baba_za_kolkiem 05.11.18, 14:53 Czy z plaży w Gdańsku (ew. z molo) da się obecnie, o tej porze roku zobaczyc wschód slonca? Jak już mam się zrywać to żeby było po co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45rtg Re: Mamy z Gdańska 05.11.18, 15:17 baba_za_kolkiem napisała: > Czy z plaży w Gdańsku (ew. z molo) da się obecnie, o tej porze roku zobaczyc ws > chód slonca? Jak już mam się zrywać to żeby było po co W Gdańsku, tak po mapie patrząc, to może być słabo, bo tam brzeg zakręca. Ale z Sopotu, albo Gdyni chyba powinno się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
bookends Re: Mamy z Gdańska 07.11.18, 15:10 Nie wiem jak ze wschodem słońca, ale daj proszę znać co u Ciebie. Często myślę co u Ciebie i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Mamy z Gdańska 07.11.18, 15:48 A dziękuję, weszłam wczoraj na wieze Bazyliki Mariackiej zeby zobaczyc zachód slonca, 420 schodów w górę to chyba dobry wynik jak na zaawansowany nowotwór pluc mam sie dobrze i dzieki za pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Mamy z Gdańska 07.11.18, 15:38 Latem jak najbardziej, bo molo w Brzeźnie akurat jest na wschod. Teraz kiedy niebo jest jak po wybuchu atomowym można jedynie domyslac się, że gdzies jest Słońce. Ale i tak warto o swicie przyjść nad morze Odpowiedz Link Zgłoś
pytlarro Re: Mamy z Gdańska 08.11.18, 10:49 tak da sie, jak nie ma akuart jak codziennie ostatnio, mgly Odpowiedz Link Zgłoś