tanebo2.0 07.07.18, 15:57 weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22447616,ile-zarabia-polska-prostytutka-duzo-zwlaszcza-jesli-spelnia.html#TRwknd czyli jednak liczy się waga a nie figura klepsydry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 16:19 Jak ci się wydaje, że kobieta o kształcie klepsydry nie może być szczupła, a nawet chuda, to źle ci się wydaje. Podobnie jak każdy inny typ sylwetki. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 16:51 Ladna sympatyczna i gotowa na wszystko - z centymwtrem zakladam nikt nie mierzy. Nie wiem czy zdarza sie zeby panowie laske odeslali. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 16:56 Do tego analiza powstala na podstawie analizy ogloszen czyli wcale niewiadomo czy te ktore zadaja najwiecej maja najwiecej klientow “W większości zawodów generalnie wraz wiekiem rosną również zarobki. W branży płatnych usług seksualnych jest odwrotnie. Z zebranych danych wynika, że im kobieta młodsza, tym kwoty przez nią żądane są wyższe. Tendencja ta dotyczy zarówno stawek godzinowych jak i za całą noc. Panie z przedziału od 18 do 25 lat za godzinę pracy inkasują średnio o 58% więcej niż ich starsze koleżanki w wieku 56 lat i więcej. W przypadku stawek za całą noc różnica jest jeszcze większa i wynosi 93%. ” Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 17:04 Powiem szczerze, że myślałam, że ta różnica miedzi 18- a 55-latką jest większa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 17:05 Założyć jednak należy, że panie z wysokimi stawkami przyjmują znacznie mniej klientów niż te, których usługi są najtańsze. Wynika to z faktu, iż droższe, ekskluzywne usługi wymagają większego zaangażowania i dopasowania do indywidualnych potrzeb klienta. W przypadku najtańszych usług często mamy do czynienia z przywiązywaniem większej wagi do przysłowiowej ilości niż jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Figura klepsydry to lipa... 07.07.18, 17:35 Eeee tam, nie ma zdjęć! Ale podpisy pod artykułem są dużo ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś