deedee0 06.01.20, 19:57 Potrzebuje kupić nową patelnie do duszenia / smażenia. Coś polecacie (teflon/ ceramiczna/ żeliwna ? Firma / marka?) będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotejka Re: patelnia 06.01.20, 21:00 Kupiłam cudowna w biedronce ostatnio allegro.pl/oferta/ambition-garnek-z-pokr-24-petra-limited-indukcja-8771277756 Naprawde świetna Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: patelnia 06.01.20, 21:33 Mam co prawda innej firmy, ale też z taką powłoką. Potwierdzam, że świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: patelnia 07.01.20, 01:50 Taki mam nowy trójkomplet allegro.pl/oferta/kpl-patelni-mg-home-piatti-20cm-24cm-28cm-8709694539 Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: patelnia 21.04.22, 13:00 Gdybym miała mieć jedną patelnię na całe życie to żeliwna, bo niezniszczalna i najbardziej uniwersalna, w sumie nawet pizzę na niej można zrobić. Ale jest ciężka i nie do zmywarki. Moja druga faworyta to ta, jej jedyna wada to że się nie nadaje do piekarnika chyba że na jakąś bardzo niską temperaturę (ale zdaje się, że jest wersja z rączką ktôrą można piec też). Lekka, można bez tłuszczu, nic do niej nie przywiera, można atakować metalem i zmywarką (dłużej pożyje jeśli się tego nie będzie robić, ale nie załatwi jej to) Odpowiedz Link Zgłoś
eliza2016 Re: patelnia 13.09.22, 12:20 Tefal z odpinana rączka. Mam dwie. Warta swojej ceny. Kiedy chce wkładam do piekarnika. Nie muszę brudzić innych garów. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek12345 Re: patelnia 13.09.22, 12:51 Kumpel pokazał mi zdjęcia kuchni, po tym, jak zaczep puścił i patelka Tefala pełna sosu wylądowała na kafelkach. Oprócz straty sosu i ogromu sprzątania, płytkę też ukruszyło i to była największa strata, bo najbardziej kosztowna. Ja tam nie ufam zatem tym rozwiązaniom z wymiennym uchwytem. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: patelnia 13.09.22, 12:28 To tyle, jeśli chodzi o techniki marketingu szeptanego na tym forum. Wątek sprzed lat i subtelność na poziomie walnięcia patelnią. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalczyni.hosteli Re: patelnia 13.09.22, 19:12 Najgorsze jakie miałam to kohersen, badziew jakich mało, za darmo bym więcej nie chciala..slaba jakość, przypalala Odpowiedz Link Zgłoś