Dodaj do ulubionych

Znowu popsuli forum

23.02.20, 20:13
Nie działają linki, cytuj
Marrant na forum: O forum - twierdzi, że to nasza wina, bo "grzebaliśmy w ustawieniach przeglądarek".
Ja nigdzie nie grzebałam, a nie mogę zrobić cytuj z FF i Chrome na różnych urządzeniach. Linki które były aktywne w różnych wątkach (starych) teraz nie są aktywne.
Obserwuj wątek
    • daniela34 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:19
      Taaa, ciekawe wytłumaczenie, bo ja w niczym nie grzebałam. A linki nie działają nikomu.
    • coronawirus Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:21
      Im chodzi o to że to wina adblocka, to wynika z tej odpowiedzi. U mnie nie działa niezależnie od adblocka i przeglądarki. Na telefonie zresztą też.
      • semihora Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:23
        Czyli, że mam zrezygnować z adblocka, żeby działały linki? Takiego wała jak Polska cała. Szybciej zrezygnuję z forum.
        • coronawirus Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:25
          To nic nie da, bo bez adblocka też nie działa. Ale taka jest ich wymówka
        • chatgris01 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:28
          Sama ta upiorna belka gazeta.pl wyskakująca znienacka na dole wywołuje chęć całkowitej rezygnacji z forum (i po tych ostatnich przeróbkach trzeba ją było dodatkowo blokować, bo wróciła mimo adblocka).
          Jakbym miała używać forum z tą potwornością, to na mur zrezygnuję z forum, tego się nie da znieść.
      • chatgris01 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:24
        U mnie też wyłączenie adblocka nie przywróciło działania ani cytowania, ani linków (na chromie i na IE).
        Ale ostatnio wróciła mi choć sygnaturka (przez kilka dni obrazek był nieaktywny).
        • daniela34 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:25
          Nie mam adbloka na laptopie i też nie działa.
      • asia-loi Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:26
        Nie mam na telefonie ani na tablecie AdBlocka, a liniki i cytuj nie działają.
        Mam AdBlocka na laptopie i też nie działa cytuj i linki.
      • cruella_demon Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:29
        Ja nie mam i nigdy nie miałam adblocka a też mi nie działa.
      • snakelilith Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 21:52
        Nie mam adblocka i nie działa mi ani na FF ani Safari.
    • cruella_demon Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:28
      O przez ciebie sprawdziłam i mi też nie działa.
      Absolutnie nigdzie nie grzebałam.
    • aurinko Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:29
      Gufno prawda. Nie grzebałam w żadnych ustawieniach, nie mam w telefonie adblocka, nie działają mi linki i cytowanie. Niech swojego nieudacznictwa nie zwalają na użytkowników.
    • alpepe Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:29
      Widać, że próbują wyrychtować forum na sprzedaż, dlatego pojawiły się ślepe zakończenia do forum, jak się chce skomentować debilne artykuły na przykład od zdradzie (z dzisiaj, fatalna książka przetłumaczona z angielskiego we fragmentach).
    • gulcia77 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:33
      Nie mam adblocka. Też nie działaja na tel. Na kompie nie wchodziłam.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:41
      Widziałam, weekend, odpoczywają ;P
      • stavros2002 Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 20:43
        Jak żyć bez forum,? Jak żyć?
    • dramatika Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 21:17
      A ma ktoś jakąś koncepcję o co w ogóle chodzi? Admin ewidentnie wali ściemę z tym adblockiem itd.
      Mnie jedynie przychodzi do głowy to, że testuja wymagania pod nową dyrektywę o prawach autorskich - z tego co kojarzę nie będzie można wklejać linków.
      • damartyn Re: Znowu popsuli forum 23.02.20, 21:27
        Dołączę - nie działa "cytuj". W innym wątku musiałam zastosować opcję kopiuj-wklej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka