abiszag.4 11.04.19, 07:36 Czy ktoś mnie zatrzyma? Będzie tęsknił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc OK 11.04.19, 07:51 abiszag.4 napisała: > Czy ktoś mnie zatrzyma? > Będzie tęsknił? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
uomo_dos Re: Odchodzę z forum 11.04.19, 08:26 Nie znam Cię, nie rozpoznaję forumek po nickach, ale o ile nie jesteś trollem/bootem, to zostań! Na razie muszę dopieścić trochę nauczycieli i dzieciakami się zająć, ale obiecuję, że zwrócę na Ciebie uwagę, jak już strajk się skończy A dlaczego odchodzisz? Ktoś Cię wkurzył? Czego oczekujesz od forum, od ematek? Na razie jak rasowa matka-polka utulam i idę zupę gotować, ale obiecuję, że wrócę ps Ja też ostatnio odeszłam, ale tak po angielsku. Po roku z okładem wróciłam i znowu jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiszag.4 Re: Odchodzę z forum 11.04.19, 10:18 Chyba dorastam bo trolling już mnie powoli przestaje bawić. A oczekuję tego samego - zabawy. Nic ponad to. Głupio mi, bom jedyna wolontariuszka ( ?) wśród stada ekspertów. I to mnie trochę peszy Nie, nie żałuję bo cóż innego miałabym robić...jakże inaczej przetrwać 8tygodniowe wakacje w Pl, u dziadków...w tej spiekocie lata P.s dlaczego właściwie odeszłaś..i z jakiego powodu wróciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
abiszag.4 Re: Odchodzę z forum 11.04.19, 17:04 Byłam pewna - ale nie... takisobienicku, czy masz dzisiaj day off? Odpowiedz Link Zgłoś