Dodaj do ulubionych

Kavanaugh wybrany...

07.10.18, 01:30
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,24012651,brett-kavanaugh-zatwierdzony-na-sedziego-sadu-najwyzszego-w.html#a=66&c=154&s=BoxNewsImg1 Dalszy ciąg Trump's showdown. Na Trumpa głosowało 42% kobiet...
Obserwuj wątek
    • maadzik3 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 02:27
      fuck
      • minniemouse Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 03:23
        rozczarowanie... sad
    • azsiezaloguje Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 04:45
      There's silver lining. Coraz wiecej ludzi widzi, jakimi bucami sa republikanie i jak bardzo gleboko maja w dupie prawa kobiet. A midterms za miesiac, a nie wszystkie kobiety w USA musza myslec tak, jak ich mezowie.
      No i jesli pan K. faktycznie tak lubi dawac w szyje a prawfopodobnie i miewa troszeczke kataru, to jest jakas mozliwisc, ze nie pozyje tak dlugo jak niektorzy jego koledzy z SC.
      • gris_gris Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:19
        azsiezaloguje napisał:

> There's silver lining. Coraz wiecej ludzi widzi, jakimi bucami sa republikanie
        > i jak bardzo gleboko maja w dupie prawa kobiet. A midterms za miesiac, a nie ws
        > zystkie kobiety w USA musza myslec tak, jak ich mezowie.
        > No i jesli pan K. faktycznie tak lubi dawac w szyje a prawfopodobnie i miewa tr
        > oszeczke kataru, to jest jakas mozliwisc, ze nie pozyje tak dlugo jak niektorzy
        > jego koledzy z SC.

No ale to jest niestety słaba pociecha sad Zobacz, w jakim wieku sa liberalni sędziowie... Załamana jestem tym wyborem.

• tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:23
          To zablokuje postęp na dziesięciolecia. Ale mi to loto bo jestem mężczyzną. Nie grozi mi że ktoś mnie złapie za tyłek i zapomni. Natomiast dziwię się kobietom...
      • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:43
        Wręcz przeciwnie - coraz więcej ludzi widzi, jaką szumowiną są Demokraci. Nie cofną się przed niczym, żeby zaprowadzać swoje bandyckie rządy. Każdy uczciwy człowiek powinien mieć w d... takie "prawa kobiet" - do dyskredytowania oszczerstwami każdego niewygodnego dla lewactwa polityka. Pani Christine Blasey Ford za swoje oszczerstwa powinna trafić do więzienia.
        • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:51
          Więzienie za zgłoszenie gwałtu?
          • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 09:14
            Za zgłoszenie gwałtu, którego nie było.
            • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 09:18
              Udowodnij że go nie było! Podpowiem ci że w przypadku gwałtu to na oskarżonym ciąży obowiązek dostarczenia dowodów!
              • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 09:34
                A jeszcze wczoraj jedna z tutejszych lewaczek utrzymywała, że to nieprawda. Śledztwo FBI wykazało, ze pani Ford łże jak bura suka.
                • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 09:39
                  Poprosimy o link do info która utwierdziła cię w tej opinii...
                  • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 10:15
                    www.foxnews.com/opinion/kavanaugh-saga-what-the-fbi-report-really-tells-us
                    wei.org.pl/article/ktoredy-plyna-scieki-w-waszyngtonie-czyli-jak-brett-kavanaugh-kandydowal-do-sadu-najwyzszego-stanow-zjednoczonych/
    • bistian Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:31
      Oskarżenie nie znaczy skazanie, a oskarżenie po bardzo wielu latach, to dopiero jest ciekawostka. Kobiety mają możliwości zniszczyć każdego faceta, jeśli są to oskarżenia fałszywe, konsekwencje dla takich kobiet są zazwyczaj żadne.
      Ja nie mówię, że nie ma molestowania, bywają takie sytuacje, ale czekanie z oskarżeniem 30 lat, aż facet będzie miał gruby portfel, jest równie obrzydliwe, jak samo molestowanie.
      • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:37
        Jeśli zgwałciłby cię gej też byś tak twierdził?
      • aguar Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:39
        "ale czekanie z oskarżeniem 30 lat, aż facet będzie miał gruby portfel, jest równie obrzydliwe, jak samo molestowanie."
        Ja bym tak tego nie podsumowała. Tutaj oskarżenie zostało wysunięte wtedy, gdy facet ubiegał się o stanowisko, dzięki któremu będzie mógł krzywdzić kobiety na większą skalę.
        • profes79 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:43
          W tej chwili można tak zniszczyć każdego.
          • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:52
            Wystarczy nie gwałcić!
            • profes79 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:56
              Jak się Ciebie zapytają, czy 30 lat temu po pijaku usiłowałeś zgwałcić koleżankę ze studiów to pewnie nawet nie będziesz w stanie przypomnieć sobie co tego dnia robiłeś i czy rzeczywiście byłeś pijany.
    • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:47
      Sprawiedliwość wygrała. Śledztwo FBI wykazało, że oskarżenia były oszczerstwami. Choć jest to dopiero wygrana połowiczna. całkowita będzie, kiedy autorki oszczerstw staną przed sądem i powędrują do więzienia. Tak to się powinno skończyć.
      • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:53
        Swoją drogą to dobrze że w USA jest tyle broni. I kobiety też mogą ją mieć...
      • azsiezaloguje Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 14:34
        To nie byla sprawa karna, misiu. To byla rozmowa o prace. A w rozmowue o prace decyduje widzimisie pracodawcy. I w KAZDYM INNYM PRZYPADKU gdyby wobec kandydata do pracy pohawily sie takie zarzuty, a kandydat na to odpowiadal, ze lubi chlac, oraz dopytywal przesluchujacego czy on tez, to by mu podziekowano za fatyge.
    • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 08:59
      Pozwolę sobie zadedykować <
      • tanebo2.0 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 09:00
        Pozwolę sobie zadedykować
        youtu.be/HEX7OvJzZiY?t=50
    • leyre2 Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 10:33
      No coz, juz fakt ze US ma prezydenta jakiego ma jest porazka tego kraju,.cala reszta to tylko konsekwencje.
      • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 13:12
        Wcale nie kraju, tylko amerykańskiego lewactwa. Dla Ameryki to wielkie zwycięstwo. Oby takich więcej.
      • bi_scotti Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 14:27
        leyre2 napisał(a):

> No coz, juz fakt ze US ma prezydenta jakiego ma jest porazka tego kraju,.cala r
        > eszta to tylko konsekwencje.

Exactly. Dlatego, jak wspomnialam we wczesniejszym watku poswieconym molester BK, osobiscie stosuje full boycott wszystkiego, co pochodzi od sasiadow (z wyjatkiem osobistego ziecia i jego rodziny big_grin) tudziez dopoki DT jest tam u wladzy, ja granicy nie przekraczam. Skutecznosc mojego prywatnego boycott jest minuscule, mam tego pelna swiadomosc, ale troche takich nas jest wink Skoro DT chce "America for Americans", no to ja ma! Moj podstawowy problem z sasiadami to w tej chwili problem moralny ergo boycott jest jedyna opcja, ktora mnie osobiscie daje poczucie pozostawania przyzwoitym czlowiekiem. Life.
        • super_hetero_dyna Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 14:34
          Very dobrze, that Tobie personally to give poczucie stay przyzwoitym human. Keep it tak.
          • bigzaganiacz Re: Kavanaugh wybrany... 07.10.18, 15:07
            Your bojkot scared donald az shit his spodnie and locked himself in okrogly office wlaz pod biurko i crying his oczy out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka