lauren6 Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 19:31 - kochanie, co słychać w pracy? - w porządku. Jest taka jedna babka z działu obok. Widzę, że wodzi za mną wzrokiem gdy idziemy z kumplami do kuchni na kawę. Niby mężatka, ale pewnie kryzys wieku średniego ja dopadł. - ładna jakaś? Powinnam być zazdrosna? - nic specjalnego, choć pewnie nie jeden zawiesiłby oko. Możemy wrzucić w Google jej imię i nazwisko to sama ocenisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:02 Ha ha ha nie wodze wzrokiem, nigdy zadnego powodu zainteresowania nie dawalam. Powiedzialab ze to on mi daje powody bo sledzi moje zdjecia, patrzy sie czesto na mnie ze jednak mu sie podobam. Zadaje mi dziwne sluzbowe zadania takie aby zaczac rozmowe. I czesto mija sie ze mna, chodzi tamtedy gdzie nie powinien. Wiec to raczej on jest mna niewinnie zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:13 Zaczęło się od jaka ja nieszczęśliwa w małżeństwie, a za chwilę napiszesz,ze pan cię śledzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:26 > Zadaje mi dziwne sluzbowe zadania takie aby zaczac rozmowe. aaaa, to on jest niedorozwinięty jakiś, tak? Nie jest w stanie nawiązać normalnej rozmowy, tylko musi wymyślać dziwne zadania. I ty to odbierasz jako zainteresowanie swoją osobą. Spoko. Zaczyna się robić coraz ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:39 Tak tak on nie jest od zadawania zadnych prac, prosi o przysluge ktora naprawde jest smieszna a zarazem wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:32 No i tak od opłatka czynisz te przysługi a on na kawę z innymi chodzi? Zakochany jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 12:27 gama2003 napisała: > No i tak od opłatka czynisz te przysługi a on na kawę z innymi chodzi? Zakochan > y jak nic. kubeł zimnej wody Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina luty, marzec...lipiec? 15.10.18, 19:50 bo post tak infantylny jakby go lipcowa pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: luty, marzec...lipiec? 15.10.18, 21:06 Bo to trol rodzaju męskiego. Obstawiam gazeciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Dziwne uczucie 15.10.18, 21:51 też o tobie myśli tyle ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 08:55 To chcialam uslyszec. Pewnie mi przejdzie bo to zonaty facet ale nie zaszkodzi byc mila w pracy. Facet ktory ma zone, to chyba i oleju troche w glowie i nie zdradza. To samo w druga strone. Do seksu daleka droga, nie bojcie sie kochane zony. Pamietam jak byla preza swiateczna, dzielil sie oplatkiem i mnie pocalowal a inne kobiety nie. I inni mezczyzni nie calowali sie ze mna. Wiec mily gescik. I tak go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 08:58 To wzdychaj dalej. O tej kawie koleżeńskiej i pocałunku przy opłatku w policzek heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:04 Ciekawa jestem, której to tutejszej szczęśliwej mężatce tak klepie. Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:05 Gryzelda wzdycham razem z nim, wiem o tym Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:00 dorośnij!!! skąd się takie baby biorą, no to jest dla mnie niezrozumiałe. "przy opłatku mnie pocałował, a inne kobiety nie" FACEPALM! Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:04 Zazdrosna jestes? Mam nadzieje ze to twoj maz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:09 Zazdrosna o co? Ze nieszczęśliwa jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:40 Jestem szczesliwa wlasnie i serce bije mocniej. Dawno tak sie nie czulam Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:43 Wczoraj jeszcze chlipałaś jak to brakuje ci seksu. Dziś jesteś szczęśliwa bo wigilię wspominasz i pocałunek . Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:47 Wiem ze jesli chodzi o czyjegos malzonka to sa komentarze typu: ile ty masz lat, 15? Albo wspolczuje, albo inne glupotki. Nie jedna odbila faceta, meza. Woele tutaj watkow. Zazdrosne jestescie o glupia kawe, o mily gest meza ktorej z was. Wiem ze to jest rozgoryczenie z waszej strony. Ale faceci bez zon zachowuja sie roznie. Moj maz tez pije kawe z kolezankami i nie jestem zazdrosna. Dlatego uwazam ze zwykla kawa jest ok. A ze bardzo mi sie podoba ten kolega i ja byc moze tez to super. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:53 Zazdrosne o kawę? Tę której jeszcze nie piłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:58 Ale ona bedzie na pewno i pocalunek na swieta ha ha. Jeszcze mam imieniny, uuuui to sie uzbiera calusow Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:00 Najgorsze dla tej zony to to ze na ta kawe i swieta czekam w napieciu. Ha ha lepiej dla niej byloby po wszystkim. A tu jeszcze tyleeeee tego bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:10 Tylko języka pana nie połknij przy pocałunku. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 11:01 Mylisz się, najgorsze to może być dla twojego męża jeżeli się dowie jakiego głupola poślubił. Żona pana kolegi albo ma w odwłoku niedorozwiniętą emocjonalnie współpracownicę męża albo ma z ciebie polewkę. Zazdrosnym można być gdy jest jakieś zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 11:10 Moj maz tez pije kawe z kolezankami i nie jestem zazdrosna. Nie jesteś zazdrosna, że inne na kawę zaprasza a Ciebie nie chce mimo, że o tym marzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 13:21 Ona marzy o seksie. Albo chociaż o tym by kolega ją romantycznie w jakimś korytarzyku z opłatkiem przydybał. Od razu będzie całus. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:12 jeżeli mówimy o moich odczuciach, to bliżej mi do współczucia niż do zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:15 Takie współczucie pełne zażenowania, trochę odwracasz wzrok, a trochę patrzysz. Coś jak rzut karłem do celu <Wiedźmin, gra>, z jednej strony zabawne, z drugiej - trochę krępujące. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:45 Jest takie piękne słówko po niemiecku fremdschämen. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:56 a po angielsku to będzie chyba guilty pleasure? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:11 chyba tak, szczególnie do oglądania big brothera et consortes. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:14 Wcześnie zaczynasz pierwszego drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
sineado Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 09:44 W mojej poprzedniej pracy też taki romansik się rodził. Ona mężatka z dzieckiem, on żonaty. Mała firma. Kilkanaście osób. Oni chyba myśleli, że nikt nie zauważa. A to taka żenada, wszyscy mieli polewkę za ich plecami. Raz sytuacja była, że przyszła siostra tej pani do biura, były umówione. Moje biurko pierwsze, więc rozmawiamy. Reszta, sami panowie, uszy już postawili, czekają. Ona mówi że umówiona była, ja ze Ania wyszła. Ona zdziwiona " a gdzie? ". Mowie ze z Krzysiem wyszli, pewnie za chwilę wrócą. I nie minęło 5 min. jak wrócili... Chłopaki rechot pod nosami. Siostra nie wie o chodzi. Wszyscy znają jej męża. Mąż zna ich. Co za wstyd... Dla tego męża, dla niej i dla niego też. Reszta miała ubaw z patoli. Ciekawe jak losy romansu się potoczyły. Mój mąż jak zobaczył Anię, to tylko skomentował że widać że na czole ma kut@sa, od razu widać że chętna. Zapewne też czuła się zaniedbana przez męża. Wystarczyło że facet na nią spojrzał a ta już w skowronkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:03 U mnie w pracy roznie sie wychodzi, i nikt nie rechocze. Jak ida na kawe czy sniadanie w parach to nie jest to traktowane jak jakas zdrada. Zreszta knajpka jest otwarta kazdy tam moze wejsc. Nikt nie obgaduje nikogo. A ty bylas materacem i wiesz co robili. Moze bylo na kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sineado Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:29 Oni to mieli wymalowane na twarzach. To się widzi. Może on byłby w stanie zachować pozory. Ale ona nie. On na nią zerknął, a ona już oczy szkliste, głupie usmieszki. Totalnie robiła z siebie idiotkę. To widać, można odczytać z gestów, z tego jak próbują oficjalnie rozmawiać ale zerkają na boki, sprawdzając reakcje innych. Wychodzą choćby na chwilę razem. Było wiele przejawów tego, że to nie są zwykli znajomi z pracy. Być może są osoby które potrafią zachować pozory. Oni nie potrafili. Także jak masz jakieś plany wobec Pana to uważaj. Możesz się mocno przejachac a łatka w pracy już zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lutymarzec1 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:07 U mnie jest jeden pracownik co szkoli studentke mlodsza o 15 lat. I siedza razem w pokoju ( ona ma swoj pokoj a siedzi u niego) razem jezdza zalatwiac sprawy, chodza na kawe. On ma zone. A ona niea nikogo. I nikt nie uwaza ze on zdradza zone czy maja romans. Bo oni nie maja romansu, no chyba ze nikt nie wie tylko oni wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 10:17 No ale ten twój wybraniec łazi za tobą, całuje przy opłatku, plącze się pod nogami, to widac hehehe i będziecie na językach. Był tu kiedyś wątek. Pani mężatka poznała na portalu hobbystycznym pana. Pan lekarz z USA, milioner z jachtami. Piszą o hobby, ale pani już planuje rozmiar brylantu w pierścionku i już męża zostawia bo to na pewno miłość. I tak jak u ciebie zaczyna się, że ot tak se pisują, a im więcej forumek podśmiechujki robi tym akcja się zagęszcza i w końcu pada bo wy mi zazdrościcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 11:04 Naprawdę istnieje w przyrodzie druga taka bezmyślna?😂😂😂😂😂😱 Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Dziwne uczucie 16.10.18, 13:25 Wybraniec tylko prosi o nietypowe przysługi, pewnie cały w pąsach. Aż strach zapytać o co prosi 😉, skoro specjalnie lata za wątkodajką. Niby się nie bardzo znają, obwąchują z daleka a tu te prośby. Mam kilka pomysłów, ale może szkoda podpowiadać trollowi. Odpowiedz Link Zgłoś