do końca rozwinelam sie fizycznie. Wygladam jakbym zatrzymala sie w wieku 12 max 14 lat. I nie mówię o twarzy. W sensie ojej, jak mlodziutko wygladam. Owszem dlugi czas wygladalam na twarzy młodziej o pare lat. Teraz to roznie bywa. Na pewno juz tak mlodo nie wygladam, choc czasem daja mi te 4/5 lat mniej. To chyba nic nadzwyczajnego wygladac z 4 lata mniej niz sie ma?
Ja jednak widzę te 30 lat niecale na twarzy + efekty stresu, chorob i pracy czasem dodaje mi chyba pare.
No ale pomijajac twarz. Jestem niska. Niskuch ludzi jednak jest w pieron. A co tam, ze moi 3 bracia maja po 180/188 A ja tylko 156...
Jestem masakrycznie drobna. Dziewczyny z podstawowki nie raz sa wieksze ode mnie. I nie mowie, ze wyzsze. Czasem tak, czasem nie.
Mam tak mala twarz ze miesci sie w dloni drobnego faceta ( kolega mnie uswiadomil)
Mam tak male dlonie jak 12/ 14 latka..a tak malenkie kosci nadgarstka ze to az strasznie wyglada.
Przy badaniu szczeny wyszlo ze dolna mi sie nie rozwinela czyli jakby w wieku 12 lat stanela w miejscu.
I tak sie zastanawiam co moglo byc przyczyna? Macie takie przypadki w otoczeniu? Dodam, ze mam zaburzenia immunologiczne ale o nietypowym przebiegu.