Dodaj do ulubionych

Czym się różni

12.07.19, 08:53
seks na filmach od tego w rzeczywistości? Wpisujcie swoje spostrzeżenia.
1. Na filmach włącza się romantyczna muzyka jak tylko para zaczyna się migdalić - w prawdziwym życiu mi się to nie zdarzyło.
Wątek lightowy. Miłego piątku!
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Czym się różni 12.07.19, 09:01
      Kiedyś chyba Beata Tyszkiewicz powiedziała, że w seksie filmowym nie ma co zrobić z jedną ręką wink Zawsze przeszkadza.

Na filmach partnerzy mają w połowie ciała przerzucone jedwabne prześcieradło. I ono nigdy nie spada wink
      Panie zawsze skądś wytrzasną białą, za dużą koszulę partnera, w której robią rano śniadanie.
      • mona-taran Re: Czym się różni 12.07.19, 09:06
        W filmach ta koszula zawsze jest ZA DUŻA. 😂
        • pani-nick Re: Czym się różni 12.07.19, 10:10
          🤔 to akurat raczej nie dziwi. Przeważnie faceci są więksi od kobiet.
          • katja.katja Re: Czym się różni 12.07.19, 10:16
            Chyba, że kobita taka żyrafa jak Ty.
            • pani-nick Re: Czym się różni 12.07.19, 12:09
              no ale zwykle faceci są szersi od kobiety (w klatce, barkach) (niektórzy w brzuchu 😉)
          • mona-taran Re: Czym się różni 12.07.19, 10:25
            W realnym życiu różnie bywa wink mam znajomych gdzie proporcje są znacznie odwrócone :p ona by się w życiu w jego koszulę nie wbiła :p
            • 21mada Re: Czym się różni 12.07.19, 10:46
              Słuszne spostrzeżenie - na filmach rzadko są pary: on szczupły, ona z nadwaga. Dlaczego?
              • annajustyna Re: Czym się różni 12.07.19, 11:12
                I ona zawsze ma przescieradlo, by sie okryc, jak wstaje...
                • heca7 Re: Czym się różni 12.07.19, 11:55
                  I ono nigdy nie jest wymięte po nocnych igraszkach suspicious
              • chicarica Re: Czym się różni 12.07.19, 12:00
                Bo to filmy?
                Generalnie im bardziej patriarchalny kraj, tym więcej par typu on nieatrakcyjny fizycznie (i często pod innymi względami też), ona atrakcyjna. Źródło: własne obserwacje. Dlaczego?
    • mgla_jedwabna Re: Czym się różni 12.07.19, 09:31
      Nikt nigdy nie musi się z niczego wycierać po.
      • scarlett74 Re: Czym się różni 12.07.19, 09:35
        I nigdy w trakcie nie dzwoni nadopiekuńcza mamuśka...😛
      • 21mada Re: Czym się różni 12.07.19, 09:36
        Nikomu nie burczy w brzuchu, nie chce się kichnąc. Nie ma żadnych odgłosów (poza jękami).
    • katja.katja Re: Czym się różni 12.07.19, 09:37
      Seks na biurku w filmach wygląda świetnie.
      Seks na biurku w rzeczywistości (dla kobiety) jest nieprzyjemny, biurko gniecie, myślisz tylko o tym by nie spaść z niego i by ktoś znienacka nie wkroczył do gabinetu.

Po nocy na głowie mam wiecheć - Panie z filmu pięknie wygładzone i ułożone włosy.
    • feliz_madre Re: Czym się różni 12.07.19, 09:56
      Na filmach seks rano, zaraz po przebudzeniu zawsze w nienagannym makijażu.
      • pani-nick Re: Czym się różni 12.07.19, 10:11
        I bez mycia zębów i robienia siku!
        • alpepe Re: Czym się różni 12.07.19, 12:13
          A taki to akurat miałam nieraz, tylko bez makijażu.
          • pani-nick Re: Czym się różni 12.07.19, 12:51
            Mi się rano zawsze bardzo chce siku smile
    • ajrisz.ka Re: Czym się różni 12.07.19, 10:42
      Czym różni się białe od czarnego? Nie wiem. Trudne pytania zadajesz smile
      Od zawsze lubię odcienie szarości. Miłego, miłego!
    • qs.ibidem Re: Czym się różni 12.07.19, 11:09
      Myślę i myślę i żadnych większych różnic nie dostrzegam big_grin
      Ilościowe tylko; na filmach dostaje się czasem w gratisie dodatkową kobitkę lub nadliczbowego chłopa.
    • dido_dido Re: Czym się różni 12.07.19, 11:48
      I oni zawsze mają kołdry w kształcie litery L
      Ona przykryta po szyję
      On do pasa smile
      • heca7 Re: Czym się różni 12.07.19, 11:56
        big_grin
        • australijka Re: Czym się różni 12.07.19, 12:23
          Tym czym defekacja na filmie a w rzeczywistości, poród, wypadek, operacja, katar, biegunka. Mnie martwiło kiedyś, że oni rano mają super świeży oddech i wygląd. Ale natura każe nam okresie rozrodczym nie zwracać uwagi na takie drobiazgi. Z wiekiem chęci na dziecko maleją, natura idzie podrzemać i wtedy zwraca się większą uwagę na całą otoczkę aktu. Dlatego o ile młodzi rwący na sobie ubranie mnie nie dziwią o tyle hm starsi raczej tak.
          • 21mada Re: Czym się różni 12.07.19, 12:48
            >Dlatego o ile młodzi rwący na sobie ubranie mnie nie dziwią o tyle hm starsi raczej tak.
            ? Dlaczego cie dziwią?
    • ga-ti Re: Czym się różni 12.07.19, 13:07
      Tak, prześcieradło, hm ja mam z gumką, jak się tym owinąć? I jak to zgrabnie wyciągnąć? I jak to wyciągnąć spod śpiącego męża?
      Kiedyś ktoś mi tu na forum tłumaczył, że w krajach gorących mają drugie prześcieradło do okrywania się, no może.
      Gorący seks a pani w staniku, nie mały szybki numerek, ale długo i namiętnie w łóżku.
      I ten poranny wstyd, trzeba szybko wsunąć majtki (facet), owinąć się czymś (kobieta).
      O fryzurach, makijażach nie wspomnę, tak samo jak o giętkich ciałach wink
      A jeszcze, zawsze duże, podwójne łóżko w sypialni, nienagannie pościelone, cudna pościel dla dwóch osób i żadnych walających się po podłodze ciuchów, kapci wink
      • mona-taran Re: Czym się różni 12.07.19, 13:13
        We Włoszech mają te prześcieradła, długo nie mogłam przywyknąć. Zimą to w ogóle porażka, bo na to prześcieradło idzie kołdra I to się wszystko plącze podczas spania. Rano za zwyczaj budziłam się pod samą kołdrą a prześcieradło leżało gdzieś skopane na podłodze albo w nogach :p
      • daniela34 Re: Czym się różni 12.07.19, 13:24
        Przypomina mi się genialny skecz Gajosa "Kordła". Bez kordły seks jest absolutnie wykluczony smile
      • chicarica Re: Czym się różni 12.07.19, 14:28
        Ani gapiących się zwierząt domowych wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka