Dodaj do ulubionych

Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom?

• bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 07.06.19, 14:10
      widzę, że wyszła niezła merdeburza smile
      • hanusinamama Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 07.06.19, 14:36
        Wiesz 99% ma z ciebie bekę....jak zawsze wiec nie wiem gdzie ta burza...
      • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 07.06.19, 15:31
        bywalec.hoteli napisał:

> widzę, że wyszła niezła merdeburza smile
        >
        No przecież o to ci chodziło, prawda? Enjoy.
      • mapo0 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 07.07.19, 15:16
        Jestem przeciwny takiej propagandzie.
    • 7katipo Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 07.06.19, 19:48
      Nie mam, za przeproszeniem, stosunku. Bo nie wiem, co to jest homopropaganda. Promocja serków homogenizowanych, czy coś? uncertain
        • katja.katja Re: 07.06.19, 20:28
          Tęczowy Miś z Okienka.
          W dodatku "Pocalujcie Misia w dupkę" będzie miało tu drugie dno...
        • alicia033 Re: 07.06.19, 21:59
          majenkir napisała:

> Na przyklad to:
          ....

poor you, sprawdź w słowniku co znaczy słowo "propaganda", bo jak widać, znowu nie ogarniasz tematu, majenkir.
          • atrybutami Re: 08.06.19, 11:40
            Piętnuje.
            Ostro.

Uświadamiam i gromie, że homofilia to zaburzenie. Ze to chore.

Niechby spróbowali zorbic propagandę w szkole to wywróciła bym do góry nogami.

Nie ma przyzwolenia dla zboczenia (często to powstarzam i dzieci jak widzą w tv rozmowy o homofilii to same cytują😉)
            • malwi Re: 08.06.19, 12:21
              atrybutami napisała:

> Piętnuje.
              > Ostro.
              >
              > Uświadamiam i gromie, że homofilia to zaburzenie. Ze to chore.
              >
              > Niechby spróbowali zorbic propagandę w szkole to wywróciła bym do góry nogami.
              >
              > Nie ma przyzwolenia dla zboczenia (często to powstarzam i dzieci jak widzą w tv
              > rozmowy o homofilii to same cytują😉)

Podobnie 😁
    • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 09:08
      super_hetero_dyna napisał(a):

> Kropki oddzielające poszczególne składniki wyrazu musiały być, bo całego słowa
      > tutejsze tytanki intelektu by nie ogarnęły. smile

No prosze, jaki tytan chamstwa nam sie trafil. Niedoscigly wzor. Mozesz byc dumny z pierwszego miejsca.
      • super_hetero_dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 09:35
        No tak. Bo zauważenie nienachalnej inteligencji rozmówczyń to przecież chamstwo. No, jak można?
        Ale czym Wy się właściwie różnicie od bohaterek niżej wklejonego filmiku?
        • 7katipo Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 13:04
          To co tu robisz?
          • super_hetero_dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 14:46
            Czekam na tramwaj.
            • asia.sthm Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 14:56
              Ty dynka do Brazylii na karnawal jedz, bedziesz mial piorka - tu sie najwyrazniej marnujesz chlopie.
              • super_hetero_dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 18:19
                Czytaj słowniki, bo inaczej tylko robota w zieleni miejskiej. Wiesz już, co to homo sapiens?
    • julita165 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 15:14
      Moje dziecko l. 7 ostatnio chodziło po domu i krzyczało LGBT. Wiadomo, dziecko w tym wieku to gumowe ucho, coś gdzieś usłyszy i potem powtarza nawet jeśli nie wie co mówi. Wyjaśniłam w bardzo prosty sposób ( że to para składająca się z osób ej samej płci, panowie to geje, panie nazywają się lesbijkami, LGBT to skrót od angielskiej nazwy takich osób, że takie pary się zdarzają choć rzadko, przeważająca większość ludzi tworzy pary składające się z osób płci przeciwnej ), syn spytał tylko czy oni mogą mieć dzieci, powiedziałam, że nie, do posiadania dziecka, tak wśród ludzi, jak i zwierząt potrzebna jest para pan + pani, samiec + samica. Koniec kropka, więcej go nie interesowało, do tematu nie wraca. Uważam że dziecku trzeba takie sprawy wyjaśniać jeśli pyta ale powinien to robić rodzic.
      • propae [...] 08.06.19, 18:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 19:13
      Nie chce mi się znowu strzępić języka, więc dam głos Ziemkiewiczowi:
      chcę powiedzieć mocno i wyraźnie: z LGBT trzeba walczyć! To nie są ludzie dobrej woli, ale nowi bolszewicy, nowi naziści, którzy chcą nas zniszczyć w imię swojego obłędnego ideolo. Podkreślam – mówię o zwalczaniu LGBT, ideolo, nie homoseksualistów. Bo w LGBT wcale nie chodzi o homoseksualizm, tak samo jak w komunizmie nie chodziło o robotników, w nazizmie o sprawiedliwość dla pokrzywdzonych Traktatem Wersalskim Niemców, a w feminizmie nie chodzi o kobiety
      Aczkolwiek ja bym nie walczyła z tą propagandą przed wyborami - żądając adopcji dla homoseksualistów czy obrażając katolików sami się zaorają.
      • super_hetero_dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 19:28
        Oczywiście, że nie chodzi o żadnych homoseksualistów. Homoseksualiści są tylko mięsem armatnim w neobolszewickiej rewolucji. Ich los jest nie do pozazdroszczenia, podobnie jak los ukraińskich chłopów, także będących przedmiotem czułej opieki rewolucjonistów.
        Na końcu z tego armatniego mięsa zrobią konserwy dla psów.
      • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.06.19, 22:34
        Akurat Ziemkiewicz jest zerem, a nie autorytetem.
        • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 08:10
          iwles napisała:

> Akurat Ziemkiewicz jest zerem, a nie autorytetem.

Klasyka marksistowskiej ideolo - nieistotne co jest napisane, ale kto to napisał.
          Robisz to już całkowicie bezwiednie.
          • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 11:29
            To, co powiedzial Ziemkiewicz potwierdza moje zdanie: jest zerem. Nie dziwne, ze akurat dla ciebie jest autorytetem.
        • dziubakova Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:03
          Dla ciebie zerem dla mnie bohaterem
          I dziękuję mu za to! (serduszko)
      • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 08:37
        To jest wprost fascynujące, jak PiSS stworzył potwora zwanego LGBT, a prawackie tłuki w niego uwierzyły i histeryzują.
        • 1matka-polka Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 08:50
          LGBT robi sie strasznie nachalne, kiedy sie rozpaskudzi: protestuja przeciwko roznicom miedzy kobietami a mezczyznami😆
          m.cda.pl/video/33095801c
          • katja.katja Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:02
            Moim zdaniem największe problemy ci ludzie mają w krajach islamskich, nierzadko grozi im za to śmierć lub więzienie. Czemu te wszystkie organizacje nie skupią się na obronie ich tam gdzie faktycznie jest bardzo źle?
            • 1matka-polka Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:07
              No bo to daleko i tam nie mieszkaja?
              • katja.katja Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:21
                1matka-polka napisała:

> No bo to daleko i tam nie mieszkaja?

Ale jestem głupia! No faktycznie przecież.
                • 1matka-polka Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:23
                  🤣
              • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 11:37
                A raczej dlatego, że tam za pomysł takiej homoparady - poszliby siedzieć w najlepszej opcji.
                • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 12:33
                  A ty za swoje poglady i religie dostalabys w czape, w najlepszym razie. Wiec nie wiem, co chcialas udowodnic.
                  • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:04
                    To, że dać palec, to zabiorą rękę. Niech tam powalczą, jak tacy odważni
                    • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 22:47
                      Moj boze, jakiz to palec swoj ty dalas?
                      • aga_mon_ber Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 10.06.19, 19:06
                        Nie udawaj głupiej, bo doskonale wiesz o co chodzi arwenie.
                        Czepiasz się w wiadomym celu.
                        • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 10.06.19, 19:31
                          Ale ja jestem ciekawa, co Arwena odpowie. I dlatego nadal czekam.
                    • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 10.06.19, 19:20
                      arwena_11 napisała:

> To, że dać palec, to zabiorą rękę. Niech tam powalczą, jak tacy odważni

Walczą. Narażając życie niekiedy. Głupio, co?
            • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:09
              Gdybyś, rzewny trollu, trochę się interesował światem, zamiast siedzieć od rana do wieczora na forum i rozwalać wątki, tobyś wiedział, że owszem, tak się dzieje. Ot, przykład Brunei, międzynarodowe kampanie i potężny nacisk. Ale jak mówię, musiałbyś czasem stąd wyleźć i coś poczytać, zamiast jedynie nieudolnie jątrzyć.
              • katja.katja Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 09:43
                Zainteresowanie czy i jak organizacje LGBT pomagają gejom w innych krajach to jątrzenie?
                Nie jestem trollem, jestem osobą z krwi i kości jak Ty, możesz nie lubić i nie szanować moich poglądów, ale czy chcesz tego czy nie jestem człowiekiem, nie trollem.
                Nazywając mnie trollem zachowujesz się jak Hitler, który też nie uważał Żydów za ludzi lub jak skrajna rasistka, która nie uważa ciemnoskórego za człowieka, naprawdę chcesz tego?
                • dziubakova [...] 09.06.19, 13:02
                  • cosmetic.wipes Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:27
                    dziubakova napisała:

> Udowadniam że zboczenie to Zboczenie.

Tak szanujesz to zboczenie, że aż trzeba było użyć dużej litery?

> na ostatnim weselu rozwiano o homo-patologii, a syn powedizal żeby się przesta
                    > li, bo go mdli

Ale co rozwiano? I twój syn powedizal czy polizał?

>
                    > Umiem wychowywać dzieci😇

Pisać po polsku niestety nie umiesz.
                • olena.s Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:12
                  Nie bełkocz, koleś.
                  Za to, jak jesteś postrzegany (a w efekcie - z jakimi reakcjami się stykasz) odpowiadasz wyłącznie ty i twoja trollowska przeszłość, guzik mnie obchodzi, czy jest ona rezultatem uprawianego zawodu czy spaczonego umysłu.
                  Nikt cię nie krytykuje za pochodzenie z nizin, z Nowej Huty, za płeć, za narodowość. Trollowanie to twój wybór.
                  • super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 10:03
                    > Trollowanie to twój wybór.

Zatem tak samo można krytykować homoseksualistów za homoseksualizm, bo to także wybór.
                    • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 11:05
                      super.hetero.dyna napisał:

> Zatem tak samo można krytykować homoseksualistów za homoseksualizm, bo to także
                      > wybór.

i tu się bardzo mylisz.
                      gdyby orientacja seksualna była świadomym wyborem, to ty musiałbyś brać pod uwagę w swoich wyborach, związek homoseksualny. Dlaczego wybrałeś kobietę ? To był twój świadomy, przemyślany wybór ? Nie żadna miłość, nie pożądanie, nie żadne inne uczucia, tylko zwykła kalkulacja, żeby być z kobietą ?

• super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 11:41
                        Nie jesteś na bieżąco. Pogląd, jakoby homoseksualizm stanowił cechę wrodzoną, obowiązywał według starej mądrości etapu. Obecnie jest to już nieaktualne. Pozwól, że zacytuję Ci wypowiedź jednej z nagranych ukrytą kamerą "edukatorek seksualnych":

"Po jednej stronie skrajnej jest heteroseksualizm, po drugiej stronie, na drugim końcu jest homoseksualizm, na środku mamy biseksualizm i tak naprawdę, z biegiem lat, możemy się bardziej zbliżać w jedną stronę albo trochę bardziej w drugą stronę. To nie jest tak, że po prostu urodziliśmy się i przez całe życie podobają nam się te same osoby."

Kto jak kto, ale seksedukatorki z pewnością są doskonale wyszkolone i wyedukowane, zgodnie z bieżącą mądrością etapu i najnowszymi odkryciami teorii dżender, bo przecież innych by do szkół nie wysyłano, prawda?
                        • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:29

dyńka, kiedy nauczysz się czytać ze zrozumieniem?
                          Przecież cytowany przez ciebie fragment dotyczy biseksualności i przechylaniu się raz w jedną, raz w drugą stronę i wyborów osób bi.

• super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:35
                            To, co teraz robisz, nazywa się dorabianiem teorii. Nie kupuję. Edukatorka mówi wprost, że preferencje seksualne nie są wrodzone. Nie uda Ci się tego zamotać.
                            • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:59

czyli jednak nie czytasz/słuchasz ze zrozumieniem uncertain

• super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 13:48
                                Ja rozumiem, co słyszę. To Ty nie potrafisz poradzić sobie z dysonansem poznawczym. big_grin
                    • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 11:15

> > Trollowanie to twój wybór.
                      >
                      > Zatem tak samo można krytykować homoseksualistów za homoseksualizm, bo to także
                      > wybór.

Chcesz powiedzieć, że WYBRAŁEŚ sobie życie z kobietą, choć mogłeś bzykać mężczyznę?
                      • super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 11:44
                        Tak, bez najmniejszych wątpliwości wybrałem sobie życie z kobietą. W dodatku wciąż jedną i tą samą. big_grin
                        • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 11:59
                          Aha... Skoro sobie wybrałeś, to musiał być w twoim życiu moment, gdy stanąłeś przed wyborem, czy chcesz być gejem, czy hetero. Kiedy to było?
                          • super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:37
                            Po pierwszym razie. Powiedziałem sobie - to mi się podoba i tego się będę trzymał. big_grin
                            • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:42
                              Czyli jesteś biseksualny. Dzięki, długo czekaliśmy na twój coming out.
                              • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:48
                                sumire napisała:

> Czyli jesteś biseksualny. Dzięki, długo czekaliśmy na twój coming out.

A Ty jesteś zacofana czy postępowa, to znaczy wierzysz w gen homoseksualizmu, czy raczej w najnowsze badania naukowe gender studies, że każdy sobie wybiera swoją "orientację"?
                                • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:51
                                  Ale rozumiesz, że to dotyczy osób biseksualnych? Czy też wierzysz w to, że na jakimś etapie życia wybrałaś sobie, kto cię będzie chędożył?
                                  • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:53
                                    sumire napisała:

> Ale rozumiesz, że to dotyczy osób biseksualnych? Czy też wierzysz w to, że na j
                                    > akimś etapie życia wybrałaś sobie, kto cię będzie chędożył?

Yyyyy, obawiam się, że najnowsze badania wskazują, że każdy z nas jest biseksualistą big_grin

• sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:57
                                      No i? Ja z tym najmniejszego problemu nie mam, a ty?
                                      • super.hetero.dyna Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 13:54
                                        Ależ masz problem. Z wciskaniem politgramoty, że nie wolno dyskryminować "odmiennych orientacji", bo to cecha wrodzona. Otóż wolno, bo nie ma obowiązku wybierać sobie "odmiennej orientacji".
                                        QED
                                        • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 14:36
                                          Zmień leki, dynia.
                                          A w ogóle to orientacja biseksualna to nie jest wybieranie sobie orientacji, tylko wybieranie sobie partnera.
                                          Bredzicie z piepe aż miło, w ogóle nie zauważając, że argument o wybieraniu sobie orientacji uderza w was samych, bo mogliście przecież wybrać inaczej i teraz byście się gzili w parach jednopłciowych.
                                          • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 14:54
                                            sumire napisała:

> A w ogóle to orientacja biseksualna to nie jest wybieranie sobie orientacji, ty
                                            > lko wybieranie sobie partnera.
                                            > Bredzicie z piepe aż miło, w ogóle nie zauważając, że argument o wybieraniu sob
                                            > ie orientacji uderza w was samych, bo mogliście przecież wybrać inaczej i teraz
                                            > byście się gzili w parach jednopłciowych.

Hehe, nieźle ci to namieszało w przekazie, c`nie? big_grin
                                            Teraz będzie, że orientacja to jest co innego niż wybór partnera? Co jeszcze wymyślisz? big_grin
                                            A jeśli chodzi o mnie to oczywiście uważam, że tzw. orientacja nie jest tyle kwestią wyboru, co przypadłością, którą można się zarazić, ewentualnie przypadłością, którą można nabyć w sprzyjających (a raczej niesprzyjających) warunkach.
                                            Homoseksualizm jest o tyle wrodzony, że jego wykształceniu sprzyjają osobnicze cechy osobowości i temperamentu (np. wrażliwość, nieśmiałość), niemniej w połączeniu z pewnymi doświadczeniami życiowymi.
                                            To co wymyśla genderyzm w zalezności od mądrości etapu jest kompletną brednią.
                                            • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 14:55
                                              tzw. orientacja homoseksualna*
                                            • sumire Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 15:05
                                              dramatika napisał(a):

> Hehe, nieźle ci to namieszało w przekazie, c`nie? big_grin

Chciałabyś.

> Teraz będzie, że orientacja to jest co innego niż wybór partnera? Co jeszcze wy
                                              > myślisz? big_grin
                                              > A jeśli chodzi o mnie to oczywiście uważam, że tzw. orientacja nie jest tyle kw
                                              > estią wyboru, co przypadłością, którą można się zarazić, e
                                              wentualnie przypadłoś
                                              > cią, którą można nabyć w sprzyjających (a raczej niesprzyjających) warunkach.

Pieprzysz, dziecko. Gdyby orientacją można było się zarażać, od dawna byłabym homo - mieszkałam pod jednym dachem z gejami i lesbijkami, spałam z nimi nawet w jednym łóżku niejeden raz. I kurde nic. Chyba mam przeciwciała.

> Homoseksualizm jest o tyle wrodzony, że jego wykształceniu sprzyjają osobnicze
                                              > cechy osobowości i temperamentu (np. wrażliwość, nieśmiałość),

Jeśli myślisz, że geje są wrażliwi i nieśmiali, i dlatego zostali gejami, to chyba bardzo niewiele takich osób w życiu spotkałaś. Na wszelki wypadek, jeśli jakiegoś kiedyś jeszcze spotkasz, upewnij się, żeby cię nie dotykał, bo cię gejostwem zarazi i trzeba będzie ponownie wyborów życiowych dokonywać.

niemniej w połąc
                                              > zeniu z pewnymi doświadczeniami życiowymi.
                                              > To co wymyśla genderyzm w zalezności od mądrości etapu jest kompletną brednią.

Jakich to doświadczeń życiowych trzeba, by zostać gejem?
                                              • dramatika Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 15:08
                                                sumire napisała:

> Jakich to doświadczeń życiowych trzeba, by zostać gejem?

www.homoseksualizm.edu.pl/co-mowi-nauka/homoseksualizm-geneza/175-homoseksualizm-jako-zaburzenie-tosamoci-pciowej-teoria-interakcyjna
                                                3dno.pl/homozagadka/#more-3130
                                                • madami Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 15.06.19, 13:08
                                                  Ciekawe co się dzieje w małpich rodzinach, że są małpy o orientacji homo?
                                    • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:58
                                      dramatika napisał(a):

> Yyyyy, obawiam się, że najnowsze badania wskazują, że każdy z nas jest biseksua
                                      > listą big_grin

tak jak myślałam, co nieco ci się miesza.
                                      "trójkąciki" nie świadczą o tym, że bohaterowie są homoseksualni.
                                      Do tego potrzebne jest coś więcej, dużo dużo więcej. Serio serio big_grin

• madami Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 15.06.19, 10:07
                                        Bo ona ciągle o seksie - taka fiksacja wink

Orientacja seksualna to przede wszystkim uczucia ( jak widzimy że dramatice obce bo nie ma tutaj zupełnie o tym mowy, za to ciągle pojawia się wątek seksualny) uczucie zakochania, miłości i stworzenie na tej podstawie związku - tak teoretycznie wygląda małżeństwo, strefa seksualna dopełnia strefę uczuciową. Dokładnie to samo dzieje się w związkach homo. Homo zakochuje się w osobie tej samej płci, zakochuje, fascynuje i pożąda osobę tej samej płci. To nie są seksualne eksperymenty tylko konkretne nakierowanie uczuciowe
                                        • super_hetero_dyna [...] 15.06.19, 15:27
                                          • mamaaspiama Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 09:32
                                            "Przy czym homoseksualiści mają uczuciowość w trybie turbo. Rano zakochują się, fascynują i pożądają jednej osoby tej samej płci, a wieczorem następnej. "
                                            LOL 😂😂😂
                                            Czerpiesz "wiedzę" z "Lubiewa"?
                                            • morekac Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:34
                                              Może z własnych doświadczeń.
                                • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:55

możesz rozwinąć swoją myśl? bo chyba mylisz pojęcia.

• iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 14.06.19, 12:50

> Po pierwszym razie. Powiedziałem sobie - to mi się podoba i tego się będę trzym
                              > ał. big_grin

czyli tak naprawdę nigdy nie czułeś fizycznej fascynacji kobietami ?
                • asia.sthm Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:35
                  katja.katja:
                  > Nazywając mnie trollem zachowujesz się jak Hitler, który też nie uważał Żydów za ludzi lub jak skrajna rasistka, która nie
                  > uważa ciemnoskórego za człowieka, naprawdę chcesz tego?

To jest chyba kwintesencja twojej trollowatej mentalnosci - tylko troll takiego fikolka mozgiem wykona - taaa hitler samym nazywaniem sie zajmowal i wslawil.
                  Ty katia jestes zdrowym trollem a nie chorym czlowiekiem.
        • olena.s Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 13:14
          >a prawackie tłuki w niego uwierzyły i h<
          Moim zdaniem to rezultat niepewnej siebie męskości, oraz zakorzenionemu poglądowi, że bycie kobietą jest gorsze i degradujące. W sumie żałosne.
          • madami Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 15.06.19, 13:21
            A niepwena męskość wynika za sposobu wychowywania chłopaków do rywalizacji zamiast do współpracy. Wieczna rywalizacja wcześniej czy później zaowocuje kompleksami. Jesteśmy narodem kompleksiarzy...
    • lilia.z.doliny Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 09.06.19, 14:16
      Stosunek do homopropagandy mamy pozytywny. za godzine, par example, moj dwunastolatek ma choralny wystep w miejskim parku, gdzie da upust swoim wokalnym potrzebom. Koncert promuje nurt lgbt.
      Dzieci spiwaja w chorze koscielnym, oklaskiwac je bedzie pani proboszcz wraz z małżonką. Oraz reszta mojego prowinconalnego zadupia. Chodzi oczywiscie o kosciol anglikański
    • aga_mon_ber Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 10.06.19, 07:27
      Bo dzieci tego nie rozumieją. W szczególności małe dzieci.
      Młodzież, to już inna bajka.
    • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 02:55
      Ostatnie wydarzenia pokazują ze za brak zgodności z homopropaganda można nawet zostać zwolnionym z pracy w szwedzkiej (!) firmie.
      • asia.sthm Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 11:57
        > za brak zgodności z homopropaganda można nawet zostać zwolnionym z pracy w szwedzkiej (!) firmie.

I cale szczescie, inne firmy tez podejma walke z homofobia - homofob niech sie leczy az sie wyleczy.
        • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:16
          poki Co Polska to wolny kraj, a nie lewacko-muzułmański kalifat i istnieje wolność pogladow. Jeśli ktos nie popiera aktywizmu LGBT to nie jest powód do zwolnienia z pracy.
          • nutella_fan Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 16:21
            Teraz to cenzura jak za komuny, kto nie z nami to przeciw nam. Pozdrawiam bywalec smile
            • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 16:53
              nutella_fan napisała:

> Teraz to cenzura jak za komuny, kto nie z nami to przeciw nam. Pozdrawiam bywal
              > ec smile

Wyglada na to, ze Ikea ma dużo wspólnego z działaniem partii komunistycznej. Również pozdrawiam Cie Nutello! smile
              • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 17:04
                Czy z komunizmem - nie wiem. Z nazizmem na pewno ma wiele wspólnego. W końcu założyciel był nazistą.
          • asia.sthm Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:28
            bywalec.hoteli:
            > poki Co Polska to wolny kraj, a nie lewacko-muzułmański kalifat i istnieje wolność pogladow.

Ten zart zupelnie ci sie nie udal - Kain zabil Abla za takie dowcipy.
            Sprobuj wywalic Ikea z Polski, Polske wywalic z Europy i ogrodzic murem, takim jak chinski zeby z kosmosu bylo widac. Cholera wie z jakimi ideami ufoludki najada i beda nimi epatowac.

> Jeśli ktos nie popiera aktywizmu LGBT to nie jest powód do zwolnienia z pracy.

Jak sie okazalo to jest powod, bo gdy ktos nie popiera to nie musi tym epatowac, ha ha ha, epatowanie jak widac jest zabojcze tez w druga strone.
            Jesli ktos epatuje homofobia cytujac z Biblii zbrodnicze idee to niech nie liczy ze mu to ujdzie na sucho - z Biblii trzeba umiec korzystac z glowa. W pracy sie idiocie Testamentow zachcialo - niech pracuje na plebanii.
            • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 18:12
              Twoje argumenty nie trafiają do mnie. Zobaczymy co powie sąd o tej sprawie.
              • asia.sthm Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 19:25
                To co ty nazywasz propaganda madrzy ludzie nazywaja edukacja edukacja edukacja.
                • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 21:47
                  Edukacja za pomocą nachalnej propagandy w książeckach dziecięcych tudzież nachalnej propagandy w miejscu pracy, włącznie ze zwalnianiem osób nie poddającej się tej propagandzie?
                  • olena.s Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 23:18
                    Byłbyś tak uprzejmy odpowiedzieć na moje proste i precyzyjne pytanie?
        • nutella_fan Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 16:20
          Homoseksualizm też można leczyć, przynajmniej próbować.
      • morekac Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:12
        To nie była niezgodność z homopropagandą, tylko teksty nawołujące do mordowania homoseksualistów. Cóż z tego, że cytaty?
        • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:17
          Nie było tak. To były cytaty z Biblii ktore nie oznaczały namawiania do działania.
          • morekac Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:33
            Mimo wszystko wypadałoby panować nad tym, co się wrzuca do sieci czy gdziekolwiek w przestrzeń publiczną, zwłaszcza pod swoimi osobistymi, łatwymi do namierzenia danymi. I że różnie może to być odebrane przez pracodawcę czy przyszłego pracodawcę.
          • kropkacom Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:37
            A po co te cytaty?
          • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 15:11
            bywalec.hoteli napisał:

> Nie było tak. To były cytaty z Biblii ktore nie
            > oznaczały namawiania do działania

Bywalcu,
            Szczęśliwy, kto schwyci i rozbije o skałę twoje dzieci
      • angazetka Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:24
        Za mowę nienawiści tak konkretnie. Zgroza po prostu.
    • nutella_fan Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 06:55
      Ja swoim wręcz mówię, że jesteśmy przeciwko propagandzie lgbt. Ostatnio same powiedziały, żeby do Ikea już nie jeździć.
      • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 11:39
        Fajnie Nutella, ze się odzywasz.
      • morekac Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 12:29
        Na wielodzietnych przestrzegają się przed niektórymi złymi liceami w Warszawie. Złymi ze względu na "lubienie tęczowych". Paranoja to jednak ciężka sprawa.
        • nutella_fan Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 16:23
          W punkt, dla mnie takie tęczowo zboczone licea są out. Znaczy, absolutnie nie będziemy ich za kilka lat uwzględniać w rekrutacji. W swoim czasie zasięgnę języka, gdzie zboczone ideologie są promowane.
          • morekac Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 17:41
            Szczerze? Niespecjalnie kierowałabym się ich opiniami.
            Jeziorańskiego polecali ze względu na katechetę...
            • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 17:48
              dla mnie śmieszne jest te ich wyliczenia. 50-60 uczniów na 600- się wypowiedziało i już szkoła wspierająca big_grin, big_grin

Na liście jest szkoła córki - jakoś nie zauważyłam żeby coś robili w tym temacie ( na szczęście ). Za to wiem, że żadni tęczowi edukatorzy nie wejdą do szkoły bez zgody rodziców.
              • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:16
                arwena_11 napisała:

>Za to wiem, że żadni tęczowi edukatorzy nie wejdą do szkoły bez zgody rodziców.

Akurat nie rodzice o tym decydują. Zresztą nie sądzę, aby była jednomyślność w tym temacie. Czemu twoje zdanie miałoby być ważniejsze od zdania innych rodziców?
                Możesz nie wyrazić zgody na uczestnictwo. Tak jak jest w przypadku WDŻ. Nic więcej.
                • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:39
                  Sądząc po dyskusji w klasie córki - tam na pewno nie będą prowadzić zajęć.
                • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:41
                  Czyli mogę się nie zgodzić - od kogo więc zależy uczestnictwo jak nie od rodziców?
                  • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 19:20
                    Napisałaś: "Za to wiem, że żadni tęczowi edukatorzy nie wejdą do szkoły bez zgody rodziców" i tylko do tego się odniosłam. Mnie interesuje tylko to, że moje dziecko będzie mogło na takie zajęcia chodzić, bo uważam że są one potrzebne, a to co ty zrobisz mam w odwłoku.
                    • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 09:13
                      No to jest proste - jeżeli rodzice się nie zgodzą - to zajęć nie będzie.
                      Tak jak nie odbywały się zajęcia z WDŻ w klasach maturalnych u mojego syna - bo nie było chętnych na kolejną lekcję.
                      W latach wcześniejszych nie mam pojęcia, syn nie chodził. Ale chyba nie chodziła większość - bo zajęcia miały się odbywać dla chętnych z wszystkich klas na danym poziomie na 9 lekcji.
          • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 17:41
            nutella_fan napisała:

> W punkt, dla mnie takie tęczowo zboczone licea są out. Znaczy, absolutnie nie b
            > ędziemy ich za kilka lat uwzględniać w rekrutacji. W swoim czasie zasięgnę języ
            > ka, gdzie zboczone ideologie są promowane.

I bardzo dobrze. Będzie więcej miejsc dla normalnej tolerancyjnej młodzieży, a nie zboczonych homofobów.
            A promowana jest tolerancja dla mniejszości seksualnych, a nie ideologia. Po prostu stawia się homoseksualizm na równi z heteroseksualizmem. O promowaniu ideologii można by mówić, gdyby ktoś zachęcał do tworzenia związków jednopłciowych, a takie coś nie ma miejsca. Warto być przyzwoitym i starać się rozumieć o czym się pisze, a nie manipulować.
            O to własnie chodzi, że gdyby w społeczeństwie była tolerancja, to w ogóle żadne tęczowe happeningi nie byłyby potrzebne.
            • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 17:49
              Promowanie. Nikt im nic nie robi. Oni nie chcą tolerancji tylko akceptacji. A to zupełnie różne rzeczy.
              • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:01
                Nie promowanie. Napisałam wyraźnie, na czym polegałoby promowanie. Tolerancja i akceptacja owszem. O to w tym wszystkim właśnie chodzi.
                Nigdy nie pojmę, co ubędzie heteroseksualnym homofobom, kiedy będą tolerowały i akceptowały związek pary jednopłciowej mieszkającej w klatce obok.
                • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:11
                  A dlaczego mają akceptować? Wystarczy jak będą tolerować.
                  • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:29
                    Homoseksualiści oczekują takiego samego traktowania, jak jest w przypadku związków heteroseksualnych. I mają do tego prawo.
                    Nazewnictwo nie ma tu nic do rzeczy, zwłaszcza że te dwa słowa: tolerancja i akceptacja są synonimami.
                    synonim.net/synonim/tolerancja
                    • arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 18:38
                      tolerować to nie to samo co akceptować

tolerować
                      1. «odnosić się z pobłażaniem do nagannych zachowań lub zjawisk»
                      2. «godzić się na obecność jakiejś osoby mimo braku aprobaty dla niej»

sjp.pwn.pl/sjp/tolerowac;2578257.html
                      • natalia.nat Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 30.06.19, 19:14
                        Ja piszę o tolerancji.
                        Dokładnie z tego samego źródła, który podałaś:

Słownik języka polskiego PWN
                        tolerancja
                        1. «poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych»

2. «zdolność żywego organizmu do znoszenia bez szkody dla niego niektórych bodźców chemicznych, fizycznych i biologicznych»
                        3. «liczba określająca dopuszczalne odchylenie danej wielkości technicznej od jej wartości nominalnej»

• tolerancyjny • tolerancyjnie • tolerancyjność

sjp.pwn.pl/szukaj/tolerancja.html
                        oraz

Wikipedia
                        Tolerancja – termin stosowany w socjologii, badaniach nad kulturą i religią. Słowo oznacza w tym kontekście „poszanowanie czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych”[1]. W różnych językach indoeuropejskich przybiera ono niuanse, np. w angielskim w odniesieniu do ludzi oznacza on „postawę wykluczającą bigoterię lub srogości w osądzaniu innych”[2] lub ich dyskryminację. Może oznaczać również „wyrozumiałość”, „akceptację” lub „chęć zaakceptowania uczuć, zwyczajów lub wierzeń innych niż własne”

Homoseksualiści chcą, żeby traktować ich związki tak samo, jak się traktuje związki heteroseksualne.
                        Ty tylko tolerujesz (odnosisz się z pobłażaniem do nagannych (!) zachowań lub zjawisk i godzisz się na obecność jakiejś osoby mimo braku aprobaty dla niej), ale nie jesteś tolerancyjna (nie szanujesz czyichś poglądów, wierzeń, upodobań, różniących się od własnych). Stać cię na minimum. I łaski nie robisz.
                        No nie o to w tym wszystkim chodzi. Dobrze to zresztą wiesz.
                      • iwles Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 09:28
                        arwena_11 napisała:

> tolerować to nie to samo co akceptować
                        >
                        > tolerować
                        > 1. «odnosić się z pobłażaniem do nagannych zachowań lub zjawisk»
                        > 2. «godzić się na obecność jakiejś osoby mimo braku aprobaty dla niej»
                        >
                        > sjp.pwn.pl/sjp/tolerowac;2578257.html

ale ty nie aprobujesz w ogóle istnienia ? czy nie aprobujesz obecności w szkole ?

• arwena_11 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 10:11
                          Ja ich toleruję. Nie akceptuję nachalnego pchania się z informowaniem o swojej orientacji, nie akceptuję parad, nie akceptuję pchania się tęczowych do szkół, nie akceptuję tęczowej karty itd
                          • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 13:00
                            Ja rozumiem, ze istnieją osoby LGBT i szanuje, ze tacy są, nie uważam, ze da się to leczyć, ale uważam, ze nachalna propaganda typu homo w książeczce dla dzieci jest niepotrzebna i szkodliwa. Parady, marsze wg mnie niepotrzebne.
                            • olena.s Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 02.07.19, 18:11
                              Jeżeli mówimy o Lassem i Mai, to wyjaśnij proszę, co konkretnie jest "propagandą" (już mniejsza, "nachalną" czy nie.)
                              • mamaaspiama Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 03.07.19, 16:26
                                "Jeżeli mówimy o Lassem i Mai, to wyjaśnij proszę, co konkretnie jest "propagandą" (już mniejsza, "nachalną" czy nie.)"

Nachalna propaganda w Lassem i Mai 😲
                                Gdzie??????
                                • bywalec.hoteli Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 03.07.19, 20:12
                                  Nie powiem
                                • olena.s Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 03.07.19, 20:20
                                  Pisałam wcześniej.
                                  W "tajemnicy kawiarni" okazuje się, że właściciel tejże zakochał się - i nie w kelnerce starszej (która na to liczyła) ani nie w młodszej (która miała to w nosie) tylko w kelnerze. Płci męskiej. I chciał rozpocząć z nim nowe życie.
                                  Osobiście uważam, że bywalec oszalał - bo tu nie ma w ogóle żadnego odniesienia się do faktu homoseksualizmu. Ani in plus, ani in minus. Rozumiem więc, że za "propagandę" uważa właśnie ten fakt. Że sobie jakiś gej przemyka przez strony książki dla dzieci i nikt nie wytyka go palcem.
                                  Strasznie żałosna ta reakcja, ale jednocześnie przepięknie pokazuje, jak absurdalny jest tok myślowy homofobów.
    • mapo0 [...] 02.07.19, 00:29
    • riki_i Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 08.07.19, 12:26
      Nie mogę znaleźć moich wypowiedzi, czyżby poleciała cała gałąź? Memphis90 zarzuciła mi kryptogejostwo, bo zacytowałem Lwa-Starowicza i jego wypowiedź o tym, że orientacja seksualna w okresie dojrzewania jest u mężczyzn płynna i można ją ukierunkować na bi.

Więc droga oszalała z politpoprawności memphis90! Popytaj może samych gejów o to, w jaki sposób zostali gejami. Wielu z nich nie tai tego, że zostali uwiedzeni we wczesnej młodości przez pederastów. Na przykład bohater polsatowskiego dokumentu o księdzu Makulskim. Jeśli chcesz być konsekwentna , to powinnaś teraz powiedzieć, że księżulo wyświadczył temu Panu przysługę - ujawnił jego prawdziwe superego i prawdziwą orientację. Nagroda się należy ks. Makulskiemu! A co! Jak brnąć w bzdurę, to już po całości.
    • mapo0 Re: Wasz stosunek do homopropagandy dzieciom? 19.07.19, 09:43
      Szkoda, że moderacja nie wyjaśnia jakie są przyczyny usunięcia posta??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka