aankaa 19.09.25, 19:20 poszukuję sprawdzonego przepisu - może być patelnia/piekarnik/AF całe życie tylko jadłam, tym razem muszę przygotować (na szczęście dla siebie, więc jak nie wyjdzie to wstydu się najem sama) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamtrzykotyidwato5 Re: kacze odnóże 19.09.25, 19:29 Ale co ma nie wyjść? Nawet jak tylko posolone upieczesz, to będzie dobre. No, chyba że przypalisz i na wiór wysuszysz, to faktycznie będzie niezjadliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: kacze odnóże 19.09.25, 19:43 www.kwestiasmaku.com/przepis/piers-kaczki-dlugo-pieczona-w-soku-pomaranczowym Tak traktuję odnóża. Anyż pomijam, pozostałą część przepisu też (sos - wystarcza ten od kaczki, kuskus - podaję z kaszą bulgur z vermicelli). Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: kacze odnóże 20.09.25, 14:55 Najprościej natrzeć solą, pieprzem, czosnkiem, majerankiem. Piec z jabłkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: kacze odnóże 20.09.25, 20:33 Ja robię wg tego CHRUPIĄCA KACZKA UDA KACZKI PRZEPIS Z PATELNI SOCZYSTA Z JABŁKAMI ŚWIĘTA IMPREZA🧡💥MÓJ HIT! Nr.31 Odpowiedz Link Zgłoś