princesswhitewolf 13.08.19, 15:55 Visit Disneyland Park czy Walt Disney Studios wybrac? 6 latek tata mama Nie bedzie czasu na oba. Co polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Disneyland 13.08.19, 16:07 Walt DIsney Studios sa raczej dla wiekszych dzieci? ( pytam z ciekawosci) Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Disneyland 13.08.19, 16:09 Tam gdzie sympatyczniejsi Murzyni w obsłudze Odpowiedz Link Zgłoś
manahmanah77 Re: Disneyland 13.08.19, 17:48 W WDS jest kilka atrakcji w tematyce Toy Story, których szkoda - oraz rollercoaster z "Gdzie jest Nemo" i łagodniejszy przejazd przez kuchnię Rattatouile'a. Ale w Parku są nasi ukochani Piraci, Haunted House, Buzz Astral i parę innych. No i dla sześciolatka klimat Parku jest fajniejszy, trafia się na postaci z kreskówek, w ogóle jest bardziej baśniowo. Gdybym musiał wybierać to Park, byle przez Piratów, Kopalnię Złota i Haunted House przejechać Ale WDS też z sześciolatkiem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Disneyland 13.08.19, 18:06 Jeśli absolutnie nie dacie rady obu, to w przypadku 6-latka chyba jednak wybrałabym Park. Odpowiedz Link Zgłoś
bovirag Re: Disneyland 13.08.19, 18:28 A ja bym 6 latka nie brała. Problem jest taki, że na wiele atrakcji nie będzie mógł wejść, bo będzie za niski. Bylam z 6cio latkami i potem z ok 9 latkami. Ta druga opcja była zdecydowanie bardziej atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Disneyland 13.08.19, 21:14 No a damy rade? Slyszalam ze to za dużo naraz.A dwa dni to meczarnia dla doroslych z kolei Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Disneyland 13.08.19, 18:29 Tu jest info o ktore pytalas jadac z 4latkiem : forum.gazeta.pl/forum/w,567,163610995,163610995,Disneyland_Paris_z_4_latkiem.html?so=1 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Disneyland 13.08.19, 21:12 Nie za bardzo. Wtedy gdybalam czy nie za wczesnie. Teraz juz na bank jedzismy bo hotel i pociag zarezerwowany na pazdziernik ( przerwa w szkole). Odpowiedz Link Zgłoś
zlota.ptaszyna Re: Disneyland 13.08.19, 21:16 Nie za zimno w październiku ??? Jakaś super promocji jest , bo inaczej to chyba za zimno Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Disneyland 13.08.19, 22:23 No w pazdzierniku dopiero bedzie przerwa w szkole. Teraz jedziemy do innej części Francji o ktorej pisalam z cauliflower tu w innym watku,wiec nie ma czasu na Disneyland Odpowiedz Link Zgłoś
ania.n-82 Re: Disneyland 13.08.19, 22:47 Ja z kolei polecam na taki wyjazd Legoland, najlepiej na dwa dni. Z tego co pamiętam to na wszystkie atracje można wejść od 120 cm wzrostu, a mniejsze dzieci też na prawie wszystko wpuszczają. Ja byłam z 7-latkiem i z 4-latką, oboje byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś