Dodaj do ulubionych

Iron Majdan

05.03.18, 23:42
Łojezu! przypomniałem sobie niemieckie słówko "fremdschämen".

Dla niezorientowanych - Państwo Majdanowie wystąpili jako gwiazdy wrestlingu w Las Vegas i "bili się" z inną parką na ringu.
Obserwuj wątek
    • tajemnicza.a.m Re: Iron Majdan 05.03.18, 23:50
      Nie oglądam. Tylko agenta sobie śledzę w tv.
      Nie wiem więc, co tam robią panstwo M.
      Może to zbrodnia ale lubię Małgorzatę Rozenek Majdan. Można mówić o niej wiele, ale ona ma to kompletnie gdzieś i robi swoje. Wykształcona, świadoma, dojrzała, piękna z wiekiem, szczęśliwa czego można chcieć wiecej?
      Robi to co ludzie kupią bo z tego ma kasę.
      • kanna Re: Iron Majdan 06.03.18, 00:06
        Skoro lubisz kobietę, to czemu nie oglądasz? Dla mnie to nielogiczne...
        Ja po zajawkach zdecydowałam, że będę unikać na maxa.

Choć w sumie to smutne... hipnoza, majdanowie.. tvn serwuje straszny chłam uncertain A kiedyś lubiłam tą stację.
        • tajemnicza.a.m Re: Iron Majdan 06.03.18, 00:23
          Bo nie ogladam tv. Szkoda mi czasu. Z tv śledzę tylko agenta. To, że ją lubię a nie hejtuje nie znaczy, że muszę mieć ja na istagramie, śledzić co robi, czy oglądać wszystko z jej udziałem. Po co? I co w tym nielogicznego? Nie wszystko z nią tez musi mi się podobać. Są osoby, które lubię bardziej. A ją lubię za to, że robi swoje ma takiego rickiego i wszystkich was daleko, kosi kasę i jest szczęśliwa. Szczęśliwa bo nie patrzy na to, ze ricki i inni każe jej być taką i siaką. Za to ją lubię. Jej życia prywatnego nie śledzę, tyle co mi sie gdzies rzuci w oczy.
          • kolpik124 Re: Iron Majdan 06.03.18, 11:36
            nie szkoda czasu na siedzenie po północy na forach big_grin
            • tajemnicza.a.m Re: Iron Majdan 06.03.18, 11:54
              Nie. Moze dlatego, ze cierpię na bezsenność. W tym czasie zajrzę na forum, nie tylko to zamiast gapic się w ciemny sufit. Zresztą nie spędzam ti całego dnia a w sumie nawet godziny dziennie wiec...hmm chcesz coś jeszcze wiedziec?
              A i patrząc na zegarek, od przeczytania posta i odpisania minęło 2 mintu. Razem na forum dzis może 15 minut. Do konca dnia, może dobije do godziny. Doba ma 24 także spoko.
      • riki_i Re: Iron Majdan 06.03.18, 00:07
        tajemnicza.a.m napisała:

> Wykształcona, świadoma, dojrzała, piękna z wiekiem, szczęśliwa czego można chcieć wiecej?

Klasy, moja droga, klasy!
        • domowapani Re: Iron Majdan 06.03.18, 07:38
          Riiiikiii ku....a na ch... Tobie klasa Majdan potrzebna? I od kiedy ta klasa się dla CIEBIE liczy? 😂
      • fornita111 Re: Iron Majdan 06.03.18, 08:01
        Ja ja polubilam w Azja express. I lubic przestalam za Projekt lady. I nie chodzi mi wcale o "poziom artystyczny" Projekt lady tylko o to, ze ten program byl niemoralny.
    • kitka20061 Re: Iron Majdan 06.03.18, 00:04
      Obejrzałam z ciekawości i jak na razie d... nie urywa, momentami nawet nudne. Może się rozkręci, jak dostaną ciekawsze zadanie. Zdziwiło mnie tylko, że Radzio tak słabo z angielskim stoi.
      • annajustyna Re: Iron Majdan 06.03.18, 08:30
        Predige Radzio kiepsko wyksztalcony?
      • 18lipcowa3 Re: Iron Majdan 06.03.18, 13:30
        a dlaczego miałby dobrze stać z angielskim?
        • kitka20061 Re: Iron Majdan 07.03.18, 00:30
          Radosław Majdan grał w klubach piłkarskich w Turcji, Grecji i Izraelu. Chyba musiał się tam jakoś porozumiewać, a moim zdaniem najłatwiej po angielsku. Wielu sportowców nie jest wykształconych, ale dobrze władają językiem angielskim, dlatego mnie to zdziwiło.
    • anika772 Re: Iron Majdan 06.03.18, 06:12
      Pozostanę niezorientowana.
    • hosta_73 Re: Iron Majdan 06.03.18, 06:20
      Przeczytałam Iron Maiden i weszłam bo myślałam, że jakiś koncert będzie lub jakiś inny news masz 😊.
      A co do tematu- nie, nie oglądam i nie zamierzam. Tfu, celebryci 😉
      • martishia7 Re: Iron Majdan 06.03.18, 12:36
        Otóż będzie www.livenation.pl/show/1059255/iron-maiden/kraków/2018-07-27/pl

A nawet cieszył się takim zainteresowaniem, że drugi termin dorobili na chybcika big_grin
    • pani-noc Re: Iron Majdan 06.03.18, 08:11
      Nagrałam sobie i w wolnej chwili zobaczę jak wygląda program, którego 1 odcinek kosztował okrągły milion zł.
      • manon.lescaut4 Re: Iron Majdan 06.03.18, 11:28
        No... masakra ile ten program kosztował, zwłaszcza jeśli popatrzy się na czołówkę- zapowiedz kolejnych odcinków, przepraszam, czelendzow... Nie żebym była propisowcem(chciałam podkreślić), ale TVN od dawna wiedzie prym w ogłupianiu społeczeństwa swoją idiotyczna rozrywka. Zawsze mi się to kłóciło z poziomem ich kanałów informacyjnych i ta cała otoczka prozachodnia i proeuropejska.
        A program postanowiłam obejrzeć (musiałam się trochę nagimnastykować komputerowo) z ciekawości, ponieważ nigdy nie widziałam pani Rozeneksmile Oprócz zdjęć w necie, nie slyszalam jak mówi, jak się zachowuje, żadnej perfekcyjnej nigdy nie oglądałam. No i cóż, stwierdzam, ze jest tak jak się spodziewałam, czyli niedobrzesmile
        • pani-noc Re: Iron Majdan 06.03.18, 15:18
          Nie żebym broniła TVN. Polsat nadal promuje patologię i w wiosennej ramówce ma mieć Popka, TVP dała program Sławomirowi. Najwyraźniej TVN nie podda się bez walki o widza o najprymitywniejszych wymaganiach.
          • aankaa Re: Iron Majdan 06.03.18, 22:53
            złote słowa pszepani
    • bei Re: Iron Majdan 06.03.18, 08:15
      Nie oglądałam, ale tez nie jestem źle nastawiona do pani M. Wykorzystuje swoje 5 minut i tyle. Ma u mnie plus za usportowionie, kolejny za to, ze podejmuje się różnych zadań.
      • mozambique Re: Iron Majdan 06.03.18, 11:52
        jakie usportowienie? chyba nie sądzisz ze te ustawki na siłowni zeby miec nową fotke cycków na insta ma cokolwiek wspólnego ze sportem ?
        akurat sylwetka pani MRM jest seksowna ale na pewno nie sportowa
        • bei Re: Iron Majdan 06.03.18, 12:47
          Mozambique, tez tak myślałam, aż zobaczyłam filmik jak trenuje brzuch na piłce. Znam te ćwiczenie- dwadzieścia pare powtórzeń może zrobić ktoś z dobrą kondycją. I te mięśnie widać😊, to nie jest zapętlony gif.
    • majaa Re: Iron Majdan 06.03.18, 11:38
      Mam w nosie, co robią państwo Majdanowie. Generalnie nie oglądam takich "show".
    • heca7 Re: Iron Majdan 06.03.18, 12:25
      Nie będę oglądała tak jak nie oglądam Agenta i Azja Expres. Kiedy zastanawiam się nad powodem dla jakiego miałabym zacząć to śledzić to żadnego nie znajduję wink Dlaczego mam oglądać jak jakaś aktorka biegnie z plecakiem za azjatycką dryndą?!
    • nenia1 Re: Iron Majdan 06.03.18, 12:29
      Nie oglądam, TVN pikuje coraz niżej, ale widocznie to właśnie daje im oglądalność.
    • norra.a Re: Iron Majdan 06.03.18, 12:38
      W czsach Netflixa ktos jeszcze oglada telewizje? Myslalam, ze tylko moj dziadek wink
      • kolpik124 Re: Iron Majdan 06.03.18, 16:23
        Tak, ogląda, to coś dziwnego?
      • kolpik124 Re: Iron Majdan 06.03.18, 16:23
        Tak, ogląda, to coś dziwnego?
        • thaures Re: Iron Majdan 06.03.18, 17:29
          O Majdanach tylko czytam, bo pojawiają się wszędzie. Jeden odcinek Projekt Lady widziałam i że dwa Praktycznej Pani. O wszystkich Azjach, Tańcach czy innych tylko czytam. TVN robi się nie do oglądania- te programy są tak durne, że szkoda słów.
          A Rozenek jest dla mnie fenomenem- z nikogo stała się główną celebrytką kraju.
          • manon.lescaut4 Re: Iron Majdan 06.03.18, 17:51
            No... Na pudelku jest jakiś dekonspirator polskich celebrytówsmile i w sumie dobrze podsumował Rozenek. Najpierw zona drugoligowego gwiazdora z telenoweli, potem jakieś role w „dokumentalnych” serialach TVN, a później już się potoczyło jak w bajce, ciekawe czy sama się tego spodziewała? Próbowała jeszcze przyspieszyć karierę związkami z odpowiednimi facetami typu Wojewódzki czy Krasko, na szczęście się nie udało, w sumie duży plus dla niej. Jeszcze okazało się, ze to dzięki niej Radzio się wybił. Jak zreszta sami się skromnie przedstawili w Las Vegas - powercouple hahaha.
          • alicia033 Re: Iron Majdan 06.03.18, 19:45
            thaures napisała:

> A Rozenek jest dla mnie fenomenem- z nikogo stała się główną celebrytką kraju.

żaden fenomen, tylko tatuś - jeden z "zakonu" pis.
            I póty TVN może liczyć na jego wsparcie, póty będzie rozenkową lansował.

• pani-noc Re: Iron Majdan 07.03.18, 08:11
              A widzisz, tej plotki nie znałam. Rzeczywiście internety mówią, że ojciec Małgoni jest głównym doradcą gospodarczym Jarosława.
              To wiele wyjaśnia.
    • pani-noc Re: Iron Majdan 07.03.18, 08:18
      Obejrzałam i już wiem na co poszedł milion. Na honoraria dla jakiś zapomnianych, leciwych hamerykańskich gwiazdek i drogi samochód, który Majdanowie zdewastowali.

Jako pierwsze rzuca się w oczy, że Radzio faktycznie nie zna angielskiego. Polski z resztą też zna w ubogiej wersji, bo z żoną albo misiaczkują sobie, albo przeklinają. Nudy.

Obejrzałam w stosunku do tego programu to może złe słowo, bo większość odcinka przewinęłam. Za to sam pojedynek na końcu programu to prawdziwa perła. Warto zobaczyć jak zawodowa wrestlerka stoi na ringu jak kukła, gdy Małgonia robi Chucka Norrisa i macha nogą z półobrotu. Tak złego ustawionego pojedynku jeszcze nigdy nie widziałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka