Dodaj do ulubionych

Jestem chory

27.08.18, 16:26
Wiele kobiet, zamiast pójść do lekarza, szuka porady na forum.
Linki podam na żadanie.

A ja jeśli zachoruję i zamiast zasięgnąć porady lekarskiej, poproszę o diagnozę na forum, zostanę uznany za idiotę czy samobójcę?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Jestem chory 27.08.18, 16:53
      To zależy, jak się zaczniesz skarżyć na wydzielinę z członka, to za idiotę, który się nie zabezpiecza, jak na na zatkane ucho, możesz liczyć na dobre rady, które ci pomogą.
    • ania-z-lasu Re: Jestem chory 27.08.18, 16:56
      Mruczek, wbij sobie to do głowy, że kobiety zazwyczaj nie szukają porady, tylko łączenia się w bólu.
      • strasznymruk Re: Jestem chory 27.08.18, 17:01
        ania-z-lasu napisał(a):
        > Mruczek, wbij sobie to do głowy, że kobiety zazwyczaj nie szukają porady, tylko
        > łączenia się w bólu.

No racja.
        A ja głupi próbowałem to jakoś inaczej zrozumieć.
        Jednak męski umysł różni się od kobiecego.
        • ania-z-lasu Re: Jestem chory 27.08.18, 17:14
          No różni się. Kiedy kobieta skarży ci się na koleżankę, nie oczekuje zazwyczaj porady w kwestii jak ją załatwić wink
      • alpepe Re: Jestem chory 27.08.18, 17:01
        Bez przesadyzmu, dobra?
        • ania-z-lasu Re: Jestem chory 27.08.18, 17:13
          A bo co?
          • alpepe Re: Jestem chory 27.08.18, 17:21
            Bo to słabe jest takie najeżdżanie na forumowiczki.
    • jola-kotka Re: Jestem chory 27.08.18, 17:27
      Jak opiszesz co ci dolega to ci doradze wedlug swojej wiedzy najlepiej jak umiem i napisze ci zebys poszedl do lekarza tak jak tutaj sie robi w kazdym takim watku przekazuje sie swoja wiedze i radzi isc do lekarza.
      • ajaksiowa Re: Jestem chory 27.08.18, 18:09
        Też kiedyś chciałam na forum zasięgnąć porady. medycznej,na co córka powiedziała:Jak napiszesz.że ci się paznokieć ułamał to ci odpiszą że masz raka mózgu(ale ona nie zna emamy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka