verydry 08.01.19, 19:15 Na forach, na których udzielam się (oczywiście nie pod tym nickiem) organizowane są spotkania. A tu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mildenhurst Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 19:20 Proponowałem wodeczkę na Mazurach i kolację z buraczkami. Nie mam jadalni i moje menu nie spodobało się tutejszym kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 19:22 Czy to jest twój coming out? Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 19:26 I masz. Słownik jest wyraźnie seksistowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 20:19 A szkoda 😜 Ja bym chętnie zobaczyła spotkanie np. rosy i bergi. Ciekawe czy by w realu też się za kudły chwyciły. I parę innych też Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:19 W realu jestem urocza jak pisałam 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 20:24 Żartujesz?! Wiesz co tu by się działo? Za łby by się wzięły panie. A potem latami na forum wzajemnie tyłki sobie obrabiały. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 20:35 No ale tu niektóre podobno znają się też w realu, to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
szorstkawelna Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 21:49 Ja się spotkałam w 2002 z jakimś kolesiem z forum gazety - było zupełnie nijako. W 2007 z jakąs chustową emamą - też było nijako, chociaż na forum niby fajnie. Byłam też kiedyś na forum zamkniętym dla matek i po spotkniu (w którym na szczęście nie brałam udziału) forum zaczęło się wyraźnie rozłazić, żeby niedługo później rozpaść się zupełnie. Myślę, że po spotkaniu w realu tracimy "pazur". Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:13 Dawno temu kiedy miałam lat 20 parę pisałam na niszowym forum gazety. Spotkałam się z jedym panem, którego praca rzuciła akurat w moje strony. Pan rownie fajny co w necie, ale żonaty. A mam wrażenie, że był zainteresowany, wiec uciełam kontakt. Była też znajomość z innym panem, również bez podtekstów, ale tu pan okazał się dramatycznie odmienny od kreowanego nicka. Burak, buc, prostak i jak to dzisiaj się mówi chyba incel. Wiałam w popłochu. Z dziewczynami miałam koleżeńskie kontakty, czesto dotyczące b. praktycznych spraw, ale bez spotkan na żywo. Aha, wszystko w latach dwutysięcznych, teraz sporadycznie, z resztą sama głównie czytam, a nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:19 Znają się te, które konkretnie chcą. Spotykają we dwie, najwyżej we trzy. Czasem obserwują się na FB. Żaden ogólny spęd tu się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:17 Z forum poznałam na żywo kilkadziesiąt osób, może blisko setki. Byłam na kilku czy kilkunastu większych zjazdach, ale najczęściej to spotkania kameralne w różnych konfiguracjach. Z niektórymi już od kilkunastu lat. Zjazdu ematki jako takiej nie odnotowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:22 Jeszcze w XX wieku gdy tylko fora zaczynaly paczkowac i nie trzeba sie bylo logowac zeby pisac, bywalam na forum Polonia. Bylo spotkanie w Toronto. Moze nawet i bylo milo ale potem juz sie nie pisalo tak samo. Lepiej jest nie znac wspoltowarzyszy TEJ podrozy Real is real, forum is forum; tych dwoch swiatow zdecydowanie nie nalezy mix ... moim zdaniem Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:27 Kiedyś tak, z forów allegro, Dom i Rodzina chyba się zwało. Fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Robicie zloty forumowe? 08.01.19, 22:32 Tu nie ma, bo jeszcze by wyszło na jaw, że forumowiczek nie jest tu sto, tylko dwadzieścia pod pięcioma różnymi nikami. Że piękna remedios jest brzydka jak noc listopadowa, a reszta też nie przystaje do opowieści o sobie samych. Odpowiedz Link Zgłoś