Dodaj do ulubionych

Małe hamburgery w Macu.

06.06.19, 20:03
Tym razem o małych rozmiarach.
Bardzo sporadycznie jadam w Macu, więc kupuję często w ciemno.
I tak - kupiłam sobie jednego hamburgera, duże frytki i colę. Zapłaciłam... 18 zł, ale myślę chociaż podjem sobie.
Hamburger mała kanapka po której byłam zwyczajnie głodna, duże frytki to jakaś garstka, może niewiele więcej.
Co jest z tym jedzeniem? Mam zamawiać zestawy XL by się najeść jak człowiek?
Ostatnio wzięłam Młodą, kupiłam dla nas po jeszcze innym hamburgerze i frytkach. Ona smutna, widać, że nie pojadła (dokupić nie mogłam bo spieszyłyśmy się do miejsca docelowego), ja też nie sad
Dla kogo te zestawy? Dla dzieci?
A co Wy kupujecie w Macu (oprócz napojów, te mnie nie interesują i lodów), że się najadacie?
Obserwuj wątek
    • agrypina6 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:12
      Ematki nie jedzą w Macu. Ematki jedzą przepyszny jagielnik. A dzieci ematek uwielbiają brokuły, czysta wodę i samo zdrowe jedzenie od urodzenia.
      • majenkir Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:35
        agrypina6 napisała:
        > Ematki nie jedzą w Macu. Ematki jedzą przepyszny jagielnik.

bo miedzy mcdonald's a jagielnikiem nic przeciez nie ma wink.
      • princesswhitewolf Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 09:04
        co to jest jagielnik?
        • triismegistos Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:55
          Ciasto z kaszy jaglanej, nazwa wskazuje, że imituje sernik.
          • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:41
            Albo piernik.
            • triismegistos Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:58
              Sam jesteś piernik trollu.
            • triismegistos Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:58
              Sam jesteś piernik trollu.
          • kanna Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:03
            Dodam też, ze jagielnik z definicji jet pyszny.
            Tajemnica pozostaje, dlaczego jak dziecko ematki go nie zje, ta jagielnik wyrzuca, zamiast zjeść sama .

Odnośnie MD - pamiętam, jak się pojawił , znajomy tam poszedł i mówi: no dobra, zjadłem, ale ta porcja to jak dla królika... Musiałbym z 5 zjeść.
      • marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:26
        No.bo pomiedzy Nie ma nic.albo eko swiry albo plebs z Maka.gratuluje czarno bialego swiata I jednoczesnie wspolczuje.
    • przystanek_tramwajowy Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:13
      Nie żryj tyle gazeciarz, bo się spasiesz. A na markowe ciuchy sportowe cię nie stać. smile
    • kalina_lin Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:15
      Najadam się kurczakoburgerem i małymi frytkami. Jak jestem bardzo głodna to biorę tortille.
      • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:20
        Za kurczakiem nie przepadam. Małe frytki to chyba garsteczka skoro duże to jakieś dwie małe garsteczki.
        Ale bym zjadła dwa hamburgery.
        Może pora zamawiać podwójne Mcroyale, właśnie widzę, że mają takie w menu.
        Na co dzień mam daleko do Maca o własnych nogach sad
    • umi Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:20
      Weź tam nie bierz dziecka jak nie musisz. Jedyną zaletą tej sieci jest to, ze się nie zatrujesz żadnym paskudztwem (wiec mozna to jesc w niektorych dziwnych krajach o dziwnych zwyczajach zywieniowych albo majac do wyboru podejrzana knajpę vs Maca). Najbardziej dopuszczalny jest chyba HappyMeal (wiem, ze nie jest pysznym jagielnikiem, ale jest w moim odczuciu chociaz trochę "zdrowszy" niz te chemiczne bułki), niekoniecznie jako główny posilek, bardziej atrakcja dla dzieciaka do odznaczenia.
      • kalina_lin Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:24
        Happy Meal to nazwa zestawu w którym są normalne produkty z menu. Mój mlody zawsze wybiera nugetsy, frytki, cole i owoce. Hamburgery mu nie smakują.
        • umi Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:45
          Tam owoce są tongue_out i sok. Więc Happy Meal "udaje" ambitniejszy posiłek. Poza tym jest Minion czy inny badziew, a dzieci tez to czasem lubia dostać. Nawet jesli zaraz pojdzie w kąt, liczy się jako szczesliwe dziecinstwo wink
          • kamin Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:05
            Piszesz wcześniej, że HM jest zdrowszy niż chemiczne bułki. Tymczasem kupując ten zestaw wybierasz właśnie wśród standardowych pozycji z menu - chemicznych bułek, nuggetsów, frytek, gazowanych napoi. Dodanie do tego zabawki oraz musu owocowego na deser niewiele w moim odczuciu wpływa na zdrowotność zestawu. Mnie akutat to powiewa, bo do Maca nie chodzę się zdrowo odżywiać, tylko wlasnie żeby zgrzeszyć, więc z premedytacją wybieram colę zamiast wody mineralnej wink
            • umi Re: Małe hamburgery w Macu. 10.06.19, 18:28
              Dlatego napisałam "zdrowszy" w cudzysłowiu.
              • umi Re: Małe hamburgery w Macu. 10.06.19, 18:32
                I nie musisz wybrac bułki. Mozesz wybrac nuggetsy (smazone w głebokim tłuszczu i tak, bardzo mało zdrowe). Ja tu nie robie reklamy Maca. To jest smieciowe jedzenie i nie ma co udawac, ze nie. Pokazuje tylko wybór miedzy dzuma a nieco mniej niz cholera jak juz ktos bardzo chce. Raz nie zawsze i od kilku nuggetsów czy frytek się nie umrze,
      • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:42
        Młoda to już spora koza, wyższa w dodatku ode mnie uncertain
        • snakelilith Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 19:24
          katja.katja napisała:

> Młoda to już spora koza, wyższa w dodatku ode mnie uncertain
          >

A co to za wyczyn być wyższym od kogoś, kto nawet 160cm nie ma?
      • szmytka1 Re: Małe hamburgery w Macu. 08.06.19, 11:10
        "Jedyną zaletą tej sieci jest to, ze się nie zatrujesz żadnym paskudztwem..."

w zeszłe lato zatrułam się tam ciastem
        • umi Re: Małe hamburgery w Macu. 10.06.19, 18:33
          W takim razie dobrze, ze jednak zazwyczaj omijam.
    • pani-nick Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:33
      Podwójnego mc royala i zjadam tylko mięso i ser. Najadam się. Jadam to rzadko. W trasach.
      • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:43
        A bułka? Kocham bułkę z mięsem i serem.
        • pani-nick Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:31
          Nie jem glutenu i pustych kalorii.
    • pyza-wedrowniczka Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:46
      Ja biorę przeważnie powiększony zestaw z McWrapem. Ale też się słabo zajadam tym, wolę KFC i ich mega pocket. Tzn z jedzeniem z fast foodow w ogóle mam tak, że jestem najedzona na 30 minut, szybko się robię głodna. To jest taki zapychacz żołądka na już.
    • mokka39 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:50
      ja biorę zwykle cheesburgera, frytki i lodowe marzenie. Też się specjalnie najedzona po tym nie czuję. Ale fakt, smaczne, mimo, że niezdrowe.
    • angazetka Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 20:51
      Tak ze dwa razy w roku małe frytki biorę.
    • mona-taran Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:31
      Ja mam tak, że co bym nie zamówiła, to zaraz po zjedzeniu nie czuję się wcale najedzona a po jakimś czasie ten syf chyba puchnie w żołądku niczym makaron z zupek chińskich, bo czuję się ciężko i pełno...
    • ichi51e Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:40
      Zobacz sobie tabele kaloryczna tych “malych frytek” “malego maca” i “malego shake’a”
      • majenkir Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:47
        Ale te ich lody nie sa wcale takie zle - 170 kalorii, ~30 g weglowodanow.
      • ginger.ale Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 23:15
        Jak ktoś jada sporadycznie taki syf, to bez przesady z tym śledzeniem tabel. Hamburgera w życiu nie jadłam, ale frytki w drodze nad morze jem bez wyrzutów sumienia.
        • dziennik-niecodziennik Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 00:24
          Wiesz ze te frytki maja wiecej kalorii i tluszczu niz hamburger?... wink
          • ginger.ale Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 00:45
            Wiem. Nie jem hamburgerów, bo śmierdzą mięsem.
            Kalorie mogłyby mieć nawet ujemne, nigdy tego nie zjem, bleee...

Frytki jadam z taką częstotliwością, że o kalorie się martwić nie muszę...jak mi 3 dzieci na talię nie zaszkodziło, to i frytki raz na ruski rok przeżyję.
            • dziennik-niecodziennik Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 00:59
              Sa z miesa, to i pachna mięsem. Nic w tym dziwnego...
              • ginger.ale Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 07:28
                Kto twierdzi, że to coś dziwnego?
                Mnie ten zapach odrzuca.
                • ichi51e Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 08:56
                  Frytki za to na roslinnym smaza... od lat wiadomo ze na wolowym tluszczu robia..
                  • princesswhitewolf Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 09:05
                    pol biedy na jakim. Najgorsze ze przez wiele godzin i sie wypala ten tluszcz i jest rakotworczy
                  • snakelilith Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:27
                    ichi51e napisała:

> Frytki za to na roslinnym smaza... od lat wiadomo ze na wolowym tluszczu robia.
                    >

Od wyczuwalnych stu lat nie smaży się już frytek na wołowym tłuszczu, przynajmniej nie w Europie. W Macu używa się w tym celu mieszanki oleju rzepakowego i słonecznikowego. Jeżeli kombinują, to dodają taniego tłuszczu palmowego, ale na pewno nie wołowego.
                    • nowaczek1 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 12:48
                      W latach 90-tych ubiegłego wieku, więc 20-25 lat temu, w barze, w którym pracowała moja ciotka, używano łoju wołowego. Do dziś pamiętam kapitalny smak tych frytek, dziś już na takie nigdy nie trafiam.
                  • wioskowy_glupek Re: Małe hamburgery w Macu. 08.06.19, 11:00
                    Nie prawda
                    • bardzo-dobry-kochanek Re: Małe hamburgery w Macu. 08.06.19, 11:07
                      wioskowy_glupek napisała:
                      > Nie prawda

No to nie czy prawda?
            • 45rtg Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 11:36
              ginger.ale napisała:

> Wiem. Nie jem hamburgerów, bo śmierdzą mięsem.

To widocznie jakieś zanieczyszczone.
    • ck2 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:48
      Zazwyczaj zamawiam zestaw wieśmak, duże frytki i woda, ewentualnie na deser lody z polewą toffi. Najadam się wystarczająco.
    • joanna266 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 21:56
      W McDonalds jadam dwie rzeczy i zawsze jestem po nich najedzona.Frytki z batata i lód śmietankowy z polewą truskawkową. Do frytek obowiązkowo śmietanowo- chemiczny sosik.No lubię co poradzić. Ale jagielnik,kotlety z kalafiora i spaghetti z cukinii jadam zdecydowanie częściej wink W sumie znów mnie na te fryty naszło. Może jutro?
      • chocolatemonster Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 23:20
        Czytalam wywiad z M.Brodka (fanka frytek) i ponoc swietnie pasuja do ...szampana. Musze kiedys wyprobowac.
        • joanna266 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 09:00
          A dzięki .wypróbujęsmile
        • berenika27 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 21:40
          Słone paluszki do szampana,
          Każda wątpliwość obgadana...

Tak mi się Maciek Balcar przypominał 😊
    • mikams75 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 22:28
      to juz lepiej kupic kebab.
      Kalorii to ten twoj zestaw malo nie mial, kebabem przynajmniej mozna sie najesc. I smakuje lepiej niz to cos w paskudnej bulce.
      • ck2 Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 22:32
        Nie znoszę kebabów. uncertain
        • chocolatemonster Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 23:19
          Bo nie jadlas z mojej 'wsi'😁
      • chocolatemonster Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 23:32
        Ech..u mnie marynuja mieso, grilluja, robia sami sos i wkrawaja mnostwo warzyw. Zazwsze zamiawiam bez frytek. Do tego cola na 'f' (taka hipsterska;smak zupelnie inny niz ta 'zwykla'). Uzalezniajace. Jadam raz na miesiac.
        • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 07:17
          Znam tę colę, droga... W upał zaszłam do jednej kawiarni (w tej konkretnej okolicy blisko sklepów nie było, a pić mi się chciało strasznie) by wziąć colę na wynos, byle tylko się napić. Była tylko friccola. 9 zł za buteleczkę taką 330 ml.
          Smak trochę inny niż coli, mi ten smak ani nie podszedł ani nie podszedł. Wypiłam bo strasznie mi się chciało pić. Jednak cena jak na smak mocno zawyżona.
          • chocolatemonster Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:34
            To nie ta cola gazet.
            • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:43
              Fritzcola? Opakowanie szklane z kapslem, około 330 ml.
              • chocolatemonster Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 18:41
                Nie. Fentimans.
      • joanna266 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 09:01
        Nie jadam mięsa i pieczywa więc kebab odpada w całości ...
        • karambola_karambola Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 09:05
          Ja przebiję wszystkich. W Macu kupuję zawsze zestaw dla dzieci i najadam się nim po kokardę. Mus owocowy oddaję dziecku. Ostatnio oddałam też pół cheesburgera. smile
          • kalina_lin Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:36
            Ja biore happy meala dla syna i zestaw 2 produktow za 6 zl czyli zwykle jakas kanapke i male frytki. Napoj z happy meala wypijamy z mlodym na spolke. Deser zabieramy do domu dla mlodszego.
            W ten sposob za srednio 22 zl jestesmy oboje najedzeni wink
          • rosapulchra-0 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:32
            karambola_karambola napisał(a):

> Ja przebiję wszystkich. W Macu kupuję zawsze zestaw dla dzieci i najadam się ni
            > m po kokardę. Mus owocowy oddaję dziecku. Ostatnio oddałam też pół cheesburgera
            > . smile
            Ja przebiję ciebie. Nigdy nie zjadłam całej porcji z zestawu dla dzieci. Dla mnie są one za duże.
        • mikams75 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 11:53
          watek jest o hamburgerze z maca...
          • joanna266 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:29
            A nie nn można bez zakładania wątku o frytkach z maca tutaj o nich napisać? Co w tym złego?
            • mikams75 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:56
              oczywiscie, ze mozna, tylko zastanowila mnie logika pisania w watku u hamburgerze, ze nie jadasz kebabow, bo maja w skladzie chleb i mieso, wiec to nie jest opcja dla Ciebie zamiast hamburgera.
              • joanna266 Re: Małe hamburgery w Macu. 10.06.19, 11:44
                Ja odpowiedziałam na post wyżej.Przecież tak sobie tej informacji tutaj nie wstawiłam...🤣
                • mikams75 Re: Małe hamburgery w Macu. 11.06.19, 01:31
                  na moj post z propozycja kebaba zamiast hamburgera odpowiedzialas, ze nie jadasz.
    • barattolina Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 22:36
      Ja zawsze pożeram BigMaca w zestawie powiększonym z frytkami i butelka wody.
      Nie wydaje mi się ze to jest mało. Dwa kotlety w bułce i spore frytki.
      Zawsze jestem po tym pełna.
    • edelstein Re: Małe hamburgery w Macu. 06.06.19, 23:43
      Nic,mit zoladek tego nie toleruje.
    • miriam_73 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 00:23
      Sporadycznie jadamy sniadania, czyli ja tosta z serem i pieczarkami oraz jednego mcmuffina z jajkiem, mąż tylko mcmuffiny z jajkiem. I duza Mccaffe. Nie zawsze z samego rana jestesmy glodni, a na dojezdzie do firmy mamy po drodze. Ja jeszcze lubie czasem gorace ciastko z owocami i lody z polewa truskawkowa. A na Bliskim wschodzie jesli mam okazje byc to McArabia smile
    • mamtrzykoty Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 02:40
      Hamburger i duże frytki, to mało???
      Strasznie dużo jesz!!!!!
      • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 07:18
        Hamburger to mała bułka, na kilka kęsów sad Może kot by się tym najadł lub małe dziecko.
        • rosapulchra-0 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 21:43
          No to masz nieźle rozciągnięty żołądek. Zaraz się okaże, że gruby gruba jak ci otyli, których ciągle wyśmiewa i się nimi brzydzi.
    • czekoladazkremem Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 06:24
      Rzeczywiście, małe te porcje. Żeby się najeść muszę kupić ze trzy hamburgery i frytki - za tę cenę mam dwudaniowy obiad w barze po drodze (bo w maku jadam tylko w trasie). Mam kilka sprawdzonych przydrożnych barków, gdzie dają naprawdę dobrze zjeść za małe pieniądze. Zresztą wolę KFC, zwłaszcza ofertę śniadaniową- bardzo lubię bajgle z jajkiem, można naprawdę się nimi najeść.
    • ewiedzma Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 07:59
      Ten burger z chrupiącym kurczakiem z najnowszej oferty specjalnej mi podszedł. Jest w sam raz na wielkość. Czasem biorę cheeseburgera tzn. zawsze 2, bo jeden to faktycznie za mało. Raz w miesiącu mam cheat day na fastfoody wink
    • szmytka1 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:35
      Bywam tam raz w roku albo 2 jak musze zjechac z trasy bo dziecko glodne a dla niego to atrakcja, szczegolnie zamawianie przez automat. Nie najadam sie tam niczym. Malutkie porcje takie se. Male i niedobre a rok temu zatrulam sie ich ciastem. Moje dziecko, wybitny niejadek je tam feytki i musi zjesc frytki z 3 zestawow by glod zaspokoic. Nie wiem na cYm polega powodzenie tego miejsca.
    • bei Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:55
      Wrapa weź, kurczak może być grillowany, albo wołowina, sama dobierz dodatki, smaczny i bez bomby kalorycznej skompilujesz. Albo sałatka z kurczakiem grillowanym, sosy wybierz taki po 24 kcalorie a nie 100
      • bei Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 10:57
        Jem wrapy dwa razy w wakacje- jak jedziemy nad Bałtyk to po drodze, dojadam czasem ciastem i kaloryczną kawą.😊, ale wówczas jestem przejedzona na maksa.
      • katja.katja Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:44
        Musi być buła.
    • dyzurny_troll_forum Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 11:20
      katja.katja napisała:

> A co Wy kupujecie w Macu (oprócz napojów, te mnie nie interesują i lodów), że s
      > ię najadacie?

2x 2x BigMac z kuponem....
      tak akurat na raz!
      • pani07 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 13:42
        Rzadko, bardzo rzadko jadam w Macu, jeśli już to lubię ich sałatkę z kurczakiem. Frytek nie lubię. Mają też dobrą kawę i ciasto. Kilka razy zjadła takie same kawałki skrzydełek- też w porządku. Nie lubię takich zestawów, w sumie nigdy żadnego nie zjadłam.
        • simply_z Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:02
          Frytki baardzo sie popsuly, to samo szejkisad. Cheesburgery tez jakies dziwne..
    • mag1_k Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 14:51
      Zamawiam Bigmaca samego plus kilka łyków napoju od męża i jestem pełna. Mąż bierze powiększone zestawy z czymś sporym rypu wieśmac, a dzieci zestawy happy meal. Wypadne tu cvyba najgorzej, ale raz w miesiacu sie zdarza, czasem nawet czesciejsmile
    • marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:04
      Zarcie w maku to dno.moze oprocz lodow czasem.za 18 zl mam w chinskiej knajpie we Wroclawiu talerz ryzu z wolowina I warzywami ktorego Nie mozna zjesc ,taki wielki.i to faktycznie prowadza Chinczycy,bardzo sympatyczni.czysto zdrowo I tanio.unikam Mala jak moge,smierdzaca jadlodajnia dla idiotow sorry.bo za ta kwote mozna zjesc I smacznie I zdrowiej I z wieksza finezja ,naprawde.a Nie w tlumie ludzi,w oparach smrodow I halasie.toleruje go tylko w podrozy ,jak juz serio Nie ma wyjscia.a I tak wole kanapke na cieplo w warsie niz to goowno.moja mloda kiedys lubila niestety happy meal,glownie dla zabawek ale teraz Sama Wie ze to szit.wole juz kupic kawalek pizzy lub fryty belgijskie niz to
      • marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:17
        O,albo tosty w przejsciu kolo Dominikana,za 7 zl wielki pyszny tost .lub tostini ,max 10 zl.do tego schlodzony tymbark.jak czlowiek sie spieszy I juz musi zjesc byle co,to kurde tez mozna z glowa.natomiast fenomenu MC szita nigdy Nie pojme.a jak widze malutkie dzieci pasione tym w ramach obiadku to mi niedobrze.nie musi byc pyszny jagielnik ale kurde kawalek dobrej ryby plus salata czy pomidor to chyba Nie zajmuje jakos mega duzo czasu zeby przygotowac..
      • kalina_lin Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 19:19
        Mnie chińskie knapy obrzydzają, wszystko smakje identycznie. Fakt porcje duze, az za bardzo.
        • marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 22:33
          Ale ja Nie pisze o chinskiej knajpie na dworcu kolejowym ani o budce z ryzem na wynos.tylko o czystej,klimatycznej restauracyjce.moze Tu tkwi roznica co do obrzydzania 😂Nie jadam tam czesto ale ostatnio wpadlam z dzieckiem I porcja Nie dosc ze ogromna to jeszcze zdrowo I smacznie.w przeciwienstwie do wiecznie zatloczonych smierdzacych makow.zawsze podziwialam tych ludzi siedzacych w halasliwej,smrodliwej galerii I wchrzaniajacych to plastikowe jedzenie.mc flurry na wynos ewentualnie lodowe marzenie ,to szczyt moich mozliwosci niestety(chlip chlip)XD
          • marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 22:40
            Pozatym pomijajac chinszczyzne,mam za to pyszne nalesniki z lososiem lub soczewica.albo na slodko z serkiem I bita smietana.plus herbata z konfiturami.moja ulubiona od lat knajpka ,wroclawski rynek.zamkne sie w 20 paru zlotych.za to niekrorzy nakupia paszy w Maku.ale to kwestia swiadomosci I mentalnosci jednak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka