karme-lowa 15.02.18, 18:11 I masakryczne przeziebienie, mogę wziąć bardzo ciepłą kąpiel? Nie prysznic. Kąpiel. Czuję, że muszę. Marzę o wrzątku w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cosmetic.wipes Re: Mając lekką gorączkę.... 15.02.18, 18:20 Jak marzysz, to bierz. Dla bezpieczeństwa nie zamykaj drzwi od łazienki i niech jakiś domownik czuwa, żebyś nie omdlała. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Mając lekką gorączkę.... 15.02.18, 18:39 Są ludzie co jak są przeziębieni to mają na sobie pierdylion ciuchów na sobie bo się wygrzewają a są tacy jak ja którzy chchodzą ubrani jak zawsze conajwyżej kocyk zarzucą na siebie jak siedzą na kanapie. Ja bym nie wzięła gorącej kąpieli, bo bym zeszła z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Mając lekką gorączkę.... 15.02.18, 18:48 No było mi słabo więc wylazłam. Ale było mi tak dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Mając lekką gorączkę.... 15.02.18, 18:51 To teraz zapakuj się do łózia i nie wychodz do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Mając lekką gorączkę.... 15.02.18, 19:07 no pewnie! mi bardzo pomaga ciepla kąpiel,wygrzanie się ale ja stosuje taka zasade jak z sauną czyli jak mi sie robi skabo od gorąca to wychodze z wanny i koncze chlodnym/letnim prysznicem a potem tylko sie zawijam w recznik/szlafron i siadam na szezlongu z butelką wody i odparowuję tak dobre pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś