strasznymruk 27.08.18, 16:26 Wiele kobiet, zamiast pójść do lekarza, szuka porady na forum. Linki podam na żadanie. A ja jeśli zachoruję i zamiast zasięgnąć porady lekarskiej, poproszę o diagnozę na forum, zostanę uznany za idiotę czy samobójcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Jestem chory 27.08.18, 16:53 To zależy, jak się zaczniesz skarżyć na wydzielinę z członka, to za idiotę, który się nie zabezpiecza, jak na na zatkane ucho, możesz liczyć na dobre rady, które ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-z-lasu Re: Jestem chory 27.08.18, 16:56 Mruczek, wbij sobie to do głowy, że kobiety zazwyczaj nie szukają porady, tylko łączenia się w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznymruk Re: Jestem chory 27.08.18, 17:01 ania-z-lasu napisał(a): > Mruczek, wbij sobie to do głowy, że kobiety zazwyczaj nie szukają porady, tylko > łączenia się w bólu. No racja. A ja głupi próbowałem to jakoś inaczej zrozumieć. Jednak męski umysł różni się od kobiecego. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-z-lasu Re: Jestem chory 27.08.18, 17:14 No różni się. Kiedy kobieta skarży ci się na koleżankę, nie oczekuje zazwyczaj porady w kwestii jak ją załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Jestem chory 27.08.18, 17:21 Bo to słabe jest takie najeżdżanie na forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Jestem chory 27.08.18, 17:27 Jak opiszesz co ci dolega to ci doradze wedlug swojej wiedzy najlepiej jak umiem i napisze ci zebys poszedl do lekarza tak jak tutaj sie robi w kazdym takim watku przekazuje sie swoja wiedze i radzi isc do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Jestem chory 27.08.18, 18:09 Też kiedyś chciałam na forum zasięgnąć porady. medycznej,na co córka powiedziała:Jak napiszesz.że ci się paznokieć ułamał to ci odpiszą że masz raka mózgu(ale ona nie zna emamy Odpowiedz Link Zgłoś