magdzialena78 13.08.19, 22:39 Ma ktoś? Opinie...Proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuzini Re: Sukienki karolina garczynska 13.08.19, 22:40 Ja mam, fajna, ładny materiał, łaskawa dla figury Odpowiedz Link Zgłoś
magdzialena78 Re: Sukienki karolina garczynska 13.08.19, 22:48 A jaki rozmiar? Nosze 34/36 i zastanawiam sie czy to nie sa oversizowe wory Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Sukienki karolina garczynska 13.08.19, 22:45 Śledzę na insta, wyglądają sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
sonix73 Re: Sukienki karolina garczynska 13.08.19, 22:50 Mam...chyba 10, a może 12? Kocham je. Jakość bardzo dobra, kolory nie blakną, pranie im nie szkodzi. Mam dość problematyczną figurę, a w sukienkach p.Karoliny wszystko wygląda bardzo dobrze. Czekam teraz na nowości, bo już niebawem wchodzi jesienno-zimowa kolekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzialena78 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 10:50 A masz moze te midi oversize? Szukam czegos do trampek... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzialena78 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 10:59 Zastanawiam się nad tą karolinagarczynska.com/sukienka-fran-long-mineral Noszę 34/36 166cm. Ma ktos taką? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 11:05 wlasnie ogladam ich strone, swietnie wygladaja te sukienki!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 11:09 Fajne modele, przyjazne ceny i jak dla mnie dobre długości bo większość z tego co widzę w klepach jest przed kolana, a tu nawet za. Niestety po wejściu w wybraną sukienkę już nie widzę zdjęcia, ale co dla mnie ważne podano wzrost modelki prezentującej sukienkę. A na żywo można je gdzieś kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba.ale.z.pasja Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 15:06 Są ładne, weszłam na stronę, ale dlaczego rozmiary kończą się na 52? To nie sieciówka. Niestety nic tam nie kupię, szkoda, że dla tej pani kobiety kończą się na rozmiarze 51/52 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 15:09 > Są ładne, weszłam na stronę, ale dlaczego rozmiary kończą się na 52? To nie sieciówka. > Niestety nic tam nie kupię, szkoda, że dla tej pani kobiety kończą się na rozmiarze 51/52 patrzylas na wymiary w tabelach (sa przy kazdym ciuchu) - to czesto sa modele "oversized" i miesci sie wiecej, niz "mowi" numerek. i chyba jest adnotacja, ze moze byc rozmiar dopasowany do klienta - moze napisz i zapytaj, czy wieksze uszyja? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba.ale.z.pasja Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 15:19 Zapytam jak będę planować zakup, tylko czy nie policzą wtedy więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 15:22 nie mam pojecia, dzis sie z forum dowiedzialam o tej firmie i od razu ich zapytalam, czy wysylaja do niemiec, gdzie mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
magdzialena78 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 15:56 To juz pytanie do szwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 11:27 Na ogol jednak kobiety koncza sie duzo wczesniej niz 51/52. Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 14:15 A co to za rozmiar 51? Damskie są parzyste 46, 48, 50, 52. Co za facet podszywa się pod grubą??? Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 17:51 chicarica nie jest facetem Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 20:27 Ups... Widocznie znów przegapiłam jakiś "kultowy" wątek Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 20:34 Te nicki "gruba ale z pasja" plus "gruba z księgowości" to pewnie jej twórczosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 16:00 Ceny ma tak niskie, ze aż podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
gruba.ale.z.pasja Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 16:33 200 zł za sukienkę to norma. Jedynie co mi przeszkadza to, że te sukienki nie mają dekoltów, a ja mam się czym pochwalić. Takie typowe mamuśki. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 16:41 pani-nick napisała: > Ceny ma tak niskie, ze aż podejrzane. Bez przesady - to są sukienki z dzianiny, takie "dresówki". Fajnie zaprojektowane, dobrze wykonane ale cena zdecydowanie nie jest podejrzana Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 18:40 Norma dla sieciówek. Dobry materiał w hurcie kosztuje od 30 zł wzwyż. Jasne poliester to i po 8 zł można kupić. Na maksi sukienkę potrzebna jest długość plus rękawy. Czyli około 2 metrów. To już 60 zł. Do tego nici, czas pracy, dodatki typu fizelina, suwaki, gumki, guziki itd oraz koszty obsługi sklepu, fotograf... a tu ceny maks do 199 zł. Czyli sieciowkowe. Nie pisze tego złośliwie. Wystarczy spojrzeć na ceny Risk, czy Marie Zelie. To są realne ceny za produkty szyte w Polsce, z tkanin i dzianin, które nie są kupowane w Chinach. Bardzo podoba mi się strona. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 18:48 pani-nick napisała: > Nie pisze tego złośliwie. Wystarczy spojrzeć na ceny Risk, czy Marie Zelie. Lubisz płacić za markę? Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 19:11 Nie, znam koszty produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 17:55 araceli napisała: > pani-nick napisała: > > Nie pisze tego złośliwie. Wystarczy spojrzeć na ceny Risk, czy Marie Zeli > e. > > Lubisz płacić za markę? Twoja sprawa. > > > Shell lubi płacić za serwowanie prosecco w warszawskim butiku 😂😂😂; a i tak jakaś letnią kiecke odsyłala. Warte swojej ceny są rzeczy z outletu lub limango, plus trzeba jeszcze sprawdzić na sobie, które kroje są ok. Wiskoza z micromodalem lepiej się nosi i konserwuje niż wiskoza+elastan, trzeba patrzeć na składy. Monolity są bardziej trafione niż wzorzyste. . Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 00:29 Mam kilka ciuchów z dresu z innej znanej polskiej marki i koszt 200 zł za kieckę jest normalny. Ja kupowałam w promocji poniżej stówki. Dopisz sobie zero na paragonie i będzie ci lepiej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mum2004 Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 11:48 Możesz podać nazwę firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
double-facepalm Re: Sukienki karolina garczynska 16.08.19, 17:59 Obstawiam Freeshion; z ta stówką to chyba tylko niektóre modele, taką w sam raz na jesien kupiłam za 119 ze 199. Midi, oversize, dresowa z kapturem. Te od Karoliny można z odpowiednimi dodatkami założyć na bardziej uroczyste okazje; Freeshion miało w tym roku typowe oversize'y jak By Insomnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 11:16 To są sukienki dresowe. Porównaj z byinsomnia, KokoWorld. Marie Zelie nie szyje prostych, bawełnianych sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 16:57 a ile kosztują te twoje, shellerka? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 16:42 Mam dwie i polecam. Jakość i szycie bdb. Jedyne rozczarowanie to kolor "butelkowa zieleń", która na stronie jest soczysta i dość ciemna a na żywo to raczej taki średni groszek Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek21 Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 17:01 Dziewczyny chciałam zapytać o spódnice. Czy ta bawełna to taka bawełna jak "materiał dresowy"? Zachwyciłam się fasonami bo szukam rozkloszowanych za kolano, ale nie wiem czego się spodziewać. Dzięki za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 06:53 araceli napisała: > Jedyne rozczarowanie to kolor "butelkowa zieleń", która na stronie jest soczysta i dość ciemna > a na żywo to raczej taki średni groszek dzieki za ten wpis!! ja wlasnie sie zastanawialam miedzy sliwkowa i butelkowa zielenia, teraz wiem Odpowiedz Link Zgłoś
audrey81 Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 21:10 A ja mam właśnie jedna w odcieniu butelkowej zieleni i jest piękna! Wiele osob mnie już o nią pytało. Drugą mam niebieska - Ana Maxi i prana juz wiele razy, noszona często. Nic się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
szella Re: Sukienki karolina garczynska 14.08.19, 20:07 Ja kupiłam i szału nie ma. Wzór i kolor sukienki różny od tego na stronie. Polowałam na sukienke kilka tygodni i jak tylko była wyprzedaz to kupiłam. I niestety rozczarowałam sie. No ale to moje odczucia. Komus innemu może się podabać. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 13:35 Hmmm. Miałam dwie. Szycie ok, materiał gruba dzianina. Pierwsza zostawiłam, choć była jednak dość krótka(ale ja bardzo wysoką więc...) druga już dłuższą zamówiłam i tu porażka, bo gruba dzianina nie układał się jak trzeba tworząc namiot. Kolory wybrane były ok, ale no nie zamówię już. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 12:07 Nie znałam tego, dzięki za polecenie, szczególnie długość sukienek mi się podoba, jak znacie jeszcze coś podobnego to wrzućcie, chętnie obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 17:23 Dziewczyny, czy 160 cm i rozmiar około 42 (małe 44) u góry oraz 40/42 na dole z solidnym biustem a szczupłymi nogami ma szansę na jako taki wygląd w tych sukienkach? Czy fason jednak niekoniecznie dla niskich niezbyt szczupłych? Odpowiedz Link Zgłoś
audrey81 Re: Sukienki karolina garczynska 15.08.19, 21:12 Ja mam 160cm. Wyglądają dobrze, dłuższe niż na modelkach, ale nawet model maxi nie ciągnie się po ziemi noszę 38. Koleżanka jednak kupiła po mnie rozmiar 40 i tez jest pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś