swiezynka77 29.12.18, 15:59 Nie będzie o homoseksualistach obejrzałam niedawno serial Jan Serce z lat ok. 70tych i tam przyjaciele na powitanie całują się w policzki tak jak obecnie robią tylko panie. Kiedy to zanikło? Może Riki będzie pamiętał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_easy_way_out Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 16:10 Nie wszedzie zaniklo - sa kraje, gdzie ten zwyczaj ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 16:19 Musisz spytać Wąsika z CBA, to najlepszy specjalista od męskich pocałunków (a do tego prawdziwy hetero, za sugestie gejostwa od razu grozi pozwem ). Osobiście pocałunków takowych nie pamiętam, obejmowanie się na przywitanie - tak, jak najbardziej, ale całowania nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 16:37 Cale szczescie, ze zanika/zaniklo (chociaz jestem kobieta). Nie lubie sie calowac na powitanie/pozegnanie...cium cium w policzek Nie lubie byc calowana w reke (brrr....), w policzki ani w ogole nie cierpie pocalunkow, niezaleznie od stopnia zazylosci (jakas diagnoza moze sie komus nasunie? Mam tak od zawsze). Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 17:42 aj.riszka napisała: > Cale szczescie, ze zanika/zaniklo (chociaz jestem kobieta). Nie lubie sie calow > ac na powitanie/pozegnanie...cium cium w policzek. Mam tak od zawsze). Ja też! Nie rozumiem jak można się całować po np kilku dniach niewidzenia, przy okazji spotkania towarzyskiego czy czegoś innego. I wszyscy wiedzą o mojej awersji , a i tak za każdym razem muszę się całować 😣 Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 17:48 Ja się przyzwyczaiłam... a może raczej "poddałam". Jeśli wpadłeś między wrony... Dziś się chyba ze 30 razy obcałowywałam, w tym z jakimś panem, którego nie kojarzę, ale on mnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 16:37 Popatrz sobie na mężczyzn z południa Europy, Bałkanów, krajów arabskich, Hindusów, oni się dotykają, liżą, chuchają sobie w twarz, obejmują. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 18:07 Gdzie ostatnio widziałaś liżących się heteroseksualnych mężczyzn, Triss?... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 18:15 Nie twierdzę, że są heteroseksualni. Aczkolwiek Hindusi czy inni niebiali pewnie by się obrazili na zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 18:21 Biorąc pod uwagę, że w Polsce biali panowie mogą dostać w pysk za samo trzymanie się za ręce, jestem naprawdę baaardzo ciekawa, gdzie widziałaś tych oblizujących się publicznie niebiałych. Wykluczając serwisy dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 18:58 Ale liżą w sensie jak pies rękę pana czy masz na myśli całowanie z języczkiem? Bo jeśli to pierwsze to nie znam ani kobiet ani mężczyzn którzy to robią w miejscach publicznych. Jeśli chodzi o to drugie, to tylko pary homoseksualne, ale to również w Pl, głównie na zbawiksie. W Hiszpanii panowie się obejmują Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Pocałunki mężczyzn 29.12.18, 18:35 Mamy takich odwiecznych przyjaciół (małżeństwo) z Warszawy, on - rodowity warszawiak, zawsze mnie całuje na przywitanie. Jest z mojego rocznika. Odpowiedz Link Zgłoś