triismegistos 26.07.19, 11:16 Własnie wciągam nosem drugi sezon. Czy ematki oglądaja expanse? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
curry1 Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 11:37 oj, bardzo oglądają A jakie książki są świetne! Uwaga, pierwszy tom "Przebudzenie Lewiatana" jest wydany przez dwa wydawnictwa, w dwóch różnych tłumaczeniach. Wydanie MAG-u jest wg mnie duuużo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 11:47 Książki już kupiłam, bo przecież nie będe czekać aż cały serial nakręcą Czekaja na swoją kolej, bo na razie Meekhańskie Opowieści są w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
curry1 Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 12:04 Dziś widziałam zapowiedź, że MAG wyda szóstą część Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 12:50 Obejrzałam trzy sezony jeden z najlepszych seriali science fiction oprócz Battlestar Galactica który jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 14:05 Świetny serial. Trzeci sezon najlepszy, ale każdy ma swój klimat. Bardzo, bardzo dobre SF. Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 14:27 Swietny serial. Dawno nie widzialam tak dobrego SF. A seria ksiazkowa jesZcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
myfaith Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 15:33 Oglądałam- rzadko kiedy mamy takie fajne seriale SF. Jestem fanką pani Senator - mistrzyni knucia, zawierania układów i dyplomacji no i ta elegancja Do książki się przymierzam -tzw drugie podejście bo pierwsze było nieudane. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 15:43 Ona i Amos. Nie przepadam za głównym bohaterem. Taki mydłkowaty. Bardzo podobała mi się parka Camina vs Klaes (bardzo lubię tego aktora) Odpowiedz Link Zgłoś
myfaith Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 15:54 Tak Amos też - aczkolwiek nie wiem czemu ale przypomina mi (postać a nie aktor) Kowalskiego ( w sensie z pochodzenia Polaka) co to wstąpił do Legii Cudzoziemskiej a zanim to zrobił był zabijaką w mafii - może to ta jego uroda ? Lubię jeszcze tę Marsjankę- panią porucznik (?) zdaje się bialeem napisał: > Ona i Amos. Nie przepadam za głównym bohaterem. Taki mydłkowaty. Bardzo podobał > a mi się parka Camina vs Klaes (bardzo lubię tego aktora) > Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 17:54 Ciekawa jestem czy się z Amosem spotkają i co z tego wyniknie. A Holden kojarzy mi się mocno z Jonem Snow. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Serialowo- expanse 26.07.19, 17:40 4 sezon na platformie Amazon cośtam. Odpowiedz Link Zgłoś