samerus125 11.12.10, 21:09 mój pokój jest odremontowany i moja mama zabroniła mi wieszać plakaty.. a mam ich bardzo dużo, proszę pomóżcie chciałabym mieć te plakaty na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmarka1998 problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:11 to może na spytaj się mamy czy możesz wieszać plakaty na szafkach Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:13 Moze antyramy, chociaz wątpie, zeby się to opłacało. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
samerus125 Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:13 tylko że ja mam komody a na drzwiach już mam. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:15 tablica korkowa / magnesowa zmieszczą się tylko 2 ; / Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee ; ) 11.12.10, 21:20 możesz kupowac sb anty ramy ( 5 zł ) i wybraz jakies 5 miejsc i tam wieszac i co jakiś czas zmieniac plakaty ! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:20 naklej je na ścianę za pomocą masy mocującej i po kłopocie. masa się łatwo odkleja i nie zostawia po sobie śladu na ścianach ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:23 miałam ten sam problem, kupiłam sobie kolorowe duże ramki i powiesiłam w nich moje ulubione plakaty Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:27 może nie wieszaj bo to ścianę zniszczy ,albo powieś na meblach . Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:32 miałam dokładnie tą samą sytuację i baaardzo dużo plakatów . Natomiast stwierdziłam , że poszukam takich , które będą choć trochę pasowały do kolorów w pokoju i tak iszą sobie nad ł€zkiem tylko 7 Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:40 Nie pomogę ci bo sama nie lubię plakatów,bo moim zdaniem nieestetycznie wyglądają w pokoju,tym bardziej jak jest ich dużo i są z bravo czy innych szmatławców ;p Ale może w jakieś ramki je wziąć i mieć jak obrazki? Choć to dodatkowy wydatek to nie wiem czy się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebaloon Re: problem dotyczący pokoju. 11.12.10, 21:42 Fu. Nie lubię plakatów! Chyba że jakieś artystyczne albo celowo dobrane do wystroju! Na pewno nie jakiś celebrytów itp. fu.!!! Odpowiedz Link Zgłoś