Dodaj do ulubionych

sprawa Piekorz

12.02.18, 15:16
Nie wiem czy było na ematce – choroba M. Piekorz, wg niej borelioza, chociaż badania medyczne tego nie wykazały, za to szamani od leczenia urojonej boreliozy już tak.
Teraz jest organizowana zbiórka pieniędzy na ‚leczenie‘ czyli kasa dla altmedowców i szamanów. Włączyła się do tego nawet Anna Dymna z fundacją. Czy tam ktoś myśli?

Linki do historii
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/7,127763,22869756,magdalena-piekorz-co-noc-budzil-mnie-bol-na-granicy-wytrzymalosci.html
www.polityka.pl/tygodnikpolityka/nauka/1734698,1,walewski-odpowiada-piekorz-w-sprawie-boreliozy.read
Obserwuj wątek
    • kamea_chateau Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 15:19
      nawet nie wiesz jaka to straszna choroba i zwykły test elysa jej nie wykryje...
      • przystanek_tramwajowy Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 15:27
        Nie wiem, ale się wypowiem. Gdzie wyczytałaś, że diagnozę postawiony po elysie? Bo ja wyczytałam, że po punkcji.
        • rozaly Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 15:31
          Tak a zbiórka, z tego co zrozumiałam jest m. in. na www.sklep-naturalna-medycyna.com.pl/aparaty-do-oczyszczania/271-generator-plazmowy-rpz-14.html
          + jakieś tajemnicze kroplówki z Niemiec i parę jeszcze takich innych kwiatków.
    • mary_lu Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 15:31
      Znam blisko supesilną i zorganizowaną babkę wyłączoną na kilka miesięcy z życia, więc nie będę bagatelizować tej choroby. Ale ją potwierdzają wyniki badań.

Pozostałe przypadki, to może być najczęstsza i najpoważniejsza jednostka chorobowa znana medycynie, ZBCC, silnie skorelowana z płcią żeńską, menopauzą, nerwicą i depresją. Czyli Za...sty Ból Całego Ciała. Też nie będę się nabijać, bo przy przejściach okołorozwodowych sama miałam epizody. Na szczęście dobrze zdiagnozowane.
      • inka40plus Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 17:00
        Najpierw Elisa. Potem Western blot. Jak lekarz nie kieruje trzeba samemu zrobić i zapłacić.
        Długa antybiotykoterapia brak sił utrata energii osłabienie... lęk.
        Zaleczenie.
        Nadzieja.
        Tak to jest. Czasem.
    • babcia.stefa Re: sprawa Piekorz 12.02.18, 17:23
      Z paywallem, wkleisz więcej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka