21mada 02.02.19, 16:59 kiedy facet opowiada że jego żonę bolą plecy już od tygodnia i nie może się ruszać. Jak byście to odebrały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:01 To zależy, od tego, jakie bym relacje miała z tym facetem :p To Twój kumpel, kochanek, ojciec? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:03 A czemu ludzie innym jakieś pierdoły opowiadają? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:04 Może też być "odebrali"? Dla mnie, facet szuka pomocy, porady. Nie ma to nic wspólnego z szukaniem kochanki czy nowej żony "niezepsutej" Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-w-drodze Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:04 Że jej dysk wypadł. Albo ma lumbago. Albo korzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:09 Nijak, a jak można to odbierać? Normalne small talk. Ty nie jesteś do końca zdrowa na umyśle, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ciszej.tam Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:09 Do ortopedy albo do masazysty musi zone zabrac Moze nie ma na to pieniedzy, zapytaj, czy mu pozyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:14 Sugeruje , że żona chora a on ma potrzeby i chce cię przelecieć. O to chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:35 Przy niej to w ogóle strach się odezwać, bo cokolwiek by chłopina nie powidział, to znaczy, że na nią leci Facet mówi "ładna pogoda dzisiaj" mada słyszy "jedźmy się kochać na łonie natury". A jak nic nie mówi, to i tak dlatego, że chce ją przelecieć Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:40 Chłopina się zali że żona chora nic w domu nie może zrobić wi€c może Ty się zlitujesz nad biednym misiem,przytulisz zaopatrzysz kulinarnie i wogóle...... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co to oznacza 02.02.19, 19:28 > Facet mówi "ładna pogoda dzisiaj" mada słyszy "jedźmy się kochać na łonie natur > y". Facet mówi: "dzwoni moja matka", mada słyszy: "chcę, żebyś była matką moich dzieci" Facet mówi: "idę na pocztę", mada słyszy: "ludzie zejdźcie z drogi, bo tak mi spieszno przelecieć madę" Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:37 Dodatkowo jest element asekuracyjny, skoro żona nie może sie ruszać, to i kondycja do ucieczki przed nia nie jest potrzebna, ani przypadkiem na mieście jej nie spotkacie. Jesteś otoczona milionem możliwości, a wszystkie przegapiasz Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:06 Ja ci napisze co mysle, ze ty to z tych co duzo gadaja malo robia bo zeby ktos cie przelecial to wystarczy wyjsc z domu do jakiegos klubu albo kawiarni a jak szukasz stalego zwiazku to niestety obralas slaba droge na to. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:19 Myśle że Jola przesadza. Żeby znaleźć kogoś kto Cie przeleci, to nawet z domu nie trzeba wychodzić. Wiecej kalorii spalisz przewracajac sie na drugi bok, niż szukajac chetnego. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:15 Że biedna żona. Nie bardzo wiem, jak inaczej można to odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:24 Martwi sie o zone. Moze zona z tych co to 'nigdy lekarz nie potrzebny'.. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:36 On cię podrywa, to pewne! Nie bzykał już od tygodnia, bierz go!! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:59 anika772 napisała: > On cię podrywa, to pewne! Na chora zone? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:08 O rany, o sposobie na chorą żoną jeszcze nie słyszałam. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co to oznacza 02.02.19, 19:24 Powinien jakiś anons zamieścić, np. mam horom rzone. Poratójeće? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:37 Normalnie, że jego żonę bolą plecy od tygodnia i facet się martwi. A jak miałybyśmy odebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:56 Ze proponuje seks bo zona od tygodnia nie moze😀😀😀. Idac tokiem myslenia autorki sadzac oczywiscie po jej innych watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:37 No tyle, to ja się domyśliłam Niestety nie pomogę, na to, to już tylko psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Co to oznacza 02.02.19, 17:55 Ze jego zona jest chora martwi sie o nia i dlatego o tym mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:07 Yyy, a to jest jakis szyfr? Mam się w tym jakiegoś głębszego sensu dopatrywać? Jak w chińskim senniku? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:40 Słuchajcie, a może to mąż mady opowiada koleżankom, a jej wcale żadne plecy nie bolą? Odpowiedz Link Zgłoś
maaria33 Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:42 Może to zbyt śmiała teza, ale zastanawiałbym się czy przypadkiem jego żony nie bolą plecy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:57 Myślę, że wysuwasz zbyt daleko idące wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Co to oznacza 03.02.19, 10:09 Nieeee, nie mogę w to uwierzyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Co to oznacza 02.02.19, 18:48 Że żona do niczego się nie nadaje, lada moment wyląduje 6 stóp pod ziemią i że pan szuka kolejnej partnerki do seksu. To dość oczywiste i jednoznaczne, nie wiem, jak moznaby odebrać to w inny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Co to oznacza 02.02.19, 19:32 memphis90 napisała: > Że żona do niczego się nie nadaje, lada moment wyląduje 6 stóp pod ziemią i że > pan szuka kolejnej partnerki do seksu. To dość oczywiste i jednoznaczne, nie wi > em, jak moznaby odebrać to w inny sposób? > Jestem stara i zepsuta, wiec odbieram to w inny sposob. Pan nie szuka partnerki do seksu. Pan szuka kogos, kto ogarnie chalupe, posprzata i ugotuje, a moze nawet - wersja hard - poprasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Co to oznacza 04.02.19, 22:04 Albo sugeruje, że wkrótce zostanie wdowcem.. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Co to oznacza 02.02.19, 19:21 > kiedy facet opowiada że jego żonę bolą plecy już od tygodnia i nie może się rus > zać. Jak byście to odebrały? Pomyślałabym, że kobieta nie może się ruszać, bo bolą ja plecy od tygodnia. Naprawdę rozkminiasz takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Co to oznacza 02.02.19, 20:11 Musi bedzie chce zebys wymasowala plecy jego zonie. Masaz zamieni sie w namietny seks miedzy toba w nia. On wkroczy do akcji. Bedzie goracy trojkat (wez trzy wachlarze). Potem on uzna, ze ty jestes lepsza (szczuplejsza, bardziej jedrna) i zostawi fladre dla ciebie. Ale! Ty go po roku zostawisz i pojdziesz szukac motyli z grubym z kadr, ktorego zona ma grzybice pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
xperia80 Re: Co to oznacza 02.02.19, 21:47 Śmiejcie się, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby koleś faktycznie w ten sposób obwieszczał chwilową abstynencję seksualną. Oczywiście w sytuacji, gdy między nimi coś tam iskrzy i się ekhm... obwąchują. Ohydny prymitywny tekst, ale nie taki znowu rzadki (nawet w filmach czy serialach słyszy się coś podobnego od biednych żonatych misiaczków rwących nowe ciała). To może być taki krótkoterminowy odpowiednik "żona jest zimną kłodą" - tę bolą plecy teraz, ale mogą przestać i pan przestanie być do wzięcia ) Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Co to oznacza 03.02.19, 10:21 Dajże spokój! Ochydny, prymitwny tekst? Mada obwąchiwanie i romans widzi wszędze, przy takich osobach cokolwiek się powie i tak przeinaczą i dopiszą swoje znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Co to oznacza 03.02.19, 22:46 milva24 napisała: Ochydny Ohydny Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Co to oznacza 04.02.19, 22:00 milva24 napisała: > Dziękuję Nie ma za co - nie wytrzymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Co to oznacza 02.02.19, 23:35 Pomyślałabym, że żonę bolą plecy, a ciebie swędzi $%@& Odpowiedz Link Zgłoś