Dodaj do ulubionych

Facet od majtek

30.10.19, 21:53
Facet od majtek okazał się całkiem fajnym facetem. Lubię czas z nim, lubię jego poczucie humoru, lubię z nim rozmawiać i mamy całkiem podobne poglądy na życie. Kluczy nie oddałam i z nich korzystam, majtki i kilka rzeczy wniosłam do niego swoich. Byli my po kilka drobiazgów do domu, żeby było jak w domu. Byli my na wycieczce weekendowej. I w zasadzie to codziennie my gdzieś jesteśmy, a ja nie protestuje. Doszłam do wniosku, że po co wracać do pustej chałupy jak można do kogoś kto chce i czeka na mnie. Facet od majtek twierdzi, że dobrze mu ze mną, ja twierdzę, że dobrze mi z nim. Zaplanowali my najbliższe wolne weekendy, święta i czas pomiędzy oraz Sylwestra. Dzieci jeszcze nie poznałam i nikomu się na razie nie spieszy. I tak to się kręci, w tempie zawrotnym. Nawet mi nie przeszkadza, że facet chce związku, rodziny i kolejnego dziecka. Się dzieje, a ja sama jestem sobą i generalnie zdziwiona, że tak można i ja tak mogę. I tylko się zastanawiam gdzieś w tyle głowy, że mi się lampka jakaś nie pali, a może powinna?
Obserwuj wątek
    • kaka-llina Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:02
      I super... Ja nic złego w zakupie majtek nie widziałam i nie widzę...
      • ultimate.strike Re: Facet od majtek 31.10.19, 03:04
        Wystarczy, że lekarze widzą.
    • tanebo2.0 Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:06
      Nie słuchaj frustratek. Idź za tym co mówi ci serce.
      • 21mada Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:20
        Popieram!
        • homohominilupus Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:44
          Trzymam kciuki!
          Pewnie, że fajniej być z kimś, a nie samemu.
          Czy on wie, że nazywasz go facetem od majtek? wink
          • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:28
            Nie wie 😀
      • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 06:31
        Ewidentnie mylisz frustrację z rozsądkiem. Dobrze iść za sercem, ale ważne też żeby w życiu kierować się rozumem. Ostatnio w jednym z programów informacyjnych występowała pani (ładna, młoda i bogata), która ostrzegała przed oszustem matrymonialnym, który wyłudził od niej pieniądze, złamał serce i zwiał a taaaaaaaaaaaaaaak ją kochał, że aż chciał pomagać w leczeniu ciężko chorego ojca. Okazało się, że takich jak ona było więcej.
        • fawiarina Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:18
          Ojesu. Oczywiście. Każdy przecież facet jest od razu oszustem. Lepiej z nikim w ogóle nigdy nic.
          A teraz uważaj, oszukał mnie własny mąż, znany od szczeniaka, taki, za którego człowiek dałby sobie uciąć kończyny. I moją serdeczną koleżankę też znany od dwudziestu lat ukochany oszukał, a jakże. I wiele innych osób też. Nigdy nie wiesz skąd padnie strzał, ale to nie znaczy, żeby się zaraz w puszczy zaszyć i żyć wśród jagód i muchomorów.
          • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:28
            Ojesu. Nie napisałam, że każdy facet jest oszustem tylko żeby uważała, bo widać że jest panem zafascynowana. I tyle. To było w odpowiedzi na nazwanie mnie i innych dziewczyn frustratkami. No chyba że tanebo napisał <Nie słuchaj frustratek. Idź za tym co mówi ci serce.> ironicznie.
            • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:34
              Wiesz ja swoim mężem też byłam zafascynowana. Nawet bardziej zafascynowana. Kochałam go, ufalam, a na koniec mnie zdradził, okradł i pobił, bo jak to nie chce mu oddać połowy swojego mieszkania! Także wiesz, na to nie ma recepty, a ludzie się zmieniają i to co było miłością 7 lat temu dziś może być cierpieniem i droga przez mękę. Także, za dużo przeżyłam, żeby dać się okraść jakiemuś psycholowi.
              • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:40
                Wiem, że dużo przeszłaś w życiu, dlatego piszę żebyś uważała. Życzę ci wszystkiego naj.
                • niu13 Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:20
                  Ja też trzymam kciuki, chociaż byłam jedną z tych podbijających wątek nadgorliwości w majtkach😉 Ale mamy zadziwiająco podobny los- też miałam spoko męża, co to po 7 latach targał mnie po sądach o kawałek mojego mieszkania i niszczył psychicznie i fizycznie. A następnie, parę lat po rozwodzie, poturbowana jak diabli, poznałam swojego faceta od majtek. Nie był taki zorganizowany na starcie, bo z natury jest roztargniony, ale tak się do siebie przykleiliśmy, że po miesiącu znajomości zamieszkaliśmy ze sobą. Dziś jest moim drugim, najlepszym mężem. Oczywiście się żremy czasem, bo motyle w brzuchu zdychają, co naturalne, ale gdybym opisała tu nasze początki, to też by powstał taki wątek majtki2. Tak więc ściskam serdecznie i powodzenia!
          • pani_tau Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:16
            Mnie się podoba też wersja z pokonywaniem przez mężczyznę tysięcy kilometrów, żeby widzieć się z kobietą przez dwie godziny
            Jeśli to facet, z którym spotykamy się od miesiąca to złodziej, oszust i naciągacz. Jeśli to mąż, z którym jesteśmy piętnaście lat to chodzi wyłącznie o wielką miłość.
            Dowcip polega na tym, że reguły nie ma i przygodny kochanek może się okazać cudownym człowiekiem a długoletni mąż oszustem i zdrajcą.
      • flegma_tyczka Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:55
        tanebo2.0 napisał:

> Nie słuchaj frustratek. Idź za tym co mówi ci serce.
        >

I majtki!
    • chatgris01 Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:50
      Jakiż wdzięczny ma przydomek big_grinbig_grinbig_grin
      • simply_z Re: Facet od majtek 30.10.19, 22:52
        o a ja myślałam, że to ten od kiltów i się zdziwiłam.
        • homohominilupus Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:17
          Ten od kiltow to facet bez majtek.
          • lumeria Re: Facet od majtek 31.10.19, 00:50
            big_grin
      • aguar Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:05
        "Jakiż wdzięczny ma przydomek"
        Tak, cudny!
        • ultimate.strike Re: Facet od majtek 01.11.19, 02:40
          Zasłużył sobie usiłowaniem zabójstwa. jeszcze prokurator powinien się nim zainteresować.
    • czarniejszaalineczka Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:25
      a o co chozi ?
    • mikams75 Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:28
      a o co chodzi z tymi majtkami?
      • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:35
        O to, że facet kupił mi majtki w Rossmanie, żebym pojechała w czystych do pracy. I zaczął się dżihad na ematce 😀 To zdaje relacje 😀
        • 3-mamuska Re: Facet od majtek 30.10.19, 23:43
          Hm miło ze pomyślał ematki go zjadły mówisz? 🤔
          Nie czytałam hehehe musiało być ciekawe.
        • anorektycznazdzira Re: Facet od majtek 31.10.19, 05:58
          ło matulu, TAKI wątek mnie minął big_grin
          zaniedbuję ważne rzeczy w życiu
          • annajustyna Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:23
            Ja tez sad
        • mikams75 Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:32
          Ominela mnie fajna jatka? Poratuje ktos linkiem?
          • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:02
            To nie była jatka. Każdy wyraził swoje zdanie w tym temacie. Nie ma sensu szukać taniej sensacji.
            • mikams75 Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:46
              nie szukam sensacji tylko rozrywki, taniej, ale od czego jest forum?
          • rosapulchra-0 Link 31.10.19, 08:24
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,168838946,168838946,Facet_idealny_.html
    • lumeria Re: Facet od majtek 31.10.19, 00:50
      Jeśli Majtek się sprawdza, to gratulacje! smile
      • bi_scotti Re: Facet od majtek 31.10.19, 01:02
        Carpe diem! Procz majtek niech zawsze ma tez condoms i wszystko bedzie bajeczne jak cukierek wink Have fun! Cheers.
        https://livingonmyown.pl/wp-content/uploads/2015/07/Wedel-Mieszanka-Wedlowska-Classic-Bajeczny-2-e1436451364861.jpg
    • anorektycznazdzira Re: Facet od majtek 31.10.19, 05:57
      Brzmi bdb smile
    • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 06:33
      Mam nadzieję, że po dwóch latach będziesz tak samo szczęśliwa z tym panem, jak i teraz po niespełna dwóch miesiącach znajomości.
      • stasi1 Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:29
        raczej to jest dopiero miesiąc
    • kosmos_pierzasty Re: Facet od majtek 31.10.19, 06:41
      No i fajnie. Dobrze to wygląda smile
    • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:04
      Ja nadal jestem w opozycji - za dużo, za szybko .....i kolejne dziecko + Ty na wszystko potulnie zgadzasz się.
      • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:20
        Podkręcił gaz przy gotowaniu żaby.
        • fawiarina Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:20

inka754 napisał(a):

> Podkręcił gaz przy gotowaniu żaby.

Masz paranoję, serio.
          • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:30
            Może, ale to nie twój zas...ny interes.
            • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:36
              <A teraz uważaj, oszukał mnie własny mąż, znany od szczeniaka, taki, za którego człowiek dałby sobie uciąć kończyny>

A tak ogólnie wolę być paranoiczką niż wielką naiwniarą bez rąk i nóg z głową w nocniku.
              • fawiarina Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:50
                Słusznie. Zamuruj się w piwnicy.
      • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:29
        Yhy tak, już zaraz, za tydzień będzie to dziecko.
        • afro.ninja Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:34
          W pewnym wieku lepiej szybciej, niz wcale.
          • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:44
            afro.ninja napisała:

> W pewnym wieku lepiej szybciej, niz wcale.

A to już inna inszość. Biorąc pod uwagę mój wiek i brak dzieci to tak powoli to też nie będzie. A na dziecko mnie stać, w razie co jako matka kochać będę. Utrzymać też dam radę
      • starczy_tego Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:35
        Ja tez, dorośli ludzie i takie cyrki? Sprawdzić czy nie oszust wink
      • triss_merigold6 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:16
        Może pan po prostu lubi dzieci, natomiast utrzymują je matki więc jedno więcej, jedno mniej nie zrobi panu różnicy. tongue_out
        • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:29
          Akurat w tym przypadku pan utrzymuje jeszcze matkę, której się do pracy nie spieszy.
          • triss_merigold6 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:30
            To on tak mówi.
            • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:34
              Tak, masz rację, zapytam matkę tych dzieci 😀
          • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:47
            Uuuuuu, klasyka, czyli dobry Pan i zła Ex
          • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:58
            Dla mnie facet, który ma na utrzymaniu 3 osoby, to żaden ideał.
          • sowka.szara Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:57
            hrabina_niczyja napisała:

> Akurat w tym przypadku pan utrzymuje jeszcze matkę, której się do pracy nie spi
            > eszy.

Ma zasadzone alimenty na żonę? big_grin
            • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:28
              sowka.szara napisała:

> hrabina_niczyja napisała:
              >
              > > Akurat w tym przypadku pan utrzymuje jeszcze matkę, której się do pracy n
              > ie spi
              > > eszy.
              >
              > Ma zasadzone alimenty na żonę? big_grin

Nie ma. Ma wysokie alimenty na dzieci, które płaci, bo może i chce. A matka przy okazji korzysta. Co nie zmienia faktu, że matka do pracy iść powinna.
              • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:13
                Czy powinna czy nie, to jest jej sprawa - nie byłego męża i jego nowej pani smile
              • sowka.szara Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:02
                hehe, kasyka gatunku, alimenty widziane jako transfery dla ex. Oczami nowej pani która od 5 tygodni spotyka się z tatą. Weź się w to nie mieszaj. Jak facet ci się w ten deseń zwierza to ucinaj, bo to niesmaczne, a sama nie drąż bo to czy jakaś obca pani powinna iść do pracy czy nie to naprawdę nie jest twoja sprawa.
                • bistian Re: Facet od majtek 31.10.19, 16:50
                  sowka.szara napisała:

> hehe, kasyka gatunku, alimenty widziane jako transfery dla ex. Oczami nowej pan
                  > i która od 5 tygodni spotyka się z tatą. Weź się w to nie mieszaj. Jak facet ci
                  > się w ten deseń zwierza to ucinaj, bo to niesmaczne, a sama nie drąż bo to czy
                  > jakaś obca pani powinna iść do pracy czy nie to naprawdę nie jest twoja sprawa.

Nie jej sprawa, ale własne zdanie może mieć smile
                  Jeżeli alimenty nie są kosmiczne, tylko typowe, ewentualnie rozsądnie wyższe, to facet nie powinien się tym dzielić z osobami postronnymi, a jeśli to robi, powinna się zapalić czerwona lampka wielkości księżyca. Również nie powinien słuchać sugestii nowej pani ograniczenia tego transferu, wtedy u niego powinna zapalić się taka lampka.
    • starczy_tego Re: Facet od majtek 31.10.19, 07:36
      O kurfa, on po 2 miesiącach chce dzidzi??? 😀 to musi być prawdziwa miłość
      • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:03
        Dziwne, że facet, który nie spędza czasu z dziećmi, które już ma chce kolejnego. Ojciec roku.
        • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:08
          Oczyma wyobraźni zobaczyłam bohatera "apetytu na miłość" - taka tvn'owa szmira, ale kiedyś użyczaliśmy im firmowego lokum i tak się poznaliśmy wink.
          Pan Rafał, ojciec 4 dzieci: 18/17/2,5/1,5 (2 mamy) już szukał kolejnej Pani i oczywiście od razu znalazł. Typ tzn.wszystko razem od razu, ochy achy, a dzieci na zdjęciach 😉.
        • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:30
          A gdzie wyczytałaś, że nie spędza? No właśnie.
          • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:47
            Spędza dużo czasu z Tobą, a Ty dzieci jeszcze nie znasz.
            • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:27
              Dużo to nie znaczy 24 godziny na dobę. Nie ma to jak sobie wyolbrzymić.
              • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:40
                Co wyolbrzymić? Napisałaś, że codziennie się widujecie i w każdy wieczór.
        • flegma_tyczka Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:57
          Zgadzam się z Tobą Krajanko.
          Gdyby zależało mi na prawdziwym związku, a nie zaspokojeniu z Panem potrzeb niższego rzędu zapaliłaby mi się lampka ostrzegawcza.
      • hanne_lore Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:20
        Nie po 2 miesiącach tylko po 5 tygodniach..
    • jola-kotka Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:04
      Powinna. Zawsze jak poznasz faceta powinna ci sie zapalic lampka 😀. W ten sposob bedziesz sama do konca zycia. No co kto lubi.
      • chatgris01 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:06
        Lepiej być samą niż z niektórymi panami...
      • inka754 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:56
        Czerwona lampka oznacza "bądź ostrożna" a nie "uciekaj od razu".
        • pani_tau Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:18
          Dla mnie czerwona lampka oznacza, że mam się ewakuować w trybie natychmiastowym.
    • rosapulchra-0 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:18
      Hrabino, trzymam mocno kciuki za wasz nowy związek smile
      • annajustyna Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:02
        ja tez smile
    • triss_merigold6 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:23
      Zaufanie jest dobre, kontrola jeszcze lepsza.
      Baw się dobrze, obserwuj i nie pożyczaj kasy.
      • chatgris01 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:26
        triss_merigold6 napisała:

> Baw się dobrze, obserwuj i nie pożyczaj kasy.

100/100
        • senin1 Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:46
          dobrze by bylo, zebyscie przestaly traktowac hrabine jak idiotke
          • chatgris01 Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:45
            Czytałaś jej poprzednie wątki? O toksycznej matce i poprzednim facecie?
            Radzę jej tylko, żeby była ostrożna (i życzę jak najlepiej).
      • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:31
        Kasy to ja mam zdecydowanie za mało, żeby pożyczać 😛
        • chatgris01 Re: Facet od majtek 31.10.19, 08:55
          Ale nie żyruj niczego.
          • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:07
            Wszystkie głosy o pieniądzach wydają się oczywiste, ale warto spojrzećbod strony psychicznej. Pan ma dzieci, które kocha, jest cudownym ojcem, ale dzieci z nim nie mieszkają, matka jest leniwa i tylko na nim żeruje. Klasyka gatunku. Pan znajduje kolejną kandydatkę do zakładania: obłaskawienie udaje się od razu. Temat posiadania kolejnego dziecka też już poruszony.
            Pieniądze, to temat drugorzędny. Bałabym się takiego człowieka.
            • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:29
              Iberka, ty to nie powinnaś wogole z domu wychodzić z tymi swoimi schizami.
        • nenia1 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:07
          Ale jakieś rzeczy w domu masz? Moja znajoma swego czasu wyzbyła się właściwie wszystkiego, łącznie z pralką, na koniec jej prąd odłączyli i wtedy miły czarujący pan "mam baaaardzo dużo pieniędzy, tylko mi nie chcą oddać" ulotnił się na amen.
          I tak, moim zdaniem, jak facet ma już dzieci, jest po nieudanych związkach, to takie tempo i plany są zdecydowanie za szybkie.
          • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:31
            Tak, sprzedaje po kolei jak leci. A po co mi pralka, łóżko i lodówka? Naprawdę, to że miałaś jedną znajomą kretynke nie oznacza, że każdemu na dekiel wali.
            • nenia1 Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:40
              Oczywiście, ale sama piszesz, że kasy masz mało, dlatego podaję przykład, że nie trzeba jej mieć dużo, a i tak się znajdzie naciągacz, co nie znaczy przecież, że tak będzie w twoim przypadku. Czy znajoma była kretynką? Może też tak powiedzieć, ale przede wszystkim była młodą, naiwną kobietą, szukającą miłości a pan ją wyczuł i osaczył.
              • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:58
                Tak tak, młoda kobieta, naiwna, a on taki niedobry. Obudź się. Stare baby też rozumem nie grzesza, patrz niedawny przykład 55 latki zaatakowanej przez takiego we własnym domu.
                • nenia1 Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:20
                  No nie, dobry pewnie, skoro na kasę naciągał. Z wiekiem rozumu nie przybywa to pewne, ale skóra niektórym twardnieje, pojawia się doświadczenie życiowe, regułą 100% to nie jest, bo nie ma takich reguł, co nie znaczy, że nigdy tak się nie dzieje.
        • sirella Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:47
          jak to?? przecież obcięłaś datki matce to będzie na pana big_grinbig_grin
    • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:20
      Use a condom!

Sorry, ze po angielsku, ale to rada Mirandy z Seksu w Wielkim Miescie wiec musialo byc w oryginale.
    • fawiarina Re: Facet od majtek 31.10.19, 09:23
      To fajnie, ciesz się chwilą smile
    • ania357 Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:47
      Facet po miesiacu znajomosci deklaruje, ze chce miec z toba dzieci? W jakim wieku sa jego dzieci i ile czasu z nimi spedza tygodniowo? Znasz przyczyny rozwodu? Ja bym troche zwolnila, ale ton twojego wpisu kaze mi myslec, ze tak nie zrobisz. Ps skad ta koszmarna maniera pisania "byli my" w co drugim zdaniu ?
      • fawiarina Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:49
        ania357 napisała:
        skad ta koszmarna maniera pisania "byli my" w co drugim zdaniu ?

Uważaj... dla żartu!
        • ania357 Re: Facet od majtek 31.10.19, 10:52
          niesmieszny
          • pani_tau Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:21
            Wydaje mi się, że " ś" zniknęło samo z siebie smile
          • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:30
            ania357 napisała:

> niesmieszny
            To siedź smutna.
            • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 09:44
              big_grin
    • hipinka Re: Facet od majtek 31.10.19, 11:49
      oby wam wyszło jak najlepiej, ale mam dziwne przeczucie, że coś jest nie tak
      • homohominilupus Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:51
        hipinka napisała:

> oby wam wyszło jak najlepiej, ale mam dziwne przeczucie, że coś jest nie tak

w szklanej kuli widzisz?
        • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 09:45
          Mamy listopad. Obsesje i lęki wypływają na wierzch.
    • szafireczek Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:08
      Majtki w Rossmanie? Jaki bystry ten facet, tu obok w wątku mężowie nie potrafią zrobic podstawowych zakupów spożywczych, a tu taki zorientowany gość, wie, że trzeba, ale też: co, gdzie, jakie.... "Weekendy, święta i czas pomiędzy oraz Sylwestra" też potrafił zagospodarować - bardzo jest zaradny, "chce związku, rodziny i kolejnego dziecka..." - gratuluje! Podpytaj może, jak on to robi, bo jeszcze pracuje, zarabia, spotyka się z dziećmi... i podziel się z nami oczywiście... Ale ogólnie - facet prawie idealny, prawie - bo nie pisałaś, czy też gotuje? Tak na marginesie - ta jego była żona, to musiała mieć nieźle poprzewracane i dzieciaki w sumie też trochę - skoro się rozeszli...ale nie ma tego złego, widocznie tak miało być - teraz uszczęśliwia Ciebie.
      • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:10
        Tak, gotuje. I co teraz? Dramat prawda?
        • szafireczek Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:37
          Po tej informacji - kasuję słowo "prawie", ale nadal liczę, że podpatrzysz i dopowiesz, czy nie stosuje jakiegoś magicznego wywaru Panoramiksa...
        • hanne_lore Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:54
          Czemu tak starasz się udowodnić całemu forum, że facet jest super? A jak ktoś wysuwa wątpliwości, to zaczynasz być złośliwa. Co się stało z poprzednim panem, tym, którego Twoja matka nie chciała uznać za poważnego partnera?
      • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:14
        Nie czytałaś uważnie - żona jest leniwa. I pewnie była z tym ideałem dla pieniędzy.
        • szafireczek Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:41
          To jak można leniwcowi zostawić dzieci??? Jakaś mała rysunia na ideale zaczyna się wyłaniać. I hrabina też powinna ogarnąć się ze strategią i przejąć trochę inicjatywy, skoro pan preferuje pracowite...może też mu kupić majtki w Rossmanie?Hmm...
        • sirella Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:45
          no przecież. i dzieci sobie z nim zrobiła tylko dlatego, żeby resztę życia leżeć na kanapie, za chłopami latać i przejadać exa alimenty dzieciowe.
          te ex baby takie som!
          dzięki bogu istnieją też miłe i dobrego serca next big_grinbig_grinbig_grin
          już niedługo dzieci się przeprowadzą do kochającego ojca od tej złej pazernej i leniwej ich matki.
          • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:54
            Pani next raczej planuje własne dziecko, a wiadomo - bliższa koszula ciału, zatem eks może być jeszcze pożyteczna.
          • szafireczek Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:49
            I niewdzięcznej za tyle dobra.... Miała idealnego męża, dzieci, zapewniony status materialny, a w odpowiedzi: zero szacunku i wdzięczności oraz docenienia. Na dodatek średnio rozgarnięta - połapała się, że nie chce takiej idealnej rodziny dopiero po co najmniej 14 latach. Ma szczęście, że trafiła na tak wspaniałą osobę, która nadal po rozwodzie tyle dla takich niewdzięczników robi...Facet od majtek jednak jest idealny.
        • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 12:56
          Ty nie czytasz uważnie, nikt nie napisał, ze żona jest leniwa. Jestem ostatnia kobieta na tym świecie, która będzie oczerniac eks dla samego faktu oczerniania. A tak, do pracy iść powinna, bo alimenty zostaną takie same, a jej jednak dobrze to zrobi, odzyje. Matka jest dobra, o dzieci dba, więc o co tobie chodzi?
          • sirella Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:01
            och jak miło ze się troszczysz o ex swojego kochanka big_grinbig_grin
            to może twój cudowny pan przejmie opiekę nad dziećmi by matka mogła podjąc pracę na etat?
            a moze ty pójdziesz do roboty i zaczniesz być samowystarczalna zamiast wisieć co jakiś czas na pożyczkach od matki?
          • jolie Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:04
            Uwaga na temat korzystania z wysokich alimentów oraz konieczności pójścia do pracy była neutralna? Ok. Ale to raczej nie twoja sprawa, nie sądzisz?
          • sowka.szara Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:05
            skąd wiesz że ona potrzebuje "odżyć" i że jej brak pracy źle robi? W ogóle skąd wiesz dlaczego ona nie pracuje i jak to się w ogóle stało że masz wyrobione zdanie w tym temacie?
          • triss_merigold6 Re: Facet od majtek 31.10.19, 15:09
            Ty napisałaś, że nie spieszy jej się do pracy i korzysta z wysokich alimentów na dzieci.
            Tego właśnie nie znoszę w panienkach spotykających się z dzieciatymi panami. Ledwo taka majtki zdąży zdjąć, a już czuje się uprawniona do posiadania zdania na temat finansów pana i jego ex żony.
      • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:12
        Opary absurdu w tym watku zaczynaja siegac coraz wyzej.
        Ide po czipsy do maszyny.
        • memphis90 Re: Facet od majtek 31.10.19, 14:53
          Masz maszynę zasilaną chipsami?
          • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 31.10.19, 14:55
            Pewnie. Do szycia. Kto bogatemu zabroni 😎
            • homohominilupus Re: Facet od majtek 31.10.19, 15:17
              cauliflowerpl napisała:

> Pewnie. Do szycia. Kto bogatemu zabroni 😎

to to jest dopiero poziom absurdu wink))

jak tak popylasz na rowerze po tych swoich górkach Navarry, to możesz się chipsami opychać. Na zdrowie! wink

PS. Zaraz po kilku wpisach na początku tego wątku już przeczuwałam, że hrabina lekko mieć nie będzie...
              • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 31.10.19, 16:21
                "to to jest dopiero poziom absurdu"
                Dałam się ponieść big_grin
      • memphis90 Re: Facet od majtek 01.11.19, 10:36
        A tak na marginesie - w rossmanie można majtki kupić?
        • iberka Re: Facet od majtek 01.11.19, 10:55
          Można smile i rajstopy i pończochy i skarpetki też smile
        • flegma_tyczka Re: Facet od majtek 01.11.19, 12:09
          Tak, można, nie w każdym tylko w tych większych. Nawet staniki sportowe można dostać. I oczywiście skarpetki/kapcie.
      • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 10:54
        O co wam chodzi? To były mąż może być tylko katastrofą i dnem? To, że ja się z facetem nie dogadałam wcale nie oznacza, że inna się nie dogada. Mój były mąż ma wady, ale dla innej może być super facetem. Nasze potrzeby i oczekiwania się rozjechały, ale to fajny koleś, ktoś może być z nim szczęśliwy. A wy od razu zakładacie, że jak żona go nie chciała to jest to odpad atomowy.
        • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 01.11.19, 11:08
          Chodzi o to, że jak na ematce napiszesz "jest mi dobrze" ewentualnie "jest mi źle, ale zamierzam zrobić tak, żeby było mi dobrze" to dostaniesz kopa w dudę, żeby Ci się w niej przypadkiem nie poprzewracało z tego dobrobytu.
          • pani_tau Re: Facet od majtek 01.11.19, 15:53
            Lepiej bym tego nie ujęła.
          • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 21:54
            Ech sad
    • cruella_demon Re: Facet od majtek 31.10.19, 13:23
      Spod skrzydeł matki, pod skrzydła pana.
      Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
      Normalnie by mi się lampka nie paliła, ale jestem gotowa się założyć, że w twoim przypadku na pewno prędzej czy później coś wypłynie big_grin
      • iberka Re: Facet od majtek 31.10.19, 15:51
        Czyli trup w szafie 🤔
    • memphis90 Re: Facet od majtek 31.10.19, 14:50
      >Byli my po kilka drobiazgów do domu
      > Byli my na wycieczce
      To jakiś regionalizm?
      • hrabina_niczyja Re: Facet od majtek 31.10.19, 15:46
        Nie, telefon mi podzielił i zjadł "ś"
        • nangaparbat3 Re: Facet od majtek 31.10.19, 18:48
          Ale ładnie wyszło smile
          Niech Wam się wiedzie smile smile smile
      • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 09:47
        Jeny, nie słyszały nigdy tej formy? Babcia moja tak mówili smile
        • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 01.11.19, 10:13
          Ooo, połączenie czasownika w liczbie mnogiej z liczbą osobą w liczbie pojedynczej jest jeszcze piękniejsze smile
          • cauliflowerpl Re: Facet od majtek 01.11.19, 10:16
            *"liczbą" skreślić.
          • fawiarina Re: Facet od majtek 01.11.19, 21:53
            Uwielbiam to, od razu przenosi mnie w czasie do dzieciństwa, gdy mnie babcia piastowali smile
    • mid.week Re: Facet od majtek 31.10.19, 19:12
      hrabina_niczyja napisała:
      I tylko się z
      > astanawiam gdzieś w tyle głowy, że mi się lampka jakaś nie pali, a może powinna
      > ?

To zależy od fasonu majtek wink

Niech ci się układa najlepiej jak może.
      • ultimate.strike Re: Facet od majtek 01.11.19, 02:41
        Ani trochę od fasonu nie zależy, wszystkie szkodzą tak samo.
        • ultimate.strike Re: Facet od majtek 01.11.19, 02:42
          To tak jakby jedna Ematka zachwycała się, że miły facet, truciznę jej do drinka dolał, a druga radziła, że to niekoniecznie powód do radości, zależy od składu chemicznego owej trucizny.
          • homohominilupus Re: Facet od majtek 01.11.19, 13:01
            ultimate.strike napisał:

> To tak jakby jedna Ematka zachwycała się, że miły facet, truciznę jej do drinka
            > dolał, a druga radziła, że to niekoniecznie powód do radości, zależy od składu
            > chemicznego owej trucizny.
            >
            Rany... strasznie przynudzasz. Nudni faceci nie są sexy, niezależnie od rozmiaru. Nawet ci bez majtek.
            • chatgris01 Re: Facet od majtek 01.11.19, 13:46
              Uprasza się uprzejmie o niecytowanie trolli (niektórzy mają ich wygaszonych).
              • homohominilupus Re: Facet od majtek 01.11.19, 15:18
                UPS, przepraszam
    • kateandkate Re: Facet od majtek 01.11.19, 15:49
      Ematki - czemu nie jesteście w stanie uwierzyc, ze facet jest ok a hrabina jest na prawde zadowolona?
      To, ze u was jest slabo to nie znaczy ze kazdy facet to dno.
      Nadal nie znacie przyczyny rozwodu, a wasze wnioski sa na poziomie podstawowki.
      • triss_merigold6 Re: Facet od majtek 01.11.19, 16:04
        Na prawde - na prawdę, wiarę i miecz/inne można się zaklinać. Wierzyć można naprawdę.
      • lauren6 Re: Facet od majtek 01.11.19, 16:19
        Kolejny wątek na ten sam temat świadczy o tym, że wbrew deklaracjom, nawet hrabinie włączyła się czerwona lampka. Inna sprawa, że facet nieźle ją już urobił skoro ma w sobie smialosc by tu, na kobiecym forum atakować jego ex, która samotnie wychowuje jego dzieci.

Z pewnością jej miło poczytać forumowe klakierki, które ją zapewniają, że odnalazła swoją windę do nieba. To uciszy jej intuicję na kilka dni. Do kolejnego wątku.
    • kermicia Re: Facet od majtek 01.11.19, 19:33
      Mam nadzieję, że facet od majtek ma ponad 170 cm smile Powodzenia i dawaj znać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka