milamala 17.06.19, 15:28 Maly sasiad obchodzi urodziny. Mama jego nie wie co my mozemy mu kupic. My tym bardziej nie wiemy. Kochane moje matki chlopcow w tym wieku, z czego by sie wasze pociechy ucieszyly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aerra Re: prezent dla 7latka 17.06.19, 15:49 Do jakiej kwoty? Mały zestaw lego wchodzi w grę? (Mojego lego cieszy zawsze ) Książka (ale tutaj bez sugestii rodziców to słabo widzę, bo 7-latek pewnie jeszcze nie czyta dobrze) Te gluty wszelkie dalej na czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: prezent dla 7latka 17.06.19, 15:54 aerra napisał(a): > Do jakiej kwoty? > Mały zestaw lego wchodzi w grę? (Mojego lego cieszy zawsze ) No moja corka, jak jej pytam to tez mowi o lego. Mowila o sterowanym elektrycznym samolocie, ale to stanowczo za droga impreza. Ale takie zestaw lego (choc ma tych lego tyle, ze nie wiadomo co kupic) chyba bylby rzeczywiscie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo-dobry-kochanek Re: prezent dla 7latka 17.06.19, 15:53 milamala napisała: > Maly sasiad obchodzi urodziny. Mama jego nie wie co my mozemy mu kupic. To zapytaj małego sąsiada co by chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.n-82 Re: prezent dla 7latka 20.06.19, 22:30 Mój (teraz już 8-latek) na pewno by się ucieszył z lego, z ciekawej gry planszowej albo książki. A najbardziej to z nowej gry na playstation Polecam też łamigłówki "smart games", mamy kilka i dzieci je lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: prezent dla 7latka 20.06.19, 22:58 Z lego jest ten problem że 7 latki lubią różne serie, mój np. tylko Minecraft, kolega Ninjago, kolejny city , sąsiad z boku technics i jak kupisz nie ten to będzie nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: prezent dla 7latka 20.06.19, 23:44 Serio? To te dzieci teraz takie wybredne? Mam co prawda prawie 10 lat starsze dziecko, ale lego cieszyło każde i w każdych ilościach. Owszem, gdy była zajawka na Gwiezdne wojny to ta seria była pożądana, ale bez przesady, że inny zestaw był zły. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.n-82 Re: prezent dla 7latka 22.06.19, 07:10 Bez przesady. Mój ostatnio lubi najbardziej lego minecraft i technic, ale innymi zestawami też nie pogardzi. Chociaż nie wiem jak by zareagował na lego friends, może by oddał młodszej siostrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: prezent dla 7latka 20.06.19, 23:50 Może coś sportowego, jeśli widzisz, że mały sąsiad coś lubi. Piłka, ochraniacze, rękawice, gadżety do roweru (światełka, bidon), koszulka z imieniem dziecka albo zawodnika/logo klubu (trzeba dziecko dopytać), lornetka, rakietki, paletki, piłeczki, okularki do pływania, płetwy... Odpowiedz Link Zgłoś