wlazkotnaplot 02.11.18, 10:07 Proszę o opinie osoby które mają, miały używają myjkę do okien karcher. Warto kupić? Efekty mycia ok? Dzięki za op opinie po co? Na co? W jakim celu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Majka do okien karcher 02.11.18, 11:01 Myjka czyli. Dla mnie warto bo mam kilkanascie okien i cale przeszkklne pomieszczenie lacznie z dachem i scianami. (Conservatory). Dla kogos w M2 czy M3 natomiast nie ma sensu dziala to na zasadzie ssawki do powierzchni plaskich. Ramy i tak musisz umyc z brudu a takze same szyby jesli wielki brud. Ssawka ( myjka) z plynem do mycia okien jest do samych szyb i dziala w zastepstwie polerowania Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Majka do okien karcher 02.11.18, 15:01 Ja nie myję szyb przed korzystaniem z myjki. Myję ramy, szyby pryskam płynem i ściągam("wsysam" )brud karcherem i już. Nie ma smug, szyba aż piszczy. Okna są czyste-wiem, bo próbowałam myć jeszcze raz chcąc sprawdzić, czy taki patent jest ok. Ścierka została biała. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Majka do okien karcher 02.11.18, 15:15 jesli ktos myje okna czesto to nie trzeba, ale jesli ktos ma je od ulicy gdzie ciagle cos jezdzi to sa na tyle osmolone ze tak czy tak trzeba wymyc. inaczej sa mazaje. Odpowiedz Link Zgłoś