Dodaj do ulubionych

Trump i Putin

17.07.18, 14:52
Jakies komentarze? Trump wierzy Putinowi, ze on to w ogóle nie ma nic wspólnego z wyborami w 2016, podważa zdanie własnych służb itd.. Totalna klęska, jeszcze nigdy prezydent USA nie miał tak uniżonej postawy przed nikim!!! I ta jego mowa ciała! Gdzie ten gbur i cham pewny siebie? Cichutki i grzeczny.. Tematu Ukrainy, czy Syrii w ogóle nie było, gadał tylko o sobie właściwie, nawet na FOX mówią o kompletnej porażce.
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co tutaj sie dzieje?
Nie mówię, że Trump świadomie był marionetką Putina (przynajmniej do tej wizyty nie był, teraz już jest, ciekawa jestem jak wyglądała ich prywatna rozmowa).
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Trump i Putin 17.07.18, 14:57
      Ja jestem bardzo ciekawa pisowskiego przekazu dnia na ten temat.

Bo jak wyglądają fakty to każdy widzi.
      • dyzurny_troll_forum_2 Re: Trump i Putin 17.07.18, 14:59
        livia.kalina napisała:

> Ja jestem bardzo ciekawa pisowskiego przekazu dnia na ten temat.

Pogubione sieroty, zdradzone o świcie, i nawet nie wiedzą, kto im to zrobił:

https://pbs.twimg.com/media/DiSdYlsWAAAprcs.jpg
        • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:34
          Spojrzałam na ten artykuł i oczywiście wszystko jest w porządku (tylko my nie wszystko wiemy). Kurcze nawet hiper pro trumpowska FOX sie wypowiadała bardzo ostro i negatywnie a "prawica" w Polsce wie swoje... Elka jeszcze przekazu nie dostała to musiała oczywiście o obrońcach z innej rzeczywistości pisać.
          • dyzurny_troll_forum_2 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:45
            kaka-llina napisała:

> Spojrzałam na ten artykuł i oczywiście wszystko jest w porządku

Może dotarło w jakiej czarnej dudzie znalazła się rozbrojona przez Antoniego polska po 3 latach dobrej zmiany...
      • 1elka26 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:05
        Wyobraź sobie, że nie ma żadnego pisowskiego przekazu dnia. Wystarczy przekaz jaki serwuje wasz organ prasowy.
        Masz rację w jednej kwestii - jak wyglądają fakty każdy widzi, poza tzw. obrońcami demokracji. Ale oni znajdują się już w innej rzeczywistości.
        • livia.kalina Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:47
          No to jaki jest przekaz?

Na te piętnaście kopiejek wystarcza taki bełkot jak powyżej byleby klepnać "obrońcy demokracji"?
          • dyzurny_troll_forum_2 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:51
            livia.kalina napisała:

> No to jaki jest przekaz?

Przecież Ci napisała, że jeszcze nie ma. Jest pożar w burdelu i histeria. Jak się trochę ogarną to może coś przygotują....
            • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:53
              No w poltyce napisali, że Trump na pewno wie co robi i wszystko jest w porządku tylko "my nic nie wiemy"
            • livia.kalina Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:56
              >Przecież Ci napisała, że jeszcze nie ma.
              Nie ma bo w kolano chyba gangrena się wdała. A delfiniatką zajęte przegryzaniem sobie gardziołek a nie ministerstwem propagandy.
          • 1elka26 Re: Trump i Putin 17.07.18, 16:53
            Bełkot to słychać na waszych manifach.
            Zenujące jest to jak gubicie się bez aktualnych przekazów.
            Nie ma żadnego pożaru - po prostu trzeba robić swoje swoje robić - taki jest przekaz obowiązujący od 25 października 2015 i nadal aktualny.
            Innego nie ma.

Aha - to, że dla was kasa jest najważniejsza wiadomo nie od dzisiaj.
            • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 19:40
              elka o jakiej kasie ty mówisz? Wielki, ważny , "Make America Great Again" Trump płaszczy się przed Putinem, nie wierzy własnym służbą, obraza swój własny kraj!!! a to niby nasz główny sojusznik...
              • tanebo2.0 Re: Trump i Putin 17.07.18, 21:09
                Pewnie o tej kasie którą Trump wisi polskim robotnikom...
        • tanebo2.0 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:50
          To jakie są fakty? Że w razie wojny o Suwałki Trumpek sprzeda was za lajki?
        • 45rtg Re: Trump i Putin 18.07.18, 14:19
          1elka26 napisał(a):

> Wyobraź sobie, że nie ma żadnego pisowskiego przekazu dnia. Wystarczy przekaz j

Mam bogatą wyobraźnię, więc to sobie wyobraziłem.
    • dyzurny_troll_forum_2 Re: Trump i Putin 17.07.18, 14:58
      kaka-llina napisała:

> Jakies komentarze?

Masz! A tak poważnie to okopy trzeba kopać:

https://pbs.twimg.com/media/DiQKlwPXkAAeTP-.jpg:large

• lodomeria Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:14
      Kraje się zbroją, uszczelniają granice, tworzą systemy ich kontroli. I poszczególne stany w USA to samo.

A nas chcą z UE wywieść. (Jak ktoś nie wie, to polecam sprawdzić, jaka porcja naszych wydatków na armię to emerytury i np. samoloty wojskowe dla rządu. Mnie powaliła ta proporcja.).
      • pani-noc Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:51
        Dzięki staraniom PIS nasza armia jest w rozsypce, a nasz jedyny sojusznik ma agenta Putina za prezydenta. W sumie dobrze, że ostatnio nasz rząd działa pod dyktando Mossadu: w razie czego może nas przyjmą jako uchodźców w Izraelu.
        • dyzurny_troll_forum_2 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:57
          pani-noc napisał(a):

> Dzięki staraniom PIS nasza armia jest w rozsypce, a nasz jedyny sojusznik ma ag
          > enta Putina za prezydenta.

W razie jak by co to San Escobar przyśle brygadę powietrzno desantową. No i oczywiście opiekuje się nami Czarna Madonna, więc co nam grozić może?
      • zona_glusia Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:54
        Wydatki wojskowe idą na najpilniejsze potrzeby naszej armii. Wojsko ogłasza przetarg na:
        Wykonanie i dostawa Pisma Świętego w liczbie 11 500 egzemplarzy oraz Polsko-Angielskiego Modlitewnika Żołnierza w liczbie 13 500 egzemplarzy, dla potrzeb Ordynariatu Polowego.
        www.oferent.com.pl/przetarg/15626197/?pdata=GkJBHwseAAZfGwJHU0JDQgpDQRlLUl5cBE4BVV9STEQPGQJC
        Pewnie Rydzyk przytuli następne 80 milionów.

> A nas chcą z UE wywieść.
        Są dowody, że za Brexitem stały rosyjskie pieniądze. (Bank, który go finansowo wspierał, dostał rosyjskie kontrakty).
        A teraz Trump razem z Putinem gra na rozbicie UE, PiS chętnie nas z Unii wyprowadzi. Ojciec premiera Kornel Morawiecki już otwarcie nawołuje do zbliżenia z Rosją.
        • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 16:07
          No to że ruscy w tym całym syfie grzebali to się dawno można było domyśleć i nie zaczęli w 2015 czy 2016 tylko znacznie wcześniej. Nawet to, ze tego cholernego wraka nie oddali to tylko dlatego, zeby w Polsce mącić. I trzeba im przyznać genialni są w tym (dodatkowo ludzie tak zgłupieli, że w te wszystkie bzdury uwierzyli).
          • pani-noc Re: Trump i Putin 17.07.18, 16:15
            > No to że ruscy w tym całym syfie grzebali to się dawno można było domyśleć i nie zaczęli w 2015 czy 2016 tylko znacznie wcześniej

Np. afera podsłuchowa w 2014 roku.
            • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 19:42
              To sie działo znacznie wcześniej..
    • tanebo2.0 Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:31
      Putin ma na Trumpa haczyk. Trump bywał w Moskwie zanim został prezydentem. I zabawiał się z paniami na godziny. W hotelu KGB. Filmiki podobno są. W USA podobno nawet Republikanie zastanawiają się już nad impiczmentem. Podobno gwardia ma strzelać w razie zamieszek. Kuzyn mieszka w Chicago, jest w gwardii. Ostatnio był u nich ktoś ze sztabu połączonego. Rozmowy z dowódcami były bardzo dziwne...
      • kaka-llina Re: Trump i Putin 17.07.18, 15:39
        Nie sądzę, żeby same zabawy z panienkami to był wystarczający haczyk (o tym, ze Trump ma taką a nie inną historię i stosunek do kobiet wszyscy wiedza i mało kto z jego wyborców w ogóle tym sie przejmuje). Ale zgadzam sie haka ma i wygląda na to, ze własnie teraz mu go pokazał bo Trump sie w małą myszkę zmienił... To musi być cos poważniejszego niż panienki na godziny.
        • claudel6 Re: Trump i Putin 17.07.18, 20:50
          dokładnie tak. Trumpowi tak zrzedła mina po tej rozmowie w cztery oczy, ze Putin musiał mu pokazać potężnego haka. dużo większego niż złoty deszcz z prostytutkami, który jest tajemnicą Poliszynela, więc siła jego rażenia jest dość słaba.
          zastanawiam się, co to mogło być.

a Putin to jest naprawdę wytrawny polityk. całe spotkanie przebiegło wg jego reżyserii. pokazał się w towarzystwie potulnego POTUSa całemu światu. oświadczył, ze temat Krymu "jest zamknięty" oraz jest wewnętrzną sprawą Rosji (!), a Trump nic na to nie odpowiedział. prezydent USA na oczach całego świata powiedział, ze bardziej wierzy GRU niż CIA. jakby Trump mu zrobił publicznie laskę, to chyba nie byłoby już większej różnicy.
          • claudel6 Re: Trump i Putin 17.07.18, 21:02
            jeśli tam jest hak i Rosja zażąda wycofania wschodniej flanki, to Trump bez mrugnięcia okiem to zrobi, by chronić własne interesy. nie obejrzy się na interesy nie tylko nasze, ale i NATO, i własnego kraju. możemy liczyć tylko na łaskę Putina - że tego nie zażąda, że skupi się na interesach w innej części świata.
            tak jak gardzę Kaczyńskim i uważam go za anachronicznego paranoicznego dziada, który nic nie wie o świecie, tak coraz większy mam strach przed Putinem, połączony niestety z podziwem dla jego morderczej skuteczności w budowaniu nienaruszalnej pozycji w swoim państwie przy bardzo niesprzyjających okolicznościach (sankcje, kryzys gospodarczy).
            on naprawdę zbudował sobie pozycję cara. kogoś, kogo wszyscy się boją, ale i podziwiają - lud wierzy, że ma on moce nadprzyrodzone, więc jego władza jest po prostu naturalną koniecznością, tak jak słońce na niebie i woda w jeziorze. Putin nigdy nie zostanie obalony, no i oczywiście dobrowolnie nie odda też władzy. będzie rządził do śmierci (naturalnej lub nie). to nie jest dobra wiadomość dla Polski, bo cały projekt Putina opiera się na odbudowie mocarstwa Rosji.

to spotkanie, na którym nic pozornie nie ustalono, może być ważniejsze dla historii tej części świata niż nam się wydaje.
      • minniemouse Re: Trump i Putin 18.07.18, 03:40
        Haczyk

oj ma, ma

Tump wszystko moze (tak dlugo jak Putin mu powie OK)
    • azsiezaloguje Re: Trump i Putin 17.07.18, 21:19
      > ciekawa jestem jak wyglądała ich prywatna rozmowa

oglądali wspólnie pee-pee tape.
    • zona_glusia Re: Trump i Putin 18.07.18, 11:41
      kaka-llina napisała:

> Jakies komentarze? Trump wierzy Putinowi, ze on to w ogóle nie ma nic wspólnego
      > z wyborami w 2016, podważa zdanie własnych służb itd.. Totalna klęska, jeszcze
      > nigdy prezydent USA nie miał tak uniżonej postawy przed nikim!!!
      > nawet na FOX mówią o kompletnej porażce.
      > Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości co tutaj sie dzieje?
      Premier Morawiecki nic nie zauważył.
      "– A gdzie on był taki uległy, ten pan prezydent Trump, bo ja tego nie widziałem? – odpowiedział Mateusz Morawiecki, kiedy dziennikarze zapytali go o zarzuty, które spadły na Donald Trumpa."
      natemat.pl/244043,morawiecki-nie-widzial-w-zachowaniu-trumpa-zadnej-uleglosci-wobec-rosji
      Wybiórcza ślepota w wykonaniu PiSu.
      • kaka-llina Re: Trump i Putin 18.07.18, 12:59
        No przekazu dnia nie wysłali a Morawiecki niczego innego nie czyta, nie widzi.. no bo po co?
        • livia.kalina Antek tez chwali 18.07.18, 13:55
          Ruski agent musi być zadowolony z występów Trumpa.

"W programie w Telewizji Republika "Pilnujmy Polski", który współprowadzi, oceniał, że polityka zagraniczna Donalda Trumpa została niezrozumiana przez elity polityczne. - Pan prezydent Trump dokonał wielkiego zadania, rekonstrukcji całego kształtu układu międzynarodowego. Rozmowa z Putinem nie miała rozstrzygnąć o niczym. Prezydent Trump przygotowuje się do kolejnego kroku w relacjach w Rosją, już zna nadzieje czy podstępy Putina i na pewno to wykorzysta w przyszłości - przekonywał Antoni Macierewicz."
          Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23686394,donald-trump-krytykowany-ale-ma-obronce-antoni-macierewicz.html#BoxNewsLink&a=66&c=96
    • ruczki_dwie Re: Trump i Putin 18.07.18, 14:07
      Putin i Trump, skojarzyło mi się smile:

www.youtube.com/watch?v=3Ar80sFzViw
      • szalona-matematyczka Re: Trump i Putin 18.07.18, 18:19
        A co tam jest na tym filmie? Bo ja mam niestety informacje, ze nie moge ogladac tego video w moim kraju (mieszkam w Niemczech).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka