Dodaj do ulubionych

Żyła "tańczy" w TzG

17.03.19, 18:20
nie oglądam tego programu, wiedzę o p.Żyle czerpię z pudelka i z ciekawości po ostatnim wpisie dot.wypowiedzi jurorów poszukałam sobie rzeczonego występu.
Dlaczego ona sobie to robi? Jest jakąś masochistką czy ma tak duże parcie na szkło, czy jest tak głupia, żeby nie wiedzieć, iż jest pośmiewiskiem? Chyba miała jakieś pojęcie o sobie zanim zaczęła występy, rozumiała, że jest kłodą, która nigdy niczego nie zatańczy...I co, po co jej to było?
Obserwuj wątek
    • pani_tau Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:35
      Żeby każda porzucona tak dobrze wychodziła na rozwodzie...
      Chociaż, żeby dobrze wyjść to trzeba być porzuconą przez znanego męża.
    • alpepe Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:36
      Tak, jest głupia, to akurat widać od początku po jej wypowiedziach, ale głupi ludzie też zbijają kasę, jak mi to raczyła kiedyś wytknąć rosa na tym forum.
      • pani_tau Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:43
        Bo głupota nie wyklucza sprytu.
        • alpepe Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:45
          No tak, ale dla mnie to nie jest żadna zaleta.
          • jak_matrioszka Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 18:20
            Spryt nie jest zaleta? Ja bym tam sprytu do wad nie zaliczyła, co złego widzisz w byciu sprytnym?
    • ravny Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:44
      co to jest o co ona ma w okolicach pasa? takie coś po bokach wiszące w cielistym odcieniu? bo wygląda jakby miała biust 90latki i taki oklapnięty tam dyndał spod ubrania. brr.

co do jej występu- chyba jej sporo zapłacili żeby sobą i "czy znowu Żyłą beznadziejnie zatańczy" przyciągnęła widzów do programu.
      • irisq Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:25
        tez zwróciłam na to uwagę - przez chwilę myślałam, że to oponki wyciśnięte ciasną sukienką.
        A sam taniec? tutaj to nie taniec tylko sekwencja wyuczonych kroków, widać, że to nie jej bajka...
    • iberka Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 18:50
      Jak do tego doszło, nie wiem 😂
    • beata985 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:02
      a który to odcinek w którym ona tańczy??
      jezeli to początek to moze jeszcze się "wyrobi"
      jeżeli już koncowy ...no cóż....nasz instruktor powtarza, że salsa łatwa nie jest...i tego trzymajmy się..wink
      • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:04
        Nie wiem, chyba jeden z pierwszych. To była salsa? 😉 wow
        • sofia_87 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:09
          Na to wskazuje muzyka i taniec tego pana smile
        • beata985 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:10
          ile salsy było w tej salsie tongue_out
          no na początku zapowiedział, gdyby nie to to bym nie rozpoznała wink
      • dziennik-niecodziennik Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 21:32
        Trzeci lub czwarty.
    • barbibarbi Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:08
      bardzo niemrawo, zero werwy ma dziewczyna uncertain
    • beneficia Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:14
      Haha, jakbym siebie widziała 😁

Oni chyba jakieś pieniądze dostają...?
      Pewnie to traktuje jak zarobek.
    • aj.riszka Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:20
      piekna_remedios4 napisał(a):

> Dlaczego ona sobie to robi? Jest jakąś masochistką czy ma tak duże parcie na sz
      > kło, czy jest tak głupia, żeby nie wiedzieć, iż jest pośmiewiskiem?

Żadne tam pośmiewisko, bez przesady.
      Tańczy dla kasy, a jurorzy m.in podkręcają oglądalność.

• piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:34
        Nie pośmiewisko? Ojej.
        • aj.riszka Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 20:07
          smile miałam na myśli, że ja to bym dopiero nim była wink
          • jak_matrioszka Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 18:22
            A jak byś ze mna w parze tańczyła, to ludzie by płacili, żeby nie ogladać wink Fortune byśmy mogły zbić!
    • astrum-on-line Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:28
      Pewnie ma tak duże parcie na szkło, że nie widzi nic innego. Albo uwierzyła w swoją wyjątkowość. Albo uznała, że skoro inne gwiazdy mogą robić karierę, to ona też może. Zupełnie słusznie, w końcu Majdanowie, Siwiec, Lewandowska i inni chyba dużo więcej sobą nie reprezentują. Może mieli szczęście trafić na kogoś, kto ich karierą na początku lepiej pokierował (albo ich było stać na lepszy PR).
    • 35wcieniu Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:29
      Koleżanka przed swoim ślubem: "załatwiłam że puszczą mi tam tą mgłę, żeby wstyd był mniejszy". big_grin
      To chyba podobna strategia. Żal mi tego tancerza, widać że robi co może. No Justyna drewniana, co poradzić. I tak tańczy lepiej niż ja. big_grin
      • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 20:28
        Wiec właśnie, ludzie maja świadomość tego, ze tańczyć nie potrafią lub robią to słabo. Większość nie wystawia się na widok publiczny ze swoimi występami. A ona tak. Chyba rzeczywiście, jak ktoś wyżej napisał, jesteś przekonana o własnej wyjątkowości.
        • 35wcieniu Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 20:43
          Raczej dla kasy, podejrzewam.
          • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 09:18
            aż tak nisko upaść? straszne
            • lunaparksw Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 10:27
              Czemu telewizja ma pokazywać tylko tych lepiej radzących sobie, zamiast różnorodności?
      • semihora Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 14:39
        >widać że robi co może

Robi co może? Też nie jest jakoś wybitny...
    • aguar Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:41
      Żyła (dobrze) skacze w RAW AIR.
      • aguar Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 19:44
        Czyżby wybór piosenki był nawiązaniem do tego? www.youtube.com/watch?vshockew_wM93VXI
    • maslova Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 20:36
      W końcu to nie jest prawdziwy turniej tańca, tylko program rozrywkowy. Lata temu zdarzało mi się oglądać TzG i nie zawsze do kolejnych etapów przechodziły pary, które tańczyły najlepiej, ale te, które wzbudzały najwięcej emocji. Nie jestem fanką J. Żyły, mam do niej stosunek obojętny, ale dla niej jest to pewnie przygoda, okazja do zaistnienia i zarobku, wykorzystanie chwili popularności, która pewnie niedługo się skończy. Umiejętność tańca nie ma tu żadnego znaczenia.
      • rosapulchra-0 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 10:21
        Dokładnie.
      • mamaaspiama Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 11:02
        "W końcu to nie jest prawdziwy turniej tańca, tylko program rozrywkowy. "

Jasne, ale obciach powinien mieć swoje granice. Jeszcze rozumiałabym gdyby pani Justyna dawała coś w zamian - humor, barwną osobowość. Ale tu nie ma nic...
        Mnie jeszcze ubawiło, że przedstawia się ją jako "blogerkę kulinarną".
        Ktoś widział jej bloga? Oraz nagrania na YT?
        Ja tak...
    • martaesz Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 20:46
      A co jej tam wisi po bokach ,fałdy ,jakieś obciążniki? A tańczy tak jak pozuje do playboya.
    • szpil1 Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 21:00
      Brak intelektu + silne parcie na szkło + brak samokrytyki.
    • dziennik-niecodziennik Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 21:34
      Tancerka z niej marna, ale mysle ze jury sie ciut uwzielo. Golota tanczyl tak samo, ale nad nim sie Mamba rozplywala. Obiektywnosci za grosz.
    • lot_w_kosmos Re: Żyła "tańczy" w TzG 17.03.19, 21:36
      Kasa, wiadomo.
    • maggi9 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 10:00
      O boże jakie to jest wyborne big_grin popłakałam się ze śmiechu. Serio, nigdy nie oglądałam tego programu, a o tej Pani czytam tylko na Pudelku.
      Że ona jest...dziwna to wiadomo było od dawna ale ten występ. O mamo...
      Jak dla mnie niezbyt lotna, brak jej odrobiny samokrytyki ale parcie na szkło ma mocne.
    • forumologin Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 10:19
      moze wziela udzial w programie by sie nauczyc tanczyc?wink w koncu w praktyce to codzienne intensywne zajecia indywidualne a do tego dostaje chyba sporo pln. Z drugiej strony ta pani juz wczesniej pokazala ze sie nie boi publicznej kompromitacji uncertain

• 45rtg Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 10:20
      piekna_remedios4 napisał(a):

> Dlaczego ona sobie to robi? Jest jakąś masochistką czy ma tak duże parcie na sz
      > kło, czy jest tak głupia, żeby nie wiedzieć, iż jest pośmiewiskiem? Chyba miała
      > jakieś pojęcie o sobie zanim zaczęła występy, rozumiała, że jest kłodą, która
      > nigdy niczego nie zatańczy...I co, po co jej to było?

Tak prawdę mówiąc, to ona rzeczywiście jakaś drewniana, ale za to pan chyba jeszcze gorszy, bo wygląda, jakby się urwał z ministerstwa głupich kroków.
      • mamaaspiama Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 11:04
        "ale za to pan chyba jeszcze gorszy, bo wygląda, jakby się urwał z ministerstwa głupich kroków."

No kurczę, człowiek musi tańczyć za siebie, za kij od miotły, który mu przydzielono i jeszcze opowiadać jak fantastycznie mu się z Justynką pracuje i jaką to ona na próbach jest świetną tancerką. Miej litość wink
    • ykke Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 11:05
      Mówcie co chcecie, ale w Baranskim też gorącą krew nie plynie. Jakaś porażka ta salsa. A tak w ogóle muzyka w TZG jest beznadziejna. Gdyby mi takie latino zapodali jak ta przeróbka oczu zielonych to bym nawet ochoty na taniec nie miala. Przecież muzyka ma porywac. Pierwsze dwie edycje miały super aranzacje muzyczne. Typowe dla każdego stylu. Dupa sama tanczyła na kanapie.
    • chloe30 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 14:26
      A oglądał ktoś może inne występy i zdradzi mi co Radwańska ma z wymową? Ona ma aparat? Czy zły zgryz?
      • mikk25 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 15:15
        Zrobiła sobie usta.
        • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 17:17
          no i cóż z tego? to nie wpływa na wymowę przecież
    • semihora Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 14:36
      Gdyby mi zechcieli płacić za brak moich umiejętności tanecznych... Ech. Też bym mogła potańczyć tongue_out
    • mama-ola Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 14:43
      Pamiętam, że jak Tuskówna była w TzG, to też wszyscy krytykowali, że nie umie tańczyć. Po tych krytycznych artykułach myślałam wtedy, że na jej miejscu bardzo bym się wstydziła i marzyłabym, żeby jak najszybciej odpaść. Obejrzałam z ciekawości jeden odcinek, żeby zobaczyć, jak to wygląda, a tam Tuskówna tańczy, jury krytykuje, potem zachęcają do głosowania (smsami), a ona rączki składa w błagalnym geście do telewidzów i prosi o głosowanie na nią! Czyli nie czuła wstydu, jaki ja bym czuła w jej sytuacji. Widocznie celebryci mają to amputowane.
    • fornita111 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 15:25
      Sztywna, ale nie ma tutaj z czego sie zasmiewac, ani czym sie zenowac tongue_out W moim odczuciu nic nie przebije zalosnosci tanca Conrado Moreno w zeglarskim stroju, to bylo jak z sennego koszmaru. Na rozneglizowana Gwit tez sie patrzec nie dalo. Zyla w kategorii najwiekszy obciach TzG nie ma sznas nawet na pierwsza piatke tongue_out
      • lunaparksw Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 15:34
        Gwit nie wypadało hejtować bo jest gruba, więc pod politycznie poprawną ochroną. Żyłę i tak nie lubianą hejtować można, choć nie tańcuje gorzej od Gwit lub innych lubianych choć ciężkawych w krokach gwiazd.
      • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 17:16
        aż zaczynam żałować, że nie oglądam tego programu!
        Zatrzymałam się gdzieś na Rusinowej może...? Pewnie dlatego tak mną wstrząsnęło to mizerne dziewczę
        • beata985 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 18:36
          zawsze możesz nadgonic na playerze czy innej ipli ...nie wiem gdzie to teraz leci...
          ech....gdzie pierwsze sezony...to se ne vrati sad
          • fornita111 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 18:45
            Ja nie widzialam pierwszego sezonu, ale drugi- tam gdzie Cichopek z Foremniak byly w fianle- byl naprawde fajny. Potem ogladalam juz wyrywkowo, pojedyncze odcinki. Np wyznania Rusin o tym jak odnalazla swoja kobiecosc znam tylko z pudla, ale kurcze... to jest prawdziwa zenada. A nie tam nieudolne tancowanie.
            • piekna_remedios4 Re: Żyła "tańczy" w TzG 18.03.19, 20:53
              Im późniejsze sezony tym chyba właśnie mniej tych dobrze tańczących „gwiazd” było do zaproszenia. Teraz to ani gwiazdy ani taniec. Foremniak i Cichopek były naprawdę dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka