Dodaj do ulubionych

Byc jak Malgosia Rozenek i inne....

27.01.19, 20:12
polskie gwiazdy…..No wlasnie, czy ktos moze wie jakie one zabiegi stosuja na twarz ze wygladaja coraz mlodziej?
Czy to jest zwykly botoks czy cos wiecej?
Chetne bym sie zaglebila, cos poczytala i skorzystala z tych dobrodziejstw.

Obserwuj wątek
    • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:19
      Malgonia dobija do 50-tki i na tyle też wygląda. Nie miej kompleksów.
      • kropka_kom Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:24
        przecież ona ma 40!
        • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:28
          Tak twierdzi, ale nie ma.
          • kropka_kom Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:45
            dziwię się że jeśli to prawda to tak otwarcie kłamie...przecież wiele osób ma wgląd w jej dokumenty...
            • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:52
              To nie jest prawda ona nie ma zadnej 50 klepia bzdury.
              • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:57
                Błagam Cię, gdzie ona na 40 lat wygląda?
            • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:55
              No dziwne, dziwne. Moja znajoma z nią do klasy chodziła, na pewno nie ma 40 lat. Ze znajoma nie mam od dawna juz kontaktu, ale z tego, co kojarzę, to panie są w wieku lat bodaj 49.
              • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:01
                Jasne i zalatwila sobie wszedzie ze jest dyche mlodsza 😀
                • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:04
                  Wiesz co, mnie to zwisa; jedni lubią fakty, drudzy mity 😉
              • kasiabing Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:35
                Ostatnio M. Rozenek ogłosiła, że da milion złotych osobie, która udowodni, że nie urodziła się w 1978r. To powiedz może znajomej, zostanie milionerką
                • sunheart Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:55
                  "Ostatnio M. Rozenek ogłosiła, że da milion złotych osobie..."

powiedział, że da milion - niestety nie dodała jednostki - i to oznaczać może np. milion groszy, milion cukierków itp
                  tak, że nie ciesz się pochopnie
                  • kasiabing Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 07:33
                    Ja czytałam coś takiego : "Kochana, daję milion złotych osobie, która udowodni, że nie urodziłam się 1 czerwca 1978 roku smile ".
              • 35wcieniu Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:48
                Pod kazdym watkiem o niej, pod kazdym artykulem, pod kazdym filmikiem jest wypowiedz kogos kto zna kogos kto z nia chodzil do klasy. Poczatkowo bylo to zabawne, po tylu latach juz troche zenuje big_grin
                • iwoniaw Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:54
                  No wiesz, ja tam nie znam nikogo, kto z nią chodził do szkoły, ale faktem jest, że gdy pani R. startowała z pierwszą polską edycją PPD, to była (oficjalnie, sama opowiadała w wywiadach o swym życiu, pracy, studiach, doktoracie etc.) kilka lat starsza ode mnie. Teraz jest nieco młodsza ode mnie - no cóż, mnie to ani ziębi ani grzeje, ale że trochę żenada, to fakt big_grin
                  • 35wcieniu Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:13
                    Ja tam nie wiem ile ma lat, jest mi to doskonale obojetne, jak dla mnie moze miec i 30 i 50, ale opowiesci o kims kto zna kogos kto chodzil z nia do klasy (studiowal/chodzil na balet) to jest juz jakis nieodlaczny element tych dyskusji. big_grin
                    • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:26
                      Dobra, mogę udawać, że znajomej nie znam 😉
                      I co też to ona wymyśliła, no skandal normalnie 😎
                      • 35wcieniu Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 06:03
                        I nie chce tego miliona? No no... big_grin
                        • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:16
                          Nie wiem, nie będę przecież o to zagadywała. Temat pani R. jest mi zupełnie obojętny.
          • taki-sobie-nick Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:55
            hummorek napisał(a):

> Tak twierdzi, ale nie ma.

Mnie wszystko jedno, ile ma, odpada jako jakikolwiek wzorzec.
            • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:37
              Właśnie, od tego zacznijmy.
        • ficus_carica Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:29
          No co ty. Przecież ma 16 i pół.
        • maslova Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:20
          > przecież ona ma 40!

I to od kilku lat 😉
          • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 08:28
            Glupoty gadacie za Pudlem i innym Pomponem....
            Weźcie się stuknijcie w głowę jak w obwcnych czasach można tak zmanipulowac swój wiek....
            Może w Hollywood w latach 50-tych gwiazda, która przyjechała nie wiadomo skąd, zmieniła nazwisko i przefarbowala włosy mogła takie kity wcisnać na dobre.

Ale serio wierzycie szmatławcom???

To trzeba być naprawdę łatwiwiernym.

Już tam wszystkie Fakty, SuperExpressy i Pudle były w jej liceum, przedszkolu, na Wydziale Prawa itd i że szczegółami sprawdziły jej datę urodzenia.
            Przepytano sąsiadów i rówieśników.

Nigdzie, od czasu głupiego udowadniania jej wieku przez Fakt, na podstawie pomyłki z pidpisem w TVNie i zdjęcia ze studniówki nie wiadomo skąd i nie wiadomo z kim, nie pojawiła się żadna wiarygodna informacja, ze ona ma więcej lat, niż ma....

Powtarzanie takich głupot świadczy tylko o bezdennej tępocie.
            • kasiabing Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 09:15
              Mimo, że nie przepadam za M. Rozenek to nie rozumiem tej podniety jej wiekiem. Nie wiem co musiałaby zrobić żeby ludzie jej uwierzyli. Z drugiej strony po cholerę ma się z tego tłumaczyć? I zawsze mnie rozczula, że każdy zna kogoś kto chodził z nią do jednej klasy... Jaki ten świat mały.
      • konsta-is-me Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 17:43
        Oj, juz nie wymyslaj, ze wyglada na 50...
        Owszem, wiadomo ze zrobiona ale jakos nie widze takich 50-tek na ulicach.
        • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:31
          Na 40 tym bardziej nie. Osobiste odczucie i tyle.
    • kouda Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:27
      na pewno maja swoje kosmetyczki, ktore wiedza jak sie nimi zajac
      ale sadze ze w glownej mierze dieta
      bez miesa, bez glutenow, bez alkoholu
      to zaraz widac po buzi, po sylwetce
      • kukuk Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:32
        Ale nikt sie nie wypowiadal na ten temat, one same albo wlasnie kosmetyczki/dietetyczki itp ( zeby sie zareklamowac) ?
        To chyba nie jest jakas tajemnica jakie to zabiegi- te twarze w szolbiznesie zaczynaja wygladac tak samo
        • kouda Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:35
          czasem na tvn style rozne gabinety sie reklamuja i zapraszaja celebrytki i mowia co im tam robią
          myle ze mozna wysledzic
          na instagram - isc one tam daja linki do gabinetow
          i zobaczyc co w ofercie mają
      • anika772 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:51
        Bez alkoholubig_grin
        Może jeszcze bez papierosów, hę...? big_grin
    • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:30
      Ostrzyknij sie raz na 6 miesiecy , udaj sie do kosmetologa zadbaj o cere. Raz w tygodniu idz do kosmetyczki.
      • kukuk Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:33
        Cere mam zadbana, ale czy tu wystarczy zwykle ostrzykiwanie?
        I Rozenek i te duzo starsze wygladaja tak samo na twarzach….
        • hummorek Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:37
          Aplikacje im mówią co, gdzie i kiedy
          • greenbutterfly Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 00:51
            Jestes okrutna wink
      • beneficia Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:37
        Co to znaczy "ostrzyknij"? I czym? I gdzie?
        • kouda Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:44
          no tam gdzie ci wadzi
          ja bym poszla na lwia zmarszczke, zlote nici do chomiczkow i kriolipolizę do podbródka
          ale wszyscy pukaja sie w glowe i mowia ze wymyslam
          no to na razie nie idę wink
          • chloe30 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:47
            Przyjaciółka marzyła o botoksie na lwia zmarszczkę - tez pukaliśmy sie w głowy, ze wymyśla. Ale poszła i jest bardzo zadowolona!! Ja różnicy na serio wielkiej nie widzę, ale skoro ona sie z tym lepiej poczuła to warto bylo
            • kouda Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:03
              no widzisz, moja przyjaciolka tez chodzi i ja nie widze
              ale ona jest zadowolona smile
              na urodziny sie wybiore w takim razie smile
            • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:42
              Zrobiłam sobie kwas hialuronowy na całą twarz i botoks na lwią zmarszczkę. Efekt przeszedł moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona.
              • piekna_remedios4 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 16:56
                Co to znaczy „na całą twarz”? Czoło tez? Broda też?
                • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:02
                  Lwia zmarszczka to botoks, a kwas na twarz, bez czoła i brody.
                  • piekna_remedios4 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 13:00
                    Ale konkretnie Rosa, które partie twarzy robiłaś kwasem? Co to znaczy „na całą twarz”? Coś mi tu bullshitem zalatuje.
        • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:46
          Czym to juz lekarz zadecyduje sa rozne metody kwas, botoks , osocze,karboksyterapia czyli co2. Gdzie w klinice medycyny estetycznej tylko tam. Co to znaczy- za pomoca strzykawki.
          • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 08:31
            Tylko to trzeba zaczynać w porę, bo to polega głównie na zapobieganiu.
            One dbają od zawsze o buźki.
            Nie wtedy, jak już się dramat robi.
            Systematyczność.
            • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 16:54
              Od lat chce to przekazac na forum w kazdym watku na ten temat no ale ja nie umiem chyba tak ladnie i prosto pisac zeby ktos zrozumial.
              • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:02
                Wiem właśnie. smile wiele kobiet zaś myśli, że jak już się posypią, to pójdą i raptem wygładzą się jak niemowlaczki
    • fil.lo Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:36
      Nie wyglądają coraz młodziej. Wyglądają bezzmarszczkowo, ale nie młodo.
    • sacea Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:41
      Na Młynarską dziś spojrzałam, świetnie wyglądała
      • kropka_kom Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:45
        lepiej niż kiedyś
    • gulcia77 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:54
      Aplikację sobie zainstaluj smile
    • aankaa Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 20:57
      na zdjęciach - fotoszop
      w realu - tona makijażu
      • agrypina6 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:07
        No właśnie. Cudów nie ma.
        • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:11
          Jasne😀
          • semihora Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:29
            A myślisz, że te wszystkie botoksy-sroksy naprawdę odejmują lat? Nie. Owszem, tu się coś poprawi, tu naciągnie, ale wieku i tak nie oszukasz. Sorry, wystarczy popatrzeć na Rozenek albo Kurowską.
            • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:42
              Bo to juz jest przesadzone mi tam odejmuja ale polecam zobaczyc dobrze zrobione twarze np.Agata Mlynarska. Agnieszka Wozniak -Starak, Grazyna Wolszczak itd.
              • agrypina6 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 05:57
                Tak, są dobrze zrobione. Ale to i tak nie oznacza, że wyglądają na nastolatki.
                • wapaha Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:11
                  Widziałam na żywo G. Wolszczak, rozmawiałam z nią twarzą w twarz, mamy selfika. Boże jaka ona ładna jest...wyglądam przy niej jak jej ciotka, mimo ze uważam że wyglądam dobrze
                  • agrypina6 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 14:39
                    Też uważam, że jest ładna.
                    • simply_z Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 16:34
                      Ma za to wyjatkowo brzydki, lekko starczy glos. Slyszalam kiedys wywiad, ktorego udzielila w radiu rock ( chyba). Dosc tepawa Pani niestety..
                      • wapaha Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 16:38
                        A ja słyszałam na żywo i mam całkiem odmienne odczucia
                • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:44
                  Która dojrzała kobieta chce wyglądać jak nastolatka? Trzeba mieć coś nie tak z postrzeganiem świata i potworne kompleksy, żeby takie głupoty wymyślać.
                  • wapaha Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:45
                    p. Grażyna nie wygląda jak nastolatka. Wygląda młodo, świeżo i pięknie
                    • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:52
                      No bez przesady. To dojrzała kobieta, która bardzo dobrze wygląda jak na swój wiek.
                      • wapaha Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:53
                        Ale co : bez przesady ?
                        • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:05
                          Oczy już nie te.. Z telefonu pisałam i czytałam.. Ślepa jestem, więc "nie" uciekło mi przed "wygląda" i stąd moja reakcja.
                    • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:32
                      Wolszczak, to nie tylko z powodu medycyny estetycznej tak wygląda.
                      Ona ZAWSZE wyglądała młodziej o 15 lat.
                      Kto śledził jej karierę choćby za czasów Wiedzmina, ten wie. Ona wtedy miała ponad 40 lat grając w nim, a mogła stać koło 25 latki.
                      Ostrzykiwac to ona się zaczęła dopiero niedawno i w sumie nie za mocno. W granicach rozsądku. Ma 60 lat, bez przesady. Wolno jej.
                      • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:35
                        A i Młynarska jest świetnie zadbana.

Ale ona od zawsze mówiła w wywiadach, że mezoterapia igłowa z kojtajlami witaminowymi, jakimś kolagenem, to jej przyjaciolka od 35 roku życia. I zachęcala kobiety, żeby nie dopuszczaly dozwiotczenia twarzy. Nie zachęcala do bitoksu, do silikonu, do nie wiadomo czego. Tylko do wtłaczania w twarz odżywczych substancji.
                        I ja to kupuje.
    • obrus_w_paski Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:12
      Rozenek niemal publicznie się stara o dziecko, wiec chyba jednak ma te 40 a nie 50....i jak na 40 to wg mnie wyglada dość kiepsko, to pewnie od palenia fajek latami.
      I jak ktoś ładnie napisał- te panie nie wyglądają młodo, po prostu nie maja zamrszczek, a to nie jest to samo
    • liliawodna222 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:18
      Niestety, polskie celebrytki lawinowo wręcz się do siebie upodabniają, amerykańskie także. Wzorem powinny być według mnie Francuzki - szczupła figura, nawodniona skóra, oszczędny makijaż, umiar w ubiorze, klasa i szyk, a nie operacje i botoksy.
      • princesswhitewolf Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 09:28
        nudno by bylo gdyby wszystkie rzedem wygladaly tak samo

Poza tym to mity z tym ze Francuzki oszczedne w makijazu

Dane statystyczne pokazuja ze Francuzki sa nr poteznymi konsumentami produktow do makijazu. W sumie nr 2-3 w Europie po Niemczech i UK- makijaz:
        www.bbc.co.uk/news/business-43966384

Tu o kosmetykach ogolnie i sa wysoko hoho
        www.statista.com/statistics/382100/european-cosmetics-market-volume-by-country/
        A tu okazuje sie ze Francuzki sa tuz po Wloszkach i Greczynkach w Europie w ilosci operacji plastycznych
        www.dailymail.co.uk/health/article-2271134/15million-people-plastic-surgery-world-just-year--SOUTH-KOREA-leading-way.html

wiec ta naturalnosc Francuzek to kity. Nie na darmo wiekszosc firm kosmetycznych produkujacych luksusowy makeup jest wlasnie francuska
        • chatgris01 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 14:48
          Oszczędny makijaż oznacza makijaż naturalny i dość dyskretny (przeciwieństwo do mocnego), ale niekoniecznie używanie mniejszej ilości kosmetyków wink
          BTW, większość luksusowych francuskich kosmetyków idzie na eksport, Francuzki są raczej oszczędne i nie lubią przepłacać, więc jeśli mogą mieć tańszy zamiennik (a dużo tego, jest masa świetnych francuskich kosmetyków również w średnich i niższych cenach), to go wybiorą (z luksusowych mają przeważnie wybrane i wypróbowane jeden-dwa, do których się przywiązują i które stale kupują nawet przez dziesięciolecia).
      • martaesz Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 09:17
        liliawodna222 napisał(a):

> Niestety, polskie celebrytki lawinowo wręcz się do siebie upodabniają, amerykań
        > skie także. Wzorem powinny być według mnie Francuzki - szczupła figura, nawodni
        > ona skóra, oszczędny makijaż, umiar w ubiorze, klasa i szyk, a nie operacje i b
        > otoksy.
        Kto w to uwierzy w dzisiejszych czasach w ten mit o Francuzkach przecież to jedne z gorzej wygladających kobiet.
    • malia Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:24
      Rozenkowa to wygląda jak zbudowana całkiem od nowa, a nie po botoksie czy ostrzykiwaniu.
      • takastara Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:47
        Rozenek rocznik 78 jest.
        • malia Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 21:53
          To w takim razie tu jako 25 latka wygląda staro. A teraz jako 40 latka jak zrobiona całkowicia od podstaw.

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/xvMktkqTURBXy8wYTJhNzgzMGVkNGZkNWUxOGE1ZTVlOTYzMzJhNjE1Mi5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM
          • ginger.ale Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:02
            Faktycznie, wygląda na starszą niż teraz...
          • obrus_w_paski Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:13
            Wyglada jak zupełnie inna osoba...

Zastanawiam się w ogóle skąd ci ludzie maja na to kasę?
            Rozenek przecież nie zarabiała jakiś kokosów przed PPD, a wtedy wyglądała ładniej, ale tez dużo inaczej niż tefaz.
            Skąd maja kasę te wszystkie szalone keny, barbie? Jakieś Anelle, gwiazdki z Top model, X shore itp
            • taki-sobie-nick Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:20

> Skąd maja kasę te wszystkie szalone keny, barbie?

Ze zbiórki? Wyobraź sobie seksowną babę, która zbiera na powiększenie biustu. Ilu chłopów dopłaci na ten cel?
            • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 01:06
              Pewnie z pracy?
            • grru Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:19
              Gwiazdka z top model ma obserwatorów w social mediach, więc zawsze może liczyć albo na zabieg za darmo (piersi niekoniecznie, ale jakieś rzęsy czy paznokcie czemu nie) a poza tym na wpisy sponsorowane. Zresztą wiele klinik ma ofertę ratalnego finansowania zabiegów. Jak komuś na tym naprawdę zależy to w dzisiejszych czasach to nie problem.
          • nolus Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:32
            malia napisała:

> To w takim razie tu jako 25 latka wygląda staro. A teraz jako 40 latka jak zrob
            > iona całkowicia od podstaw.
            >
            > https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/xvMktkqTURBXy8wYTJhNzgzMGVkNGZkNWUxOG
> E1ZTVlOTYzMzJhNjE1Mi5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM

Dajcie spokój z tą Rozenek - nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy w to 25 lat na zdjęciu, normalnie żart roku 😀.
            Tak, jasne że zabiegi, które przeszła ja odmlodzily, a z drugiej strony...i tak jest przykładem tego, ze trudno jest ukryć wiek biologiczny, bo trudno i koniec.No i jeszcze jedna kwestia - slady nałogu na twarzy też trudno się pozbyć i nasza lejdi jest tego przykladem.Widać po jej twarzy, ze kopcila przez większość życia jak komin i typowa z niej palaczka.Ja powiem wprost - tu nie chodzi o urodę, ale...zalamalabym się dorabiajac się takiej twarzy przez papierosy.I jak pokazuje przykład Gosi żadne liftingi, botoksy i inne wypełniacze nie są w stanie tego zakryć.

Za to to co zrobił jej chirurg z powiekami to mistrzostwo świata - miała oczy male jak szparki dające taki zaspany wygląd, a teraz proszę. Dopóki nie zobaczyłam tego efektu u niej, nie sądziłam że coś takiego jest możliwe (to wynikało głównie z mojego przekonania, ze okolice oczu to ryzykowne miejsce na ingerencję chirurga). Ten chirurg to naprawdę mistrz, po zabiegu estetyka na medal i spokojnie z 10 lat mniej.
          • simply_z Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 00:00
            Co mnie zastanawia..na tym zdjeciu nie widac roznicy wieku..miedzy nimi.
            • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:57
              Dlatego uważam, że to zdjęcie nie przedstawia jej w wieku 25 lat.
          • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:55
            To zdjęcie uchwyciło jeden krótki moment i Rozenek tu wyszła niekorzystnie. Jej eks też wygląda tu dojrzałe, a nie sądzę, żeby on coś robił z twarzą. I jakoś trudno mi uwierzyć., że ona na tym zdjęciu ma 25 lat. To musi być zdjęcie z innego okresu jej życia.
            • grru Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 11:01
              Na wszystkich dawnych zdjęciach wygląda na zdecydowanie więcej, niż ma. www.plotek.pl/plotek/51,79592,20388409.html?i=1 Zobacz w tej galerii. Zdjęcia, na których ma 25-26 lat jak dla mnie jest kobieta zdecydowanie bliżej 35-lat i to niespecjalnie młodo wyglądająca.
        • princesswhitewolf Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 09:32
          Wcale nie 78 rocznik. To sa kity. 8 lat temu miala 41 lat....

www.papilot.pl/gwiazdy/z-zycia-gwiazd/38097/prawdziwy-wiek-malgorzaty-rozenek
          • wapaha kity do obalenia 28.01.19, 10:23
            princesswhitewolf napisała:

> Wcale nie 78 rocznik. To sa kity. 8 lat temu miala 41 lat....
            >
            > www.papilot.pl/gwiazdy/z-zycia-gwiazd/38097/prawdziwy-wiek-malgorzaty-rozenek

no dokładnie. tutaj tłumaczy się, że źle napisano jej wiek i że miała wtedy 31 lat a nie 41. ALE
            Napisane jest że ma dwoje dzieci i jest mężatką od 7 lat
            Jeżeli urodziła się w 1978 a jej starszy syn w 2006 r to urodziła go mając 28 lat. Młodszego urodziła w 2010 r mając 32 lata. Więc nie mogła mając 31 lat mieć już dwójki dzieci i być od 7 lat mężatką.

• simply_z Re: kity do obalenia 28.01.19, 12:18
              E nie sadze..ktos kiedys wstawil jakies zdj. z NK, na ktorym bylo ja wyraznie widac i wyglada na to, ze jednak ma te 40 czy tam 41 lat..
              Juz wtedy na tym zdj, klasowym wygladala na duzo wiecej, niz 18 lat.
      • rosapulchra-0 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:49
        Bo tak działa i kwas hialuronowy i botoks. Można sobie poprawić wygląd ust, nie tylko powiększyć, zmienić owal twarzy, wyprostować garbaty nos, no i wypełnić zmarszczki i ostrzykniecie botoksem powoduje, że zmarszczki złagodnieją i nie będą się pogłębiać z czasem.
    • taki-sobie-nick Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:15
      I ten babus (Rozenek) ma porządne wykształcenie...!
      • jola-kotka Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:43
        A to zle?
    • konsta-is-me Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 22:45
      Naprawde nie wiesz ?
      Botoks, kwas hialuronowy, wypelniacz (czyli powyzszy kwas) nici, mezoterapia,( i inne -terapie) ostatecznie laser.
    • majenkir Re: 27.01.19, 22:54
      Tu, dwa lata temu, napisali ze ma 38, czyli teraz ma 40 nie zadne 50....
    • bywalec.hoteli Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 27.01.19, 23:35
      Photoshop smile i botoks smile
    • milva24 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 01:12
      Też mi gwiazdy sobie znalazłaś do naśladowania. Tak jak ktoś tu już napisał - bezzmarszczkowo nie znaczy młodziej.
    • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 08:20
      Obejrzyj ich zdjęcia z bliska a zobaczysz, że nue ma w n8ch nic lepszego niż w Tobie....
      Magda Mołek, Anna Mucha, Anna Kalczyńska _ na Instagramiw czasem widać jakie zmarchy mają.
    • czekoladazkremem Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:28
      Przecież one wszystkie wyglądają identycznie - te same brwi, sztuczne rzęsy, napompowane usta i poliki. Nawet biusty podobne. Taki program jest, czasem oglądam urywek - "Piękne i odważne" czy też "Piękne i dzielne" - nie pamiętam. Uczestniczki jak sklonowane - różnią się od siebie jedynie kolorem włosów.
      • aniani7 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:15
        Też to zauważam, wszystkie jak klony z tymi wydętymi kwasem hialuronowym polikami i ustami,. Ciekawe czy to one tak sobie życzą, żeby być identycznymi, jak koleżanki, czy to ci specjaliści, którzy wykonują im zabiegi są tacy nieudolni.
    • czekoladazkremem Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 10:30
      No i magia Photoshopu - taka Maja Sablewska na przykład. Na zdjęciach ma piękne, gęste włosy. Ale ostatnio oglądałam odcinek "Ostrego cięcia" z gościem specjalnym, właśnie Sablewską. Okazało się, że ma bardzo marniutkie, rzadkie włosiny. Aż byłam w szoku.
      • scarlett74 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:14
        Kukuk rozczarowałaś mnie sad Nie masz jeszcze apki dobierającej odpowiednią kurację? Ty/ Taka bystra w te klocki kobita? No, weź...
        • taniax Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:26
          Ma 40 lat a wygląda na bardzo zadbaną i doinwestowaną 50 latke więc słabo. Typ urody ktory szybko sie starzeje i juz w młodych latach wygląda na bardziej dojrzałą.
          • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:38
            Sablewska mi się zwyczajnie nie podoba, ma urodę konia, przepraszam bardzo. Mało subtelności, wdzięku i kobiecości. A na ostatnich zdjęciach na Instagramie ma ciało i brzuch jak Arnold Shwarzeneger.
          • taniax Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 18:41
            Natomiast Mołek i Mucha to jest typ który jest bardzo ładny w młodości ale błyskawicznie więdnie przed 40 stką, jednak lepiej być typem jak Wolszczak, mimo że te kobiety mają zazwyczaj mniej ładne rysy to wyglądają długo młodo i świeżo zawsze na młodsze juz od liceum.
            • lot_w_kosmos Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:13
              Mołek posypała się trochę teraz po ciąży późnej.
              I widzę na dokladnych zdjęciach, że ma zmarszczki mimiczne mocne. Koło ust bardzo ( jak palaczka) oraz oczy. I u niej to ze szczuploci wynika.
              Mucha zaś to jakby za bardzo się w życiu opalała mam wrażenie. Ma taką steraną, nieswiezą twarz.
              Ale widać, że są nie sztuczne, naturalne.

Bo Racewicz to już jest przegięcie. Lubię ją, ale zagoniła się dziewczyna....
              • nolus Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 21:51
                lot_w_kosmos napisała:

> Mołek posypała się trochę teraz po ciąży późnej.
                > I widzę na dokladnych zdjęciach, że ma zmarszczki mimiczne mocne. Koło ust bard
                > zo ( jak palaczka) oraz oczy. I u niej to ze szczuploci wynika.

To prawda, ze wygląda gorzej,ale to chyba oczywiste, że ciąża po 40-ce jest dla organizmu większym obciążeniem niż ta po 30-ce.

Druga kwestia - Magda Mołek po prostu się nie botoksuje albo robi to w minimalnym stopniu. Jeśli o te kwestie idzie, to chyba jest jedną z bardziej naturalnych gwiazd TVN-u. Mnie się jej twarz podoba, chociaż nie jest w mojej kategorii naj (ale tu nie chodzi o wygładzoną buzię). Niestety ma fatalny gust jeśli chodzi o ciuchy uncertain Ale szanuję ją w jakiś sposób za to, że nie robi ze swojej twarzy sztucznej maski, jak inne...
                • kkalipso Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 22:16
                  Mołek zawsze miała okropne zmarszczki nieadekwatne do wieku, wątpię że późna ciąża ma tu znaczenie.
            • kouda Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 08:44
              Serio mucha jest błyskawicznie zwiędnięte? Imho wyglada bujnie wciąż 🙂
    • kkalipso Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 28.01.19, 19:48
      Wczoraj przypadkiem oglądałam wywiady z gwiazdami/dziennikarkami/aktorkami z jakiejś tam gali TVN. Po pierwsze stwierdziłam że większość jest bardzo ładnymi kobietami po drugie są perfekcyjnie zrobione. Nie wiem czy taka codzienna tapeta służy cerze, ale wątpię. Ja bym chciała jednak zobaczyć je rano bez makijażu wtedy tylko można stwierdzić czy faktycznie wyglądają młodziej. Po drugie żyjemy w czasach gdzie zdrowe odżywiane i sport to priorytety dla nowoczesnych kobiet. Moje co niektóre koleżanki konkurują między sobą a co tu mówić o gwiazdach.
    • rosie Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 08:43
      własnie przedłużyłam umowę na telefon i mam nowy, lepszy aparat. Na próbę zrobiłam selfie z synem. Jakie bylo moje zdziwienie kiedy zobaczylam zdjęcie. Miałam gładką cerę, gładsze rysy, mniejszy nos. Syn akurat przeziębiony w rzeczywistości czerwony i podrażniony nos, zmęczone oczy. Na zdjęciu wygląda super, żadnych oznak choroby. Tak samo te gwiazdy,vwidzimy je tylko w telewizji, w necie, tylko na zdjęciach które same wybrały.....a jakby taką spotkał na stacji benzynowej to by nie poznał
      • wapaha Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 09:10
        rosie, co to za telefon ? bo ja zawsze wychodzę na zdjęciach gorzej niż w rzeczywistości- chyba że naprawdę wyglądam tak paskudnie a widzę siebie przez różowe okulary i uważam za znośnie tongue_out
      • konsta-is-me Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 12:58
        To nie kwestia aparatu , tylko filtru/jakiegos tam programu do selfie czy zdjec.
        Moze nawet nie wiesz ze takie funkcje masz wlaczone.
    • agrypina6 Re: Byc jak Malgosia Rozenek i inne.... 29.01.19, 14:52
      A tak mi się teraz przypomniało, niedawno spotkałam Magdę Modra. Uznałam, że to nie ona, bo staro wyglądała, dużo gorzej niż w tv. Więc pewnie inne gwiazdki, spotkanie na ulicy, które nie idą na żadne party, wcale tak młodo nie wyglądają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka