verydry 10.02.19, 09:31 Powiedzcie mi - mogę założyć tam zbiórkę na dowolny cel? Nawet związany z moją fanaberią? Bo na to mi wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Zrzutka.pl 10.02.19, 09:35 Tak, możesz. Wpłaty nie są obowiązkowe. To nie jest nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
stara.mostowiakowa Re: Zrzutka.pl 10.02.19, 09:36 Tak, ostatnio nawet tu ktoś linkował - jakiś koleś zbiera pieniądze na wyjazd na Grenlandię w celach zaręczynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Zrzutka.pl 10.02.19, 11:22 Podobno tak.Jednak jeszcze musisz znaleź chętnych " zrzucających się". Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Zrzutka.pl 10.02.19, 13:00 zrzutka.pl/pomoc/ Czy muszę zapłacić podatek od środków zebranych na zrzutka.pl? Nie jeśli wpłaty przekazane przez pojedyncze osoby w ciągu ostatnich 5 lat nie przekraczają kwoty 4 902 PLN. Oprócz tego powinieneś zapoznać się z zrzutka.pl/blog/27/moje-zrzutki-a-urzad-skarbowy oraz zrzutka.pl/regulamin/. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Zrzutka.pl 10.02.19, 11:28 Mozesz. Zebractwo nie jest przestepstwem ludziom tez wolno robic z pieniedzmi co in sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś