nangaparbat3 16.09.18, 08:31 Doslownie czytałam wpisy i wynikalo z nich, że teraz już nie ma dyskusji ogólnych, tylko sie wyzywamy na pojedynki. Dwie sie spierają, a reszta tylko czyta i ocenia dyskutujące. Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilia.z.doliny Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 08:36 nasze forumowe black mirror ja tez miewam.forumowe sny. ze dwa miesiace temu pojechalysmy z morgen i triss na zlot feministyczny gdzies tam. byla debata, a nagle ktoras z nich wymyslila, ze caly problem z nierownoscia spoleczna polega na tym, ze za malo.odmawiamy różaniec. po czym.obie forumki zabraly sie za zdrowaski. To byl najbardziej abstrakcyjny sen w moim.życiu Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 08:51 Mógł to być sen proroczy, bo nie wiadomo jak to będzie na forum za lat kilkanaście, gdy większość obecnych bywalczyn wejdzie w wiek moherowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 08:53 Jesteś wielka! popłakałam się ze śmiechu. Uważam jednak, że nalezy sie nad tym glebiej zastanowić. Bo sny zawsze mówią jakąś prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 09:15 No co? Do snów podchodzę z wielkim szacunkiem. Pamiętam cytowane przez Fromma żydowskie powiedzenie; Niezrozumiany sen jest jak nieprzeczytany list od Boga. może coś przekręciłam, ale tak to zapamietałam. Już drugą noc z rzędu sni mi się Barcelona. Bylam tam 40 lat temu przez jeden dzień. Trzeba pomysleć Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 09:17 och tak . sny sa odbiciem naszych emocji w realu. i w tym.kontekscie swojego snu kompletnie nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 19:13 Bywają wglądem. Kiedyś byłam na dluuugim szkoleniu, bardzo dotykającym emocj. Wśród uczestników byla grupka palaczy, w tym ja. I przyśniło mi sie, że stoimi naszym kołeczkiem, i kazdy ssie kciuk. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 19:02 no gruba sztuczka Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 15:01 Hehe, dobre. Ale słabo widzę swoją dalszą karierę na ematce w takim razie. Nigdy nie rozumiałam sensu tych forumowych nawalanek w stylu: - ale ty jesteś głupia - a ty jesteś głupsza i masz brzydkie stopy - a ja przynajmniej mam chłopa, a ciebie porzucił - a ty nosisz wsiurskie buty itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: przyśniło mi się forum emama 16.09.18, 18:14 No jak to? Będziesz punkty liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś