Dodaj do ulubionych

Psychotesty na samochód służbowy

15.02.19, 07:29
Któraś robiła? Jak wyglądają?
Obserwuj wątek
    • 35wcieniu Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 07:35
      W jakim sensie "na samochód służbowy"?
      Chodzi co o badania wstępne do pracy, w której masz być kierowcą?
      No to normalnie, w przychodni medycyny pracy, psychotesty jak do większości zawodów, które ich wymagają, nic szczególnego.
    • troompka Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 07:44
      najpierw dostałam książeczkę z testami na inteligencje, dosc sporo tego było-do uzupełnienia na zasadzie "co następne....", potem wizyta "na warsztacie" i tam, to co najgorsze dla mnie-wizyta w ciemni, gdzie patrzysz w okienko i najpierw cie oślepieją a potem gaszą swiatlo i masz wypatrzec jaki widzisz kształt, testy na refleks (wciskasz przyciski tam gdzie pali sie swiatełko), jakies jeszcze na zbieżność, trzeba bylo ustawic w jednej linii dwa elementy i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam. Do przezycia.
      • nastjaa Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 20:55
        W poprzedniej pracy mialam dokładnie takue same testy, dla mnie też ciemnia była najgorsza. Na koniec jeszcze mialam krótką rozmowę z psychologiem.

W obecnej pracy mialam bardzo okroje testy. Wszystko trwalo może ze 20 minut.
        • nastjaa Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 20:57
          A, tylko ja nie mialam testów na inteligencję (nie doczytałam wcześniej) tylko psychotesty z pytaniami typu "czy twoja matka byla dobrą kobietą", "czy coś kiedyś ukradleś" itp.
    • tryggia Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 07:52
      Badania na czas reakcji głównie.
    • kanga_roo Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 07:59
      dokładnie tak, jak opisała troompka. ja tam się świetnie bawiłam, ale widziałam panów mega zestresowanych, bo trzeba guziczki naciskać big_grin
      • riki_i Re: Psychotesty na samochód służbowy 15.02.19, 19:30
        Nie wiem po co są te testy na inteligencję. Robią sobie przy okazji badania zawodowych kierowców jakieś statystyki. Facet obok nie był w stanie zrozumieć żadnego z tych testów, a dopuszczenie na samochód służbowy dostał.

Ogólnie, badania są do przeżycia, ale trwają b. długo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka