Dodaj do ulubionych

Nie chcesz to oddaj

08.05.18, 15:30
do adopcji. Wiele par czeka.
No nie mogę ....co jeszcze musi się stać żeby pomóc przed wszystkim bezbronnym dzieciom i nie panującym nad sobą matkom które też najwidoczniej tej pomocy potrzebują.
slask.eska.pl/newsy/znecala-sie-nad-swoim-3-miesiecznym-dzieckiem-chlopczyk-jest-w-ciezkim-stanie/720621
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Nie chcesz to oddaj 08.05.18, 15:45
      Ja nie wiem czy one sie znecaja bo nie chca tych dzieci. Znecaja sie raczej bo sa chore psychicznie sytuacja przerasta itd. Odpowiedzia nie jest „zagraca ci jak stary mebel? Ktos przygarnie!” Gdyby tak bylo dzieci wyrzuconych z domu do diabla byloby na peczki.
      • kkalipso Re: Nie chcesz to oddaj 08.05.18, 16:07
        Jakaś część być może jest chora psychicznie jednak większość po prostu niegotowa na macierzyństwo + brak wsparcia. W takich przypadkach jak najbardziej każdej matce powinna przyjść myśl do głowy że dziecko cierpi i trzeba koniecznie coś z tym zrobić. Nie wiem jak można zasnąć przy dziecku które być może ma połamane nóżki czy też żeberka - no nie mogę zacznę zaraz przeklinać. Jeszcze niby ta chora psychicznie pójdzie jak już dziecko odchodzi do lekarza udając że nic się dzieje ale płacze czy gorączkuje tudzież spadło z huśtawki - wstydu nie mają ...
    • triss_merigold6 Re: Nie chcesz to oddaj 08.05.18, 15:53
      Znowu jakaś nastoletnia patolka ze Śląska.
      • samawsnach Re: Nie chcesz to oddaj 08.05.18, 16:14
        Nastoletnie patolki z Wawy nie mają problemów z afektem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka