Dodaj do ulubionych

Oglądacie ślub

• lemonetka Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:29
      Widziałam tylko fragmenty, ale musze powiedzieć jedno - wg mnie najpiękniejsza suknia ślubna wszech czasów (jeśli chodzi o sukienki celebryckie). Prosta i skromna, a jednocześnie uwodzicielska i fascynująca. Do tego idealnie pasował do niej welon i tiara - właśnie całość była elegancka, z klasą, nieprzeładowana.
      Uwielbiam suknie, a suknie ślubne w szczególności i jestem zachwycona.
    • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:41
      Piękna para smile
    • panna_lila Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:55
      A jak księżna Kate? Jaka ma suknię? Nic nie oglądam😕
      • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 15:59
        Kremową nudną à la garsonkę. Ale jej spojrzenie na teściową przy kazaniu amerykańskiego księdza - bezcenne smile
    • thank_you Dla wszystkich, które płaczą za Harrym 19.05.18, 16:06
      Komentarz Ikei:
      https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_9nTgTexOPZkSq79md5Fre3sL0ZCk0ZiG.jpg

P.S. Nie trzeba być Meghan, żeby usiąść na Harrym wink
    • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:08
      Wielka przyjemność mi sprawiło oglądanie tego slubu, chociaż początek - te damy paradujące w czesto zupelnie niedouwierzenia strojach z plackami na głowach - tego nie zapowiadał. Sama Meghan mi sie podoba, i to jak sie ubrala też, ogromnie - z tych trzech panien mlodych: Diana, Kate i ona - jest i najladniejsza i najcieplejsza przede wszystkim, najmnie lalkowata. Suknia klasyczna (troche mi przypominala suknie Mettte-Marit, ale sprawdziłam, jest duzo lepsza) i bardzo odpowiednia do dziewczyny i okoliczności, zwlaszcza jak wziąc pod uwagę wszystkie miedzykluturowe i miedzyklasowe konteksty. Harry bardzo mi sie podoba, też ma jakieś życie w sobie.
      Pastora prosze przyslac do Polski, najlepiej prosto do Torunia, niech ewangelizuje. Miny brytyjskich arystokratów bezcenne. w ogóle zderzenie kultur - bo to bylo zderzenie kultur - jak na dloni pokazuje, ze jednak coś nam mogą dac ciapaci.Wzruszylo mnie nieklamane wzruszenie na twarzach Eltona Johna i jego męża. (przy okazji polecam esej Bartłomieja Dobroczyńskiego "Eros nie mieszka w Polsce", ostatni numer Znaku).
    • anberte1 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:08
      Pieknie wygladala. Zreszta Kate rowniez.
      Wydaje mi sie ze tzw."zycie w zlotej klatce" to juz nie w tym pokoleniu. Bo Kate/Megan to moje pokolenie.
      Kazda para bedzie sobie zyla tak jak im pasuje (chociazby dzisiejszy slub - nie byl typowo brytyjska ceremonia). W dostatku sie ustawia i beda tam sobie zyc. I dobrze.
      • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:39
        zaloze sie ze Megan to i umie cos ugotowac i odkurzacz uzywac. Nie urodzila sie bogata. Normalna dziewczyna.
        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:52
          Harry już umie gotować smile jej mama była naprawdę wzruszona.
          • verdana Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:13
            Harry cały czas ocierał oczy. Bardzo to urocze było.
            • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:23
              Może nie takie proste to bylo, zeby babcię przekonać - rozwódka, Amerykanka, aktorka, kolorowa i z klasy jakiejś niezbyt wysokiej, a do tego parę lat starsza - wlasciwie w głowie się nie mieści.
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:36
                I wracamy do sedna kazania: the power of love smile
                • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:12
                  No. Oni robili wrażenie naprawdę kochających się.
                  • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:14
                    W koncu granie w Hollywood zobowiązuje zeby umieć zrobić dobre wrażenie
              • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:29
                No wiele się zmieniło od tamtych czasów: www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/998469,Edward-VIII-i-Wallis-Simpson-%E2%80%93-milosc-ponad-korone
        • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:28
          Megan została przez Harrego poproszona o rękę, gdy piekła kurczaka na obiad. Tak opowiadali smile
          • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:35
            No jest o czym opowiadać, szkoda ze nie poprosił kiedy myła wannę ....
            • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:02
              E tam wannę... Bidet.
              • thank_you Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:03
                Pierwsza stylizacja doskonała, druga zdecydowanie mniej mi sie podoba.
                • pade Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:05
                  Druga podkreśla moim zdaniem brak talii.
                  • thank_you Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:11
                    Ale ten materiał... marzenie. smile
                  • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:22
                    pade napisała:

> Druga podkreśla moim zdaniem brak talii.
                    >

Ta sukienka z założenie przecież nie podkreśla talii. Nie rozumiem co koebity mają z tą talią. Szczupła, zgrabna kobieta nie musi ciągle chodzić z zaciśniętą talią osy. A dla Meghan brawa, ta druga sukienka dopasowana jest w stylu do pierwszej, obie wzorowane na arystokratycznej modzie lat 20-30-tych.
                    • black-cat Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:30
                      Według mnie obu sukniom bliżej lat 60tych a nie 20tych i 30tych.
                      • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:57
                        black-cat napisała:

> Według mnie obu sukniom bliżej lat 60tych a nie 20tych i 30tych.

Sorry, ale nie masz racji. Przecież jej długi welon jest prawie kopią welonu ze ślubu Elizabeth Bowes-Lyon z księciem Albertem, późniejszym królem Georgem VI. Ślub miał miejsce w 1923 roku i wtedy takie welony były typowe dla panny młodej. Panna młoda też miała na sobie trochę nieforemną sukienkę. Meghan do tego welonu nosi diadem tzw. "Queen Mary’s Lozenge Bandeau tiara" w stylu art deco z 1932 roku i jej sukienka w kroju przypomina styl tamtych czasów, tyle tylko, że ta minimalistyczna kreacja z domu mody Givenchy unowocześniona została przez łódkowy dekolt i rękawy 3/4. A druga kreacja z obniżoną talią przypomina suknie Wallis Simpson z lat 30-tych, przyjaciółki księcia Edwarda, Amerykanki, rozwódki i znanej elegantki, dla której z miłości zrezygnował on z tronu.
                        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:02
                          Snakelilith, wow, mogłabyś być modowym komentatorem smile
                        • black-cat Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:05
                          british-royal-family.blogspot.com/2015/08/krolewskie-sluby-ksiaze-albert-krol.html?m=1

Naprawdę widzisz podobieństwo?
                          • thank_you Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:25
                            pl.pinterest.com/pin/413697915761530665/

Właściwie pod każdym zdjęciem jest data.
                          • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:54
                            black-cat napisała:

> Naprawdę widzisz podobieństwo?

Tak, widzę. Podobieństwo nie oznacza bowiem przyjęcia 1 do 1. Tu jest podobieństwo stylu, obie kreacje pasują do artdeco, czyli są stosunkowo luźno skrojone, bez mocnego podkreślenia talii typowego dla innych czasów, z bardzo długim, znowu typowym welonen na płaskiej głowie. Styl artdeco był bardzo bogaty, więc to co nosi żona księcia Alberta było w tamtych czasach minimalizmem. Suknia Meghan jest nowoczesną wersją ślubnej sukienki, więc ma oczywiście nowoczesne akcenty w postaci nieco innego dekolotu i ogólnie nieco innego looku, ale nie da się negować, że to co najbardziej rzuca się w oczy jest ten welon z autentyczną tiarą z tamtych czasów. Reszta jest praktycznie tylko tłem.
                        • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:33
                          hmm, a gdzie ta druga suknia ma obniżoną talię?
                          • thank_you Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:52
                            Tutaj:

https://peopledotcom.files.wordpress.com/2018/05/meghan21.jpg

wink
                            • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 23:15
                              hehe wink
                    • thank_you Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:37
                      Z założenia ubrania mają ukrywać defekty, a uwydatniać zalety - skoro nie rozumiesz stwierdzenia: podkreśla brak talii, to o czym z tobą rozmawiać?

I jeszcze to wzorowanie się na arystokratycznej modzie z lat 20/30-tych. Yhym.
                    • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:43
                      Wiadomo ze Snake wielbi wszystko co zagraniczne a krytykuje Polskę . Gdyby Jarosław Kacxynski brał ślub i jego wybranka ubrała te sukienkę to by tak krytykowała aż by furczało .....nieważna sukienka ważne czy w Polsce czy za granica ubrana
                      • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:58
                        asmarabis napisała:

> Wiadomo ze Snake wielbi wszystko co zagraniczne a krytykuje Polskę .

Megalomani hard level. Już ci kiedyś napisałam, ale powtórzę, ty i twoje bezguście nie jesteście Polską.
                    • jolie Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:00
                      Meghan jest szczupła i smukła, ale to typ figury bez talii, zdarza się.
    • ga-ti Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:15
      Sukienka śliczna! Pasowała z welonem i diademem (czy jak to się zwie). Przecudne dzieciaczki - zawsze twierdzę, że dzieci na ślubie byc muszą smile Książę (bardzo łysiejący) wydawal się wzruszony i przezywający. Miło się ich razem oglądało.
      Książę Karol sie postarzał (nie widziałam go dawno), ale ładnie wyszło wprowadzenie Maghan.
      Książę Wiliam taki sympatyczny się wydał, bardziej niż na co dzień wink
      Matka mlodej bardzo wzruszona, skromniutka, ale z klasą.
      Ksiądz ze stanów wymiatał, uwielbiam takich żywiołowych księży, szkoda, że 'nasi' tacy drętwi.
      Muzyka cudna. Choć, tak jak napisałam wyżej, mam troszkę wrażenie, że to pomieszanie tak trochę na siłę, by wizerunek tolerancyjnej rodziny królewskiej zachować uncertain
      Miałam nie oglądać big_grin
      • black-cat Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:26
        Czy tylko ja zauważyłam kolczyk w nosie matki panny młodej? To zdecydowanie nie było "z klasą".
        • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:33
          Ja też zauważyłam. Dodatkowo w uchu po tej stronie, gdzie miała w nosie, miała co najmniej 2 kolczyki, nie wiem, jak w drugim.
          • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:40
            a w nosie to bez klasy, a w uszach z klasa? nie, ze cos w nosie nosze, ale...nie rozumiem tej logiki
            • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:19
              Mnie się nie podoba ani noszenie kolczyków w nosie, ani w brwiach, ustach itd. Sama nie noszę w uszach, bo nie podoba mi się w ogóle przekłuwanie ciała, ale jeszcze pojedynczy w danej małżowinie jakoś wygląda. Dwa, trzy i więcej w jednym uchu daje efekt jak u zbuntowanej nastolatki.
              • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:41
                Ale nicka masz fajnego wink
              • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 23:34
                no ale to albo jestes za dziurawieniem albo nie. Ja tam nie wartosciuje czy nos czy ucho bo to to samo.
                • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 13:48
                  Nie podoba mi się w ogóle dziurawienie, ale w naszym kręgu kulturowym jest normalne przekłuwanie uszu. Mamusie robią to już nawet niemowlakom i większość uznaje to za normalne. A zakolczykowane nosy, brwi itd. już nie należą do jakiejś szeroko pojętej normy społecznej. Przykładowo - stewardessy nie mogą nosić kolczyków w brwiach czy ustach, ale widziałam stewardessy z małymi kolczykami w uszach. Obsługa hotelowa w znanych mi miejscach także ma własne wytyczne co do wyglądu i tam także nie można mieć więcej niż jednego kolczyka na jedno ucho, a nigdzie indziej nie można ich mieć. To samo tatuaże, tunele w uszach itd. Większość ludzi w średnim wieku nie akceptuje kolczyków poza uszami, dlatego dla ludzi pracujących w usługach są takie, a nie inne wymogi. To się powoli zmienia, tak jak podejście do tatuaży, które wyewoluowały z czegoś, co sobie robili marynarze i więźniowie, do czegoś dość zwykłego i wcale nie rzadko spotykanego, ale jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, zanim stanie się normalnym, niebudzącym kontrowersji noszenie kolczyka w nosie, pięciu w jednym uchu i do tego pod ustami.
        • drinkit Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:49
          Dlaczego? Delikatna kropka, czemu nie z klasa?
        • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:41
          Cooo, nie widziałam, masakra
          • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 13:54
            hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/gettyimages-960050392-1526734261.jpg?crop=1xw:1xh;center,top&resize=768kiss
            Tu masz zdjęcie.
            • mildred.pierce Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 13:56
              hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/gettyimages-960050392-1526734261.jpg?crop=1xw:1xh;center,top&resize=768
              Tam nie ma całującej buźki - po 768 trzeba dopisać : * (bez spacji pomiędzy).
            • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 15:09
              o masakro, wlasnie umarlam.
              I te pomieszane dodatki srebrno zlote
              podziwiam krolowa ze nie zeszla na zawal serca, blleee
    • heca7 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:17
      Nie. Siedzę w restauracji na przyjęciu komunijnym. Ale nawet jakbym była w domu to bym nie oglądała.
    • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:37
      Ponadczasowa prostota zawsze sie sprawdza to w temacie kiecki.

Piekny kapelusz miala Amal i Kate. Camilla miala fajny tez kapelusz ktorego ja bym nie wlozyla za skarby bo przypominal rozowa kapuste ale na kogos glowie to mi sie podoba. Krolowa jak to tam krolowa w podobnym stylu chodzi na wszelkie wesela od lat.

Harry chyba sie bardziej denerwowal od Megan albo ona ma wprawe aktorska i nie bylo widac.

Bardzo mi sie podobal wielokulturowy element tej ceremonii. Fajna dziewczyna i jej kibicuje, dobrze ze inna niz bladolica i ze starsza a nie nieopierzona 18 latka i ze rozwodka bo to sprowadza troche royalsow do realu.
      • aqua48 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:50
        princesswhitewolf napisała:

>Camilla miala fajny tez kapelusz ktorego ja
        > bym nie wlozyla za skarby bo przypominal rozowa kapuste

Mnie bocianie gniazdo ale ona zazwyczaj nosi takie bezguścia na głowie.

> Bardzo mi sie podobal wielokulturowy element tej ceremonii.

Mnie również choć amerykańskich pastorów z ich ekspresyjnością raczej nie trawię smile Czekałam tylko, aż rodzina królewska wrzaśnie podczas kazania zgodnym chórem HALLELUJAH wznosząc ręce do góry..
        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:55
          Ja czekałam aż MI6 wpadną jak przedłuży ceremonię wink Ale nawiązanie niemal w pierwszym zdaniu do Martina Luthera Kinga - bezbłędne.
      • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:57
        dobrze ze inna niz bladolica i ze starsza a nie nieopierzona 18 l
        > atka i ze rozwodka bo to sprowadza troche royalsow do realu.

No patrz do tej pory książę lubowała się w biadolicach a tera ledwo po wyjściu z UE poślubia ledwo znaną "ciemnoskórą" zakochaną w Afryce itd. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy dobrze zaplanowany ruch ze strony WB ale i tak dobrze im życzę ......
        • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:01
          >No patrz do tej pory książę lubowała się w biadolicach a tera ledwo po wyjściu z UE poślubia ledwo znaną "ciemnoskórą" zakochaną w Afryce itd. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy dobrze zaplanowany ruch ze strony WB ale i tak dobrze im życzę

to sie nazywa Conspiracy Theory Kkalipso,

Nie wiem jak ty, ale ja nie mam okreslonego typu faceta. Podobac moze mi sie i typ sniady i bladolicy i blondyn i brunet.Niektorzy czarni tez bywaja czarujacy i podobaja mi sie. W zasadzie to ja nie mam typu. W sumie to zalezy od konkretnego czlowieka a nie koloru skory czy okreslonych cech.
          • kkalipso Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:23
            Nazwij to jak chcesz ale ja naiwna nie jestem ....
            • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:50
              przyznaj sie, uwazasz tez ze sa reptylianamismile)
            • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:35
              kkalipso napisała:

> Nazwij to jak chcesz ale ja naiwna nie jestem ....
              >

Masz skłonności do produkowania teorii spiskowych.
        • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:52
          Zastanawiam sie co sue działo za drzwiami pałacu jak on oznajmił ze sie żeni z mulatka cała umoczona w skandalach .....
          • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:06
            Wzięli pod uwagę skandale we własnej rodzinie i powiedzieli: "pasuje jak ulał"smile
      • banksia Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:54
        "Bardzo mi sie podobal wielokulturowy element tej ceremonii. Fajna dziewczyna i jej kibicuje, dobrze ze inna niz bladolica i ze starsza a nie nieopierzona 18 latka i ze rozwodka bo to sprowadza troche royalsow do realu."

Za chwilę będziemy cytować się nawzajem 😜

Harry'ego nerwy zżarły doszczętnie!
        I miny Charlesa i Camilli kiedy pastor wchodził na wysokie C!
        Ciekawy miks gości. Zara ledwie się turlała. Beckhamowa ubrana jak na pogrzeb. Zawiodły mnie księżniczki - po odlotowych kapeluszach na weselu Williama teraz taka nuda. I ten chłopczyk bez zębów szczerzący się niosąc tren panny mlodej 😂
        • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:03
          Chlopczyk byl swietny!! To jego "wow" jak wszedl do kosciola wink ksiezniczki nudne okropnie
        • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:09
          >awiodły mnie księżniczki - po odlotowych kapeluszach na weselu Williama teraz taka nuda.

Ksiezniczki juz tradycyjnie sa znane z wyrazania swojego entuzjazmu strojem a zwlaszcza kapeluszem
    • kura17 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 16:57
      nie ogladam. mam dzis przed-urodzinowe "garden party" i zaraz goscie przychodza ...
      ... a ja mysle o watku o imprezie na 60 osob i czy mamy wystarczajaco jedzenia LOL
      • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:25
        To wszystkiego dobrego, dużo szczescia smile
      • aqua48 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:52
        kura17 napisała:

> nie ogladam. mam dzis przed-urodzinowe "garden party" i zaraz goscie przychodza

Wszystkiego dobrego! My tu sobie ślub przeżywamy smile
        • kura17 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 10:06
          dziekuje Wam obu za zyczenia, ale do urodzin jeszcze ponad tydzien pozostal wink jeden z moich gosci mogl byc w naszym miescie tylko w ten weekend, wiec impreza przed-urodzinowa mocno, haha
          ... no i jedzenia starczylo! uff ... nawet dzis na obiad bedzie - chwale sie na forum!
    • tajemnicza.a.m Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:15
      Nie. Tzn fason ok. Elegancki, prosty itp.
      Materiał sukni jest za gruby, zbyt ociężały. Jest zbyt odstający. Ona się w tym topi, dusi. Przytłacza jej urodę.
      To tak jakby cbudować z bloku tekturowego prostokąt i wsadzić tam lalkę. No sorry, ale kazdy ma inny gust.
      • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:29
        tajemnicza.a.m napisała:

> Nie. Tzn fason ok. Elegancki, prosty itp.
        > Materiał sukni jest za gruby, zbyt ociężały. Jest zbyt odstający. Ona się w tym
        > topi, dusi. Przytłacza jej urodę.

Wręcz przeciwnie. Wyglądała cudownie. No ale masz rację, nie założyła ani łyżwiarki, ani sukienki o numer za małej.
        • tajemnicza.a.m Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 17:53
          Nie wiem jak to jest, że dorosła baba. ( zakładam, że nią jesteś) nie potrafi zrozumieć tego, że ktoś ma inne zdanie. Przecież ja ci nie bronię uważać, że ta suknia jest piękna. Czy może bronię?
          Oczywiście, dorosła baba niczym dziecko, któremu nie pochwalono misia musi dopieprzyć. No musi.
          Czy ja gdzieś napisałam o tym, że sukienka ma być obcisła w stylu łyżwiarki? Strzelasz ślepakami bo?

Pozwól, że zacytuję gdyby ci umknęło:

"Tzn fason ok. Elegancki, prosty itp."
          Nie podoba mi się materiał a przez to sama suknia. Brzydka nie jest. Mam cie przepraszać za to i dawać się obrzucać łyżwiarkami ( bo zapewne w takich się miłuje)
          • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:12
            snake zawsze mnie rozbraja tym ze jej gust i racja jest jedyna i wlasciwa.
            • snakelilith Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:19
              princesswhitewolf napisała:

> snake zawsze mnie rozbraja tym ze jej gust i racja jest jedyna i wlasciwa.

A pincess jak zwykle przewidywalna, skacze jak mały, nerwowy ratlerek.
              • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:32
                nerwowa? ah te projekcje wlasnych problemow na innych-dowcip o snake:

snake poszla w koncu do psychiatry i mowi ze jest zestresowana.

Lekarz do niej: Pije pani?

Snake: alez skad. Nie pije, zdrowo sie odzywiam

Lekarz pyta dalej: Marihuane pali?

Snake: Nie no skad. Absolutnie nie

Lekarz: Pani sie musi relaksowac. Co wlasciwie zatem Pani robi aby sie zrelaksowac?

Snake: A siedze na emamie caly bozy dzien i zajmuje sie jako sport dowalaniem ematkom, i wyglaszaniem jedynej slusznej czyli mojej prawdy

lol. Milej soboty snejkus
                • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:54
                  *sportem
        • nangaparbat3 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:10
          Tajemnicza może przesadza, ale co do istoty ma rację. Też zauważylam, ze suknia jest jakby za sztywna, że chyba inny material lepiej by sie ułozył (gors i rękawy).
          ale i tak mnie zachwycila smile
      • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:10
        >Nie. Tzn fason ok. Elegancki, prosty itp.
        Materiał sukni jest za gruby, zbyt ociężały. Jest zbyt odstający.

tak dokladnie sie zgadzam. Fason bardzo odpowiedni i fajny natomiast tkanina nie do konca udana
        • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:02
          Tyle że ta tkanina robi cały efekt. Przy innej ten fason by się zupełnie inaczej - IMO gorzej - układał. Tu musi być dobry, trochę ciężki materiał. Coś bardziej zwiewnego by zwisło, nie trzymało się dekoltu, wypchało na łokciach. I w ogóle całość zachowywałaby się zupełnie inaczej w ruchu.
          • tajemnicza.a.m Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:10
            Obejrzyj sobie zdjecia na istagramie tej kreacji. Z bliska. Przy każdym spontanicznym ruchu komicznie się deformuje. No ale każdy ma swoje zdanie.
            • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:16
              Ja spojrzałam jeszcze raz ba Facebook, podobna ta suknia do habitu zakonnicy jest
            • agonyaunt Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:27
              Nie zauważyłam na żywo, na fotkach też nie widzę. Zresztą fotki mają to do siebie, że strzelone w konkretnym momencie mogą pokazać brzydotę nawet najpiękniejszej rzeczy. Przecież my wszystkie też jesteśmy śliczne, a chyba każdej zdarzyło się wyjść na zdjęciu jak ostatnia szkaradasmile
      • asmarabis Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:51
        No wlasnie
        Prześcieradłem by sue okręciła i lepiej by wyszło
        Taki kitel jak u kucharki tylko przykryte welonem
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:36
        Zgadzam się. Rozumiem proste, skromne sukienki, które w swej prostocie są piękne. Ale ta od Megan wygląda dziwnie. Tak jak piszesz, ciężko i niezgrabnie. Te marszczące się rękawy i pogrubiona talia. Wyglądała trochę jakby była w ciąży.
        • arwena_11 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:42
          Może jest? Bo już na jakimś pudlu czy w innym plotkarskim serwisie pisali, że Harry w specjalny sposób trzymał rękę na brzuchu Meghan. Co oznacza, że M. moze być w ciąży. Ma przeciez 36 lat, a młodsza o roki Kate ma już 3.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:31
            O, kurde, to już by był szczyt szczytów wink Nie daj, że z gminu, mulatka, rozwódka, to jeszcze idąca w ciąży do ślubu. O tempora, o mores tongue_out
            • arwena_11 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:42
              Jak urodzi wcześniaka - to się przekonamy ile w tym prawdy tongue_out
            • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 23:37
              nie, bo moznaby dodac jako zmienna jeszcze inwalidke: mulatka, inwalidka ( kulawa) , z gminu, rozwodka, w ciazy...o mam! moglaby miec jeszcze w przeszlosci zwiazki z kobietami! Biseksualna moglaby byc. To byloby szczytem szczytow dla konserwy
    • martaesz Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 18:15
      Megan,mi się w ogóle nie podoba, na ślubie tak zwyczajnie i pospolicie wygladała.
      Zupełnie nie pasuje do reszty.
      To małżeństo jest szyte grubymi nićmi.
      • rosapulchra-0 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 20:40
        ty na pewno wyglądałaś lepiej, bo masz niepospolitą urodę i nieziemski gust.
    • tojamarusia Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:07
      Nie oglądałam na żywo bo byłam w pracy.
      Panna młoda wyglądała przepięknie. Kiecka boska, przy jej wyrazistej urodzie idealna.
      • vasaria Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 19:14
        Zgadzam się. Wyglądała ślicznie.
        • summerland Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 21:53
          Dla mnie troche za skromna ta suknia, moze jakby miala jakies ozdoby wygladalaby ladniej. Wlosy tez nie specjalnie miala upiete. Brakowalo tez koloru szmince, moim zdaniem
    • znowu.to.samo Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:08
      Dziewczyna wydaje się sympatyczna, zawsze roześmiana i naturalna , bez zbędnej spiny. Na ślubie też wydała sie wyluzowana i nieskrępowana całą pkmpą, a suknia pasowała do niej idealnie.
      Co mnie urzekło to niebjański śpiew chóru chłopięcego w bazylice. Coś przepięknego!
      • znowu.to.samo Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:20
        "nieskrępowana całą pompą" miało być

A w ogóle widać że jest szczere uczucie między nimi i niech im sie wiedzie i niech żyją długo i szczęśliwie
        • madi138 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 00:45
          Widac, ze on jest po uszy zakochany, a ona (to moja osobista opinia!) odgrywa wlasnie role zycia. Meghan emanuje dziwna energia i nie potrafie uwierzyc, w jej slodkie usmiechy i gesty. Chyba bardziej pokochala bycie czlonkiem rodziny krolewskiej , a nie samego Harrego i to nie skonczy sie dobrze...
          • jolie Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 07:54
            Zgadzam się, ja nie kupuję jej "naturalności", coś mi nie gra. Droga Princess - to właśnie miałam na myśli pisząc, że źle jej z oczu patrzy.
          • asmarabis Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 12:24
            Aż dziwi ze oni nue próbowali mu tego ślubu wybić z głowy prośba i groźbą .....jej uśmiech do księdza naprawdę zdradził wszystko
    • maniaczytania Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:28
      a jeśli chodzi o suknie i ogólne wygląd gości, to najbardziej podoba mi się bratanica księżnej Diany:
      www.elle.com/fashion/celebrity-style/g20067881/best-dressed-guests-meghan-markle-prince-harry-royal-wedding/?slide=15
      • paniusiaokragla Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:32
        Kitty Spencer? To mi chyba jednak Victoria. I partnerka Jamesa Blunta.
        • anberte1 Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 22:44
          Amal Clooney chyba najpiekniej wygladala z gosci.
          • princesswhitewolf Re: Oglądacie ślub 19.05.18, 23:52
            tak, ale jak na nia patrze to mam ochote ja zaczac karmic, bo wyglada mi na glodna.
            • leyre2 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 08:19
              Amal Clooney i Sofia Wellesley
    • madi138 Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 00:40
      Mnie tez sie nie podobala suknia. Rekawy i gora sukni brzydko sie ukladaly, jakby byly o rozmiar za duze. Byc moze to wina materialu. Ogolnie wygladala ladnie, ale bez szalu. Jak na suknie za taka kwote i jej mozliwosci, to jednak czegos tu brakowalo.

• chocolatemonster Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 10:18
      Obejrzalam w przelocie jakies 10 minut. Wzruszylo mnie 'stand by me'. Panna mloda sliczna. Mam zamiar obejrzec calosc z neta i bede w welurowym dresiku i koronie glitterowej saczyla biale wino lub truskawkowego cydra😁
    • drinkit Re: Oglądacie ślub 20.05.18, 17:39
      Czy to co miala Kate M.na sobie to sukienka czy plaszczyk i costam jeszcze zaklada sie pod spod? Strasznie ja to postarza, ciuch popularny wsrod brytyjskich arystokratek.
      • thank_you Re: Oglądacie ślub 21.05.18, 10:01
        I dobrze, wszystkie oczy były zwrócone na pannę młodą a nie na Kate z pytaniami: co na siebie założyła?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka