lady-z-gaga 21.08.18, 10:26 na wszelki wypadek, bo możemy się nie widzieć przez pewien czas tak wyglądają fora moderatorskie forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html oraz inne, liczne fora na gazecie I na nas przyjdzie kolej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: żegnam się 21.08.18, 10:28 myslisz, ze NAS sie tez odwaza strollowac w ten sposob??? to ja sie tez na zapas pozegnam, bede za Wami tesknic! Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: żegnam się 21.08.18, 10:31 nie noszę kokardki, ale poza tym nawet podobna Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: żegnam się 21.08.18, 10:41 Nie wiem, ale pare dni temu połowa tej strony była ustrojona tymi wątkami - przez sekundę myślałam, że to ja znowu cos nacisnęłam i sobie wykreowałam jakies przełącze na azjatycki translator. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: żegnam się 21.08.18, 10:31 O kurczę... A już się przestraszyłam, że Ty tak serio. Szkoda by było Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: żegnam się 21.08.18, 10:43 Dzięki ale blokada emamy to by była tragedia, przecież jesteśmy uzależnione A może powinnyśmy ustalić miejsce zbiórki? na przykład u Minnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: żegnam się 21.08.18, 11:23 Nie wiem, gdzie to "u Minnie" ale i tak pewnie mnie tam nie chcececie😢 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: żegnam się 21.08.18, 14:54 lady-z-gaga napisała: > A może powinnyśmy ustalić miejsce zbiórki? na przykład u Minnie.. Biorac pod uwage fatalne powietrze w BC z powodu pozarow, prosze nie u Minnie! Dosc, ze ten smoke juz i do mnie dotarl (przez pol kontynentu!!!) i zaslania wschody i zachody slonca Jesli mamy sie gdzies zbierac to tam, gdzie ... woda czysta, trawa zielona i da sie oddychac no problem Hmmm ... czy jeszcze nam gdzies zostalo takie miejsce na Planecie? Z pozegnalnymi pozdrowieniami ... Cheers Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: żegnam się 21.08.18, 14:58 no cóż, ja miałam na mysli jej forum... mogłoby by być zabawnie, po tym, jak Minnie zagnieździła się na emamie, gdyby ematki wpadły z rewizytą, w licznym składzie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: żegnam się 21.08.18, 15:17 Savoir Vivre? Obawiam sie, ze tam to za wysokie progi na bi_scotcie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: żegnam się 21.08.18, 15:23 Zrobimy zlot ematek na fejsbuniu Znam juz dwa fora, ktore sie tam przeniosly (w tym jedno praktycznie calkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: żegnam się 21.08.18, 15:51 Ale to nie fora stad (znaczy, nie z gazety). Jedno dzieciowe i jedno kocie (kocie czesciowo, czesc forumowiczow funkcjonuje jednoczesnie i na FB i na starym forum). Odpowiedz Link Zgłoś
ala.maciejka Re: żegnam się 21.08.18, 15:48 Chyba żadna foremka się nie przyznała, że mieszka w Nowej Zelandii. A chyba tylko tam trawa zielona, dobre powietrze, miejsca sporo, wszystkie ematki się zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: żegnam się 21.08.18, 16:03 PAD tam ma właśnie być, można się sprężyć i już Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: żegnam się 21.08.18, 10:42 To juz bylo wczoraj na ematce i sobie poradzil. Jak trzeba, to umiom. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: żegnam się 21.08.18, 11:15 Aaaa, to dlatego forum nie działało!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: żegnam się 21.08.18, 10:55 czyli dlatego wczoraj nie mogłam wejść na kobietę i ematkę. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: żegnam się 21.08.18, 11:25 A juz myslalam ze serio, nawet sie ucieszylam Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: żegnam się 21.08.18, 14:39 Hmmm, mnie sie te watki (zalinkowane w startowym) normalnie wyswietlaja. Chinskie znaczki to widzialam w zalinkowanych wczoraj (i ematka mi pare razy znikala z komunikatem "Proxy error", dzis tylko raz i na krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: żegnam się 21.08.18, 14:45 dziś do południa było kilkanaście stron spamu, ale już naprawili Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: żegnam się 21.08.18, 15:54 Powinna być na wszelki wypadek grupa na Facebooku, gdzie można by pobiec, jakby coś się stało i zapytać, WTF i kiedy wróci. Może ktoś założy? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: żegnam się 21.08.18, 15:54 nie no nie przesadzaj lady-z-gaga. Nudno bedzie bez ciebie jak sie nie bede mogla potarmosic z toba czasami. Nasze moderatorki o ile nie podrozuja to sie ladnie spisuja Odpowiedz Link Zgłoś
stolikowa Re: żegnam się 21.08.18, 19:49 Jak będziesz wszystkich wyzywać od trolli zgago to tak...zostaniesz tutaj sama🤗 Odpowiedz Link Zgłoś