milka_milka 21.08.19, 11:39 Robił ktoś? Zraziłam się do hybrydy, a zwykły lakier wytrzymuje mi 2-3 dni. Ktoś ma jakieś doświadczenia? A może samodzielnie robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Manicure tytanowy? 21.08.19, 11:51 Moja koleżanka robi od pół roku, jeśli dobrze ją zrozumiałam, to robi bez lampy?...robi sama w domu, mogę dopytać wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Manicure tytanowy? 21.08.19, 12:07 Ja robię u kosmetyczki. Nie używa się lamp i paznokcie po zdjęciu tytanu są mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Manicure tytanowy? 21.08.19, 12:09 A Ty jak oceniasz trwałość? Ja mam bardzo mocne i twarde paznokcie, ale lakier kiepsko się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Manicure tytanowy? 21.08.19, 12:13 Jest bardzo trwały. Ja obgryzam paznokcie, a pomimo tego trzymają się super. To jest taki proszek. Ja mam na tipsie, ale jak masz swoje ładne, to na Twoich się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Manicure tytanowy? 21.08.19, 16:08 Ja robię od roku albo więcej. Polecam! Z moich cienkich, łamiących się paznokci hybrydy i inne mazidła złazily szybko. Tytan wytrzymuje, sporadycznie jakieś opryski. Odpowiedz Link Zgłoś