martaesz Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:15 Od lat nie jem w mc nawet mój 9 latek nie chce tam jeść . Ostatnia moja przygoda ,rok temu na lotnisku wsciekle głodna pokusiłam się o rybnego burgera , takiego gówna dawno nie widziałam zamiast ryby jakaś pulpa i kleks keczupu i sosu tatarskiego. Wypieprzyłam to bo w diabły, jak można coś takiego spr,edawać , i co gorsza jak ludzie to mogą jeść!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:28 Ile ma ta młoda ze sie hamburgerem z maca nie najadła??? Odpowiedz Link Zgłoś
marisol25 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 15:35 No SA dzieci otyle,z rozepchanymi zoladkami.widuje takie,brzuch jak 50 letni chlop,biust wrecz wisi a dziecko ma moze z 10-11 lat.ale jak mamusia zamiast wprowadzic zdrowa dietke ,serwuje makdonaldusia w ramach przekaski ,to co sie dziwic.pozniej beda wydawac na srodki odchudzajace I lekarzy.ot logika. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 17:03 Maca nie lubię, lubię za to Burger Kinga (w odróżnieniu od Maca do małych kanapek dają sałatę, pomidorka, ogórek, majonez). Whooper junior w zestawie z frytkami i colą kosztuje 9,90, i traktuję to jako przegryzkę na małego głoda nie to, że się najem po uszy, ale mi wystarczy, bo nie lubię czuć się pełna. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Małe hamburgery w Macu. 07.06.19, 21:50 Bardzo lubię Maca. szczególnie z rybą. Jagielnik też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Małe hamburgery w Macu. 08.06.19, 11:13 Może jestem dziwna ale ja najadam się 2forU. Z bułek jadam tylko cheeseburgera, mój 8 latek najada się tylko jedną rzeczą a dwóch ww., i do tego lodem. Zwykły zestaw dla wygłodniałego nastolatka to faktyczne mało, ale jak dasz mu jabłko i do tego loda to już będzie oki. Odpowiedz Link Zgłoś